FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti navijas za prugase i nesmatram te dovoljno kvalitetnim sagovorikom da ulazim u dublju diskusiju sa tobom,pogotovo jel vidim neki govor mrznje kroz tvoje pisanje posta a to se veze za ovaj uvodni dio moga posta .. a to sto trazis ces gledat ces za 10-tak dana strpi se,uostalom vidio si jedan mali dio prosli put kad su se neki sa stativama sudarali,lijep pozdrav necu vise da repliciram
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- champions1921
@miky_hz
To ti je realnost nase lige..Ne znam koliko pratis ostale ali niko se ne moze pohvaliti dopadljivim fudbalom.. Svaka ekipa ima jednog-dvojicu kvalitetnijih i sve se vrti oko njih.. Ostali na terenu zato sto moraju biti.. Mozda nam trebaju ukinuti mogucnost da gledamo lige petice, LU,LP, pa da ne znamo kako se tamo igra.. Mozda bi nam tada nase tekmi bile igrom interesantnije.. Pa ne vrijede nasi igraci plafon 400-500 000 bez razloga dok se recimo igraci Maribora, koji usput receno vode protiv Totenhema, prodaju za 4-5 000 000.. A i oni su ispod prosjeka kada ih poredis sa igracima iz bogatijih klubova.. Danas novac donosi kvalitet a nasi klubovi su najkokuzniji u Evropi tako da u buducnusti tesko da cemo se nagledati lijepog fudbala..
To ti je realnost nase lige..Ne znam koliko pratis ostale ali niko se ne moze pohvaliti dopadljivim fudbalom.. Svaka ekipa ima jednog-dvojicu kvalitetnijih i sve se vrti oko njih.. Ostali na terenu zato sto moraju biti.. Mozda nam trebaju ukinuti mogucnost da gledamo lige petice, LU,LP, pa da ne znamo kako se tamo igra.. Mozda bi nam tada nase tekmi bile igrom interesantnije.. Pa ne vrijede nasi igraci plafon 400-500 000 bez razloga dok se recimo igraci Maribora, koji usput receno vode protiv Totenhema, prodaju za 4-5 000 000.. A i oni su ispod prosjeka kada ih poredis sa igracima iz bogatijih klubova.. Danas novac donosi kvalitet a nasi klubovi su najkokuzniji u Evropi tako da u buducnusti tesko da cemo se nagledati lijepog fudbala..
BUDI ŽELJO !!!
Nema razloga za bilo kakvu mrznju u gore napisanom. Samo sam rekao da bi ti neko povjerovao na posljedni pasos ako nije gledao tog velicanstvenog Saida.miky_hz je napisao/la:Ti navijas za prugase i nesmatram te dovoljno kvalitetnim sagovorikom da ulazim u dublju diskusiju sa tobom,pogotovo jel vidim neki govor mrznje kroz tvoje pisanje posta..lijep pozdrav, a to sto trazis ces gledat ces za 10-tak dana strpi se,uostalom vidio si jedan mali dio prosli put kad su se neki sa stativama sudarali
Ko kaze da ne zna da igra lopte taj laz, ali ko pise nesto tako kao ti onda bi vi trebali osvojiti duplu krunu i proci mrtvu Zetu koja sad ispada iz jadne lige.
Mislim malo ozbiljnosti.
Sto ste tice sudaranja mislim da se dobro sjecas jednog sudara u lavoru meni se jos place od toga. Opusteno samo, nemoj pretjerivati.
A i post koji sam gore napisao je pisan pod punom ljutnjom,i popljuvao bi jucer brata rodjenog da je onako hodao po terenu,zato me sve to boli,i zato sam jucer i rekao svasta nesto i iz mene izlazilo i sto treba i sto netreba jel dugo dugo nisam gledao bezobraznije igrace nego jucer...tako da malo sam previse u nekim stvarima euforican bio
mada uglavnom sve stoji
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
BegAx je napisao/la:Gradacacki MessiDevilS je napisao/la:Nekadašnji igrač Zvijezde
Nuhanović: U Gradačac dolazimo po tri boda! Vidjecemo da li ce to bas ovako biti.![]()
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!
-
travnicanin
- Kontakt:
dugo ne pišem na forumu, ali kad sam vidio da se ova nakarada Zmajj opet javila, moram reagovati, pa još nisi naučio pisati, hajde malo pogledaj tabelu pa pričaj o "deranju", vidi se da si ti "od" Gradačca jer znam tamo super raje a i na forumu imam korektnih momaka, samo ti nakarada opsjednuta JovićemZmajjj je napisao/la:BegAx je napisao/la:Gradacacki MessiDevilS je napisao/la:Nekadašnji igrač Zvijezde
Nuhanović: U Gradačac dolazimo po tri boda! Vidjecemo da li ce to bas ovako biti.![]()
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jovićev Messi
![]()
![]()
![]()
mi čemo vas podert u subotu a Željo dovršit i tu je kraj Joviću i Messiju, a taj vaš Said je dobar al ništa ne napravi Zrinskom u dvije utakmice
Braćo pitari i HZ samo lagano ignore i po mogućnosti stavite svi Saidovu sliku naravno znate razlog.Kad već admin neče da nas kutariše smorova.
Sarajevo ljubavi moja!
Fakat covjek nekad ovde naleti da nesto procita, i zgadi ti se zivot od nekih provokatora,ali sreca pa ima i drugih sportskih portala 
-
TMmanija2012
- Kontakt:
dugo ne pišem na forumu, ali kad sam vidio da se ova nakarada Zmajj opet javila, moram reagovati, pa još nisi naučio pisati, hajde malo pogledaj tabelu pa pričaj o "deranju", vidi se da si ti "od" Gradačca jer znam tamo super raje a i na forumu imam korektnih momaka, samo ti nakarada opsjednuta Jovićem[/quote]
Neka si ti naucio ove ZAREZE lupati.Jel te u skoli zovu ZAREZ?
Neka si ti naucio ove ZAREZE lupati.Jel te u skoli zovu ZAREZ?
Bolje stavi sliku Skore koga interesuje ovaj debeli ba, nemoj nasmijavati raju. Pa nije Zubanovicsekac je napisao/la:Braćo pitari i HZ samo lagano ignore i po mogućnosti stavite svi Saidovu sliku naravno znate razlog.Kad već admin neče da nas kutariše smorova.
Hahahahahahah i sta ovo ima veze s bilo cim ????sekac je napisao/la:http://youtu.be/3FFn0k5WW7c
- KB-TM87
- Kontakt:
Said Huseinović, fina gradska raja

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
eto malo kako slabo igramo a ovi se uhvate jedne utakmice ko pjan plota, pa uživajte malo u majstoriijama onog koji vas mrzi "fina gradska raja"
Sarajevo ljubavi moja!
Kad s tim majstorom osvojite nesto onda cu priznati sve sto pises, do tada se grohotom smijemsekac je napisao/la:eto malo kako slabo igramo a ovi se uhvate jedne utakmice ko pjan plota, pa uživajte malo u majstoriijama onog koji vas mrzi "fina gradska raja"
- Ekonomista
- Kontakt:
Evo ponovo stizu kazne: http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=128" onclick="window.open(this.href);return false;
8 kolo: Utakmica Sarajevo-Široki Brijeg
FK “Sarajevo“, zbog slabe organizacije utakmice i ponavljanja propusta, vezano za navijače koji su isticali transparente uvredljivog sadržaja i koristili pirotehnička sredstva tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 7.000,00 KM.
10 kolo: Utakmica Sarajevo-Borac
FK“Sarajevo, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 KM.
Taj statut nece nas spasiti. Ko bi iko uplatio pare kad svako kolo stizu kazne? Sramota...
8 kolo: Utakmica Sarajevo-Široki Brijeg
FK “Sarajevo“, zbog slabe organizacije utakmice i ponavljanja propusta, vezano za navijače koji su isticali transparente uvredljivog sadržaja i koristili pirotehnička sredstva tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 7.000,00 KM.
10 kolo: Utakmica Sarajevo-Borac
FK“Sarajevo, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 KM.
Taj statut nece nas spasiti. Ko bi iko uplatio pare kad svako kolo stizu kazne? Sramota...
Znaci jedna baklja milja maraka,mislim da Ultrasi nisu zapalili vise od jedne a dobili su hiljadu maraka,zanimljivo,al eto po pitanju pirotehnike ja podrzavam komitet mora se jednom stati tome u kraj
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.