Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

LloriS
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la LloriS » 25 okt 2012, 04:40

Mirza solidan, (17 minuta) 4 poena (1-1) za 2, (0-3) za 3, (2-2) slobodna 3 skoka (2 off) i (1 def) uz (3 faula) i (1 izg loptu), nisu mu upisali jednu ukradenu loptu, sve u svemu prosjecan ali nije ni puno sutao...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 25 okt 2012, 06:06

Bice pravi narednu sezonu, guarantuje vam tata redarmy0.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 okt 2012, 11:49

Avery, je*o li ti Mancini majku :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 25 okt 2012, 16:25

gledao sam i ja, iako sam morao rano na faks :? izludio sam dok ga nije ubacio, kontam nisam valjda džaba ostao budan da ga ubaci dva minuta do kraja. ali eto, dobio je ok minutažu i ne mogu reć da je razočarao. solidna partija i kao što neko reče - nije mu upisana ukradena lopta, a bila je u ključnim trenucima. valjda su računali copelandu turnover, ali njemu nisu steal.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 25 okt 2012, 16:32

dziza_23 je napisao/la:Sto je opala gledanost forumasa :lol: , kolko nas je samo bilo na prvoj utakmici, kad se radio slusao. Valjda ce dobit priliku sad u drugoj cetvrtini Mirza :)
tu je vjerovatno onih, kao i ja, koji prate tekmu ali se ne javljaju na ofrum ovdje...

bio sam i ja sinoć pola gledao, pola spavao jer sam morao ujutro u prvu, i ne znam, nisam ni uhvatio kad je ulazio a kad ne...

vidjet ćemo kako na njeg računaju u prvoj tekmi regularne sezone, ako tu bude igrao 10-15 minuta, onda će vjerovatno dobijati minutažu i u sljedećim tekmama...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 okt 2012, 17:29

Gledao prvo poluvrijeme, čekao Mirzu, Mirze nema, lagano isključim stream i u krpe... :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 okt 2012, 21:30

evo sa Bleacher Reporta malo o Mirzi,predviđanja.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 26 okt 2012, 01:55

[youtube][/youtube]

Lijepo se prisjetiti "cijepanja" mrežice Gruzijaca .... 107 komada ! :D
Kindže, kindže...

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 26 okt 2012, 11:07

gledao sam sve utakmice Netsa, i koliko got obozavao Mirzu, od prve do zadnje utakmice je izgledao katastrofalan na svim utakmicama, totalno izgubljen! Nadam se da ce se do Bozica koliko toliko aklimatizirati, i konacno poceti odigravati i dobre partije!