redarmy0 je napisao/la:
Kao oni djecaci sto donose lopte pa na kraju ulete i pitaju za dres.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
redarmy0 je napisao/la:
Gledam ga ja često, jer navijam za Dinamo. Momak je dobar i nebi bilo loše pozvati ga koji put. Može i na desnog beka, ali više je stoper.criscito je napisao/la:http://www.gnkdinamo.hr/2357
Ima li iko detaljnije informacije o ovom Puljicu iz Dinama. Rodjen je u Ljuboskom, a veceras je u prvih 11 protiv PSG-a. Jel potencijal za repku?
Ja mislim da ima 24 godine.Batko je napisao/la:Koliko ima godina???
Kolašinac je lijevi bek, a Bešić mi je bolji kao zadnji vezni. Mislim da se konstantno nepravedno zaboravlja Daniel Pavlović iz Grasshoppersa. 23 godine, lijevi bek. Što se Puljića tiče, ja bih njega ipak kapario. Hrvatska je tanka do bola na stoperskoj poziciji. Lovren kiksa, Šifo je loš, Maloča i Buljat nisu na potrebnoj razini.Batko je napisao/la:Za svakog igraca se treba boriti. No misljena sam da cemo uskoro biti jako dobro pokriveni, posebno na stoperskim pozicijama, jako je mnogo mladih igraca tu.
Vranjes, Sunjic, Pandza, Zukanovic, Besic, Bicacic i Kolasinac....
Ova dva zadnja se pod moranje moraju dovesti, te jos Hajrovic iz Arsenala....
Ako Dupovac ode u Italiju, i to u serie A, to će biti ravno čudu !zizu1991 je napisao/la:Evo je moguće da dobijemo od iduće godine još jednog talijana s naših prostora
Koga?zizu1991 je napisao/la:Evo je moguće da dobijemo od iduće godine još jednog talijana s naših prostora
Ne bi bilo to lose.Mlad je Amer,ako u tome vec ima istine bilo bi odlicnozizu1991 je napisao/la:Evo ovoga Dupovca pominju da ga Torino nešto prati na talijanskim stranicama, pa šta će biti od toga ...
Kako reče @bagrcavi, Dupovac je u pitanju
Vidio sam sada na tuttomercato da pisu o njemu.Fino je vidjeti da se zanimaju ti "veci" klubovi za nase igrace da to vise nisu samo klubovi iz Poljske,Slovacke itdzizu1991 je napisao/la:Da, tuttomercatoweb, i neki torinski portal ga pominju, i ja sam baš upadao na te stranice, i pišu o njemu, na meni nepoznatom naravno, talijanskom jeziku
On je stoper,ali vjerovatno po potrebi moze i na DM.raul-zakon je napisao/la:Eto, onda i Dupovac kandidat za poziv.
Nego, je li on DM, pošto ne pratim baš BHPL?
Ako jeste, to bi bilo dobro.
nesto ga nema u njukastlu vidio sam u zadnje vrijeme. hebu ga povrede vjerovatno.Adi_Zepce je napisao/la:Vidio sam sada na tuttomercato da pisu o njemu.Fino je vidjeti da se zanimaju ti "veci" klubovi za nase igrace da to vise nisu samo klubovi iz Poljske,Slovacke itdzizu1991 je napisao/la:Da, tuttomercatoweb, i neki torinski portal ga pominju, i ja sam baš upadao na te stranice, i pišu o njemu, na meni nepoznatom naravno, talijanskom jeziku
On je stoper,ali vjerovatno po potrebi moze i na DM.raul-zakon je napisao/la:Eto, onda i Dupovac kandidat za poziv.
@phenom
Vuckic je odigrao za Sloveniju prijateljski susret,ali kao sto znas ima pravo nastupa za nas jos uvijek.Nista se vise ne pise o njemu,ali s obzirom da Slovenci nece u Brazil onda ga treba pokusati pridobiti u nasu repku.Ipak,bi i on volio igrati na SP bez obzira na sve
Na duze je vremena povrijeđen,mislim oko 6 mjeseci.Bilo bi lijepo njega pridobitiSakuragi je napisao/la:nesto ga nema u njukastlu vidio sam u zadnje vrijeme. hebu ga povrede vjerovatno.Adi_Zepce je napisao/la:Vidio sam sada na tuttomercato da pisu o njemu.Fino je vidjeti da se zanimaju ti "veci" klubovi za nase igrace da to vise nisu samo klubovi iz Poljske,Slovacke itdzizu1991 je napisao/la:Da, tuttomercatoweb, i neki torinski portal ga pominju, i ja sam baš upadao na te stranice, i pišu o njemu, na meni nepoznatom naravno, talijanskom jeziku
@phenom
Vuckic je odigrao za Sloveniju prijateljski susret,ali kao sto znas ima pravo nastupa za nas jos uvijek.Nista se vise ne pise o njemu,ali s obzirom da Slovenci nece u Brazil onda ga treba pokusati pridobiti u nasu repku.Ipak,bi i on volio igrati na SP bez obzira na sve
steta jer ima dobre predispozicije i potentan sut
pa nebi bilo problem zbog toga sto si naveo gore. janezi ce gledati svjetsko na televiziji 100% a mi imamo dobre sanse da se plasiramoAdi_Zepce je napisao/la: Na duze je vremena povrijeđen,mislim oko 6 mjeseci.Bilo bi lijepo njega pridobiti