Cristian Eriksen: "Samo sam pričekao da mi moj agent saopšti ponudu Manchester Citya, te da je glatko odbijem. Ne želim igrati u vještačkom klubu."
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Nizak udarac
Visca el Barça ! Mes que un club !
postenoisvaka cast,rijetki su al ih ima ,igraci koji istinski cijene tradiciju i kult klubovaDesimaL je napisao/la:Nizak udarac
Cristian Eriksen: "Samo sam pričekao da mi moj agent saopšti ponudu Manchester Citya, te da je glatko odbijem. Ne želim igrati u vještačkom klubu."
- Zenichanin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pravi zanat Mancinija
Pravi zanat Mancinija
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- Cautinho
- Kontakt:
Ma neznam brate ni ja,sve nešto naopako,kako netreba.Sveti je napisao/la:Ja ne znam šta se dešava sa sitijem, majkem
btw,Mancinijeva izjava poslije utakmice :
[youtube][/youtube]
Keep walking.
Onda tek mozes misliti kakvi su ovi sto igraju Ligu prvakaBlue_He4rt je napisao/la:Ostali Ligu prvaka osvojiseharishp je napisao/la:I takvi nikakvi osvoje English Premier League.
Kakvi su tek onda ostali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mozel' se negdje saznat do sutra k'o ce startat u odbrani Citya, hocel' Richards?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- raul-zakon
- Kontakt:
Moram se ne složiti kolega @neo.neo je napisao/la:Vidimo kakav je izazov, igrati protiv navedenih timova, da je ROnaldu dokurcilo da je jedini pravi derbi protiv Barcelone, u svim ostlaim utakmicama mozes 90% biti siguran da ta dva tima upisuju bodove, dok je u Engleskoj stanje drugacije, gdje su i ostlai timovi jaki, a vala dobivaju i prihode, a ne ko u nakaradnoj Primeri
Istina da je u Španiji stanje UGLAVNOM takvo kao što si napisao, ali u Engleskoj razlog te izjednačenosti Lige nije u činjenici da su svi timovi jaki, već u činjenici da su u zadnjih par godina SVI timovi iz Engleske hronično slabi, a u toj svojoj slabosti svi jednaki/isti. E zato je EPL tako izjednačena.
To dokazaše: Athetic Bilbao i Benfica lani, Atletico Madrid na startu ove sezone, Shakhtar u utorak, Schalke i Ajax sinoć, zamalo i Braga...
Nije više EPL ono što je bila tamo 2007. ili 2008.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- raul-zakon
- Kontakt:
Znao sam za šta ćete se zakačiti, jesam Tita mi !Faraon iz Visokog je napisao/la:Hronicno slabi Chelsea osvoji LP
Htjedoh čak i editovati post, ali sam odustao.
Chelsea jeste osvojio LP, ali, ali...osvajali su je mnogi i to baš u doba kad su bili najkilaviji, tako da...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto znaci da LP niej pouzdano mjerilo kvaliteta liga, te ti porazi od raznih Benfica i Athletica nisu relevantni. Ili jesu?
Celik!3,2,2.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ok, jel Dortmund dokazao sinoc da je Bundeska jaca od Primereraul-zakon je napisao/la:Znao sam za šta ćete se zakačiti, jesam Tita mi !Faraon iz Visokog je napisao/la:Hronicno slabi Chelsea osvoji LP![]()
Htjedoh čak i editovati post, ali sam odustao.
Chelsea jeste osvojio LP, ali, ali...osvajali su je mnogi i to baš u doba kad su bili najkilaviji, tako da...
Rođen s tobom da budem
- raul-zakon
- Kontakt:
Tebe sam daaavno prestao uzimati za ozbiljno u diskusijama, a i diskutavao sam sa @Faraonom...AllGunsBlazing je napisao/la:Sto znaci da LP niej pouzdano mjerilo kvaliteta liga, te ti porazi od raznih Benfica i Athletica nisu relevantni. Ili jesu?
Ali, evo da ti odgovorim, da ne kažeš da sam ostao bez teksta.
Odgovarati pitanjem je vrlo neozbiljno, to prvo.
Drugo, Chelsea jeste osvojio LP,ali svi znamo kako. Kvalitetom sigurno ne, jer im je zamalo oronuli Leverkusen došao glave u grupi, a zatim: čudo protiv Napolija, rutina protiv Benfice, što je i bilo za očekivati, a onda protivnik fuli penal, promaši 542322343908535 stopostotnih prilika i onda daju gol, a u Minhenu još veća i još nevjerovatnija drama, koju ni Shakspeare ne bi mogao izrežirati.
Dakle odgovor na tvoje pitanje je: ne, to osvajanje LP nije pouzdano mjerilo kvalitete EPL.
@Faraon
Eh stari vuče...
Gdje me nađe...
Ali spreman sam i na to. Dortmund je kvalitetniji bar 2 puta i od Schalkea, Athletic Bilbaoa, i ostalih krvnika engleskog nogometa(nemoj se kačiti za Dortmundov poraz od Schalkea
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 26 okt 2012, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Oj kad mi kazu Chelsea ovojio LP ..
Postavlja se pitanje na koji su nacin to osvojili ?
Prvo se provukli protiv Benfice, Barcelona ih rasturila ko amatere i na kraju uz veliku srecu, na penale uzese Bayern.
Znaci ni na kakvo znanje nego na nevjerovatnu srecu.
Jer da nije bilo srece, Barcelona bi ih na SB-u vec eliminisala sa 4:1 ili cak i vise.
Al dobro, nije to tema ..
Postavlja se pitanje na koji su nacin to osvojili ?
Prvo se provukli protiv Benfice, Barcelona ih rasturila ko amatere i na kraju uz veliku srecu, na penale uzese Bayern.
Znaci ni na kakvo znanje nego na nevjerovatnu srecu.
Jer da nije bilo srece, Barcelona bi ih na SB-u vec eliminisala sa 4:1 ili cak i vise.
Al dobro, nije to tema ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
A je li realnost da ih je Barcelona nadigrala u potpunosti i igrala viktorije s njima ?
Ili je Chelsea mozda zasluzio proci dalje sa onakvom igrom ?
Nikad slabija ekipa nije osvojila LP u zadnjih 10 godina.
Ono sto im je Barcelona uradila .. nije humano. Ono se desava jednom u 150 godina ..
Ono sto im je Barcelona uradila .. nije humano. Ono se desava jednom u 150 godina ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- raul-zakon
- Kontakt:
Vidi, meni je drago da je Barca popušila, ali realno, ono se viđa jednom u 1000000 godina.neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
sta bi bilo kad bi bilo
![]()
Realnost je ta da je CH osvojio a da je Barca popusila. End of story
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Kmeee,kmeee,kmeeeeM4kaveli je napisao/la:A je li realnost da ih je Barcelona nadigrala u potpunosti i igrala viktorije s njima ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jedino pouzdano mjerilo kvaliteta je to što navijači i simpatizeri Premiershipa nemaju potrebe nikom objašnjavat kako je P'ship najjača liga na svijetu, dok simpatizeri i navijači klubova iz LaLige svako malo imaju potrebu naglasiti da je njihova liga zapravo jaka. I tu se svaki pokušaj od argumenta pada u vodu. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Primera je ekipa od 2-3 kluba maxraul-zakon je napisao/la:Vidi, meni je drago da je Barca popušila, ali realno, ono se viđa jednom u 1000000 godina.neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
sta bi bilo kad bi bilo
![]()
Realnost je ta da je CH osvojio a da je Barca popusila. End of story
"It's one of premier league's oldest lessons .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.