ja tu ne vidim ni trunku patetike, ali eto
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
upravo ti o tome govorim. Odvojili su možda par sati za malca, a ovaj gore se tomu klanja. Mislim kao da su se nešto preznojili što su malom ispunili san.ripper je napisao/la:što je patetika, sviju timalo odvojili vremena i pažnje za hendikepirano dijete, malac ispunio san i sve OK.
ako bi se klanj'o malcu zaslužio bi moje izvinjenje, ali pošto znam da nije tako onda ostajemo na istom.Scof1eld je napisao/la:mozda se klanja malcu
a znači čitaš misli pa znaš kome se on klanjao?Sveti je napisao/la:ako bi se klanj'o malcu zaslužio bi moje izvinjenje, ali pošto znam da nije tako onda ostajemo na istom.Scof1eld je napisao/la:mozda se klanja malcu
ma nisam ni skonto gore onaj smajli koji klanjanjaSveti je napisao/la:upravo ti o tome govorim. Odvojili su možda par sati za malca, a ovaj gore se tomu klanja. Mislim kao da su se nešto preznojili što su malom ispunili san.ripper je napisao/la:što je patetika, sviju timalo odvojili vremena i pažnje za hendikepirano dijete, malac ispunio san i sve OK.
Sve ti znasSveti je napisao/la:ako bi se klanj'o malcu zaslužio bi moje izvinjenje, ali pošto znam da nije tako onda ostajemo na istom.Scof1eld je napisao/la:mozda se klanja malcu
to svakako, ali ne volim kada vidim da se neki dive tom potezu igrača Barcelone kao nečim velikim za njih same. Ipak je to njima možda najviše sat vremena, a djetetu najveći san do sad.ripper je napisao/la:ma nisam ni skonto gore onaj smajli koji klanjanjaSveti je napisao/la:upravo ti o tome govorim. Odvojili su možda par sati za malca, a ovaj gore se tomu klanja. Mislim kao da su se nešto preznojili što su malom ispunili san.ripper je napisao/la:što je patetika, sviju timalo odvojili vremena i pažnje za hendikepirano dijete, malac ispunio san i sve OK.
ja tu ne vidim ni trunku patetike, ali eto...niti znam kome se klanja
nije ni bitno uostalom. Uglavnom, lijepa gesta igraca.
šta ima nostrodamusmandraX je napisao/la:Kakva diskusija. Wow.
Pa naravno da je smiley upucen ovom malcu, smirite se...
thiago: pretpostavljeno vrijeme - 2.12.2012., utakmica sa bilbaomM4kaveli je napisao/la:Zna li neko kada bi se trebali vratiti Alcantara i Cuenca ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.