FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
? је ово $,$ $ " се & " ? ",% " ?,? $ $ " " " $ $ $ ? ? у ? не $ " ' (% онај $ " ").
Сањао ' - & га ? $,$ се $ тај сан " ?,е % " $ $ $ "... & се " ?....
$.... $ $ &!
Сањао ' - & га ? $,$ се $ тај сан " ?,е % " $ $ $ "... & се " ?....
$.... $ $ &!
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
? " - сву наравно,? " " ? ",$ $ " на ?,на ' % " " на & ",- " се тресу " &.... ? " $ ' вјероват у $,? не '. " ' " у " саставу," у ' ' " " - "...
? $ & " ? " ".....
? $ & " ? " ".....
Ajmo crno beli...
Evo na šta liče prodavnici i marketi u Milanu na Duomu

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5867_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo na šta liče prodavnici i marketi u Milanu na Duomu
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5867_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
dobro se drzi partizan u ovom prvom poluvremenu, cak bi se moglo reci i da imaju inicijativu blagu 
edit: svaka cast partizanu i za ovo al Maribor-Tottenham 1:0 nakon prvog :O svaka cast Slovencima bas su unaprijedili fudbal (naravno, ne gledam samo ovu utakmicu, ovo je samo onako slag na tortu xD)
edit: svaka cast partizanu i za ovo al Maribor-Tottenham 1:0 nakon prvog :O svaka cast Slovencima bas su unaprijedili fudbal (naravno, ne gledam samo ovu utakmicu, ovo je samo onako slag na tortu xD)
Zadnja izmjena: delko, dana/u 25 okt 2012, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Srce me žignulo kad je Markec pogodio stativu i kad je bio onaj faul za nas na samoj liniji šesnaesterca. 
?,?,? 
Сјајна % за ? $ је %.... сјајна...
$ ? " ?.... на & & $....
Сјајна % за ? $ је %.... сјајна...
$ ? " ?.... на & & $....
Solidna utakmica s vaše strane.I da ste uzeli bod nebi bilo nezasluženo.
Današnjim rezultatima je sve riješeno u ovoj grupi što se tiče prolaza.
SiamoNoi je napisao/la:Solidna utakmica s vaše strane.I da ste uzeli bod nebi bilo nezasluženo.
? & је...
Ma cepa ih Partizan u revansu i njih i onaj Rubin...GT1970 je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Solidna utakmica s vaše strane.I da ste uzeli bod nebi bilo nezasluženo.
? & је...... ' остаје $ % $ " у " " заузет - '... " наравно & је - % " $ $ " $ " с " ? у $....
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
E hebem ga... Odavno nismo odigrali bolji evro tekmu,a izgubismo.... Što je najcrnje vrlo lako smo mogli pobijediti.... Napisaću kasnije nešto više o utiscima....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
¥ ' " ? $,? $ ? су ? " га по &... $ $ $ $ потеза ' " снаге за %... $ $ он је $ $ ? " % " ? $... Све у ' " $ је $ у ? наврата ?,а онај & ' ? " је $ /.... Ја $ & $ " $ &....
Svaka pobjeda je bitna za samopouzdanje (pogotovo nakon onako loše prošle sezone) i nastavak ovog pozitivnog niza.Bez obzira s kime igrali.Gunner4 je napisao/la: A kako se oni na kraju raduju onom golu kao da je u finalu LS dao...![]()
Dobra partija Partizana, Markovic igracina! Tacno se vidi koliko Zvezdi i Partizanu fali vise ovakvih utakmica da bi dobijali ekipe iz vrha liga petice...
Nas je neiskustvo skupo kostalo u Bordou, a vas veceras u Milanu!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
&
управо &... ? " се $ " $ " $ & $ на "," свега " то ? $ у "... " је " $ '....
Velika i tužna istina.... Naravno i taktička neobucenost igrača....marconato je napisao/la:Dobra partija Partizana, Markovic igracina! Tacno se vidi koliko Zvezdi i Partizanu fali vise ovakvih utakmica da bi dobijali ekipe iz vrha liga petice...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To jeste, ali mislim da se i psihicko stanje popravlja sa iskustvom...GT1970 je napisao/la:&
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
% $ & " ? " ? " се ту ' ' ". " су ? " " ? " ? &.... $ не " $ се на 3 ' " " $..... " " ова $ ' " $ ".... е Станоје,Станоје..... 
Neda mi se vracati al neko napisa da je Markovic krivac za poraz?!
Ko god je nek prestane odmah pratiti fudbal, prijateljski savjet...
Pa momak je pokidao veceras, najbolji igrac utakmice, promasio ono na kraju al desi se i boljim i iskusnijim igracima, i sad radi toga napisati da je kriv za poraz je stvarno glupo i plitko...
Pa momak je pokidao veceras, najbolji igrac utakmice, promasio ono na kraju al desi se i boljim i iskusnijim igracima, i sad radi toga napisati da je kriv za poraz je stvarno glupo i plitko...
ја ' & 
" " " тога,& % се ' ",' везе ? " " ? "....
" $,? ?,? $ $ " у ",$ $ су ' све ? " " ?... " " за своју праву "... (" ово ? ")
Наравно свјестан ' ја $ " $ $ " " " & ? &...
" " " тога,& % се ' ",' везе ? " " ? "....
" $,? ?,? $ $ " у ",$ $ су ' све ? " " ?... " " за своју праву "... (" ово ? ")
Наравно свјестан ' ја $ " $ $ " " " & ? &...
Nisam zadovoljan...Ovo je moralo i trebalo da se dobije,ali fudbal jos jednom u svome elementu.
Partizan odigrao po meni jednu od najboljih evropskih utakmica u poslednjih nekoliko "izleta",ove sezone definitivno najbolju,Markec odigrao najbolju utakmicu u poslednjih godinu dana,ali...Jedno veliko ali ostaje tu za onu propustenu priliku,steta.Ali normalno je da ce Partizan da ispusi kada mrtvi Kovinjalo 100 puta na mecu ponovi:"Samo jos nema gola na ovome mecu".Ne moze to na dobro izaci.
Kod gola je Petrovic morao mnogo bolje da intervenise,nije smeo ni da pomislja da ide na hvatanje ove lopte,bio je prelose postavljen za to,morao je da ide samo na odbijanje i verujem da je to krenuo da bi sada na semaforu ostalo 0:0.
Ja sam prijatno iznenadjen igrom,Markec,Miljkovic,Ivanov odigrali ponajbolje,traziti najlosijeg je dosta neukusno,ali ipak Medo je bio klasa ispod ostalih.Previse gresaka u predaji lopte.Ipak na kraju sve ce ostati samo na tome da se Partizan hrabro suprostavio velikom Interu...
Partizan odigrao po meni jednu od najboljih evropskih utakmica u poslednjih nekoliko "izleta",ove sezone definitivno najbolju,Markec odigrao najbolju utakmicu u poslednjih godinu dana,ali...Jedno veliko ali ostaje tu za onu propustenu priliku,steta.Ali normalno je da ce Partizan da ispusi kada mrtvi Kovinjalo 100 puta na mecu ponovi:"Samo jos nema gola na ovome mecu".Ne moze to na dobro izaci.
Kod gola je Petrovic morao mnogo bolje da intervenise,nije smeo ni da pomislja da ide na hvatanje ove lopte,bio je prelose postavljen za to,morao je da ide samo na odbijanje i verujem da je to krenuo da bi sada na semaforu ostalo 0:0.
Ja sam prijatno iznenadjen igrom,Markec,Miljkovic,Ivanov odigrali ponajbolje,traziti najlosijeg je dosta neukusno,ali ipak Medo je bio klasa ispod ostalih.Previse gresaka u predaji lopte.Ipak na kraju sve ce ostati samo na tome da se Partizan hrabro suprostavio velikom Interu...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.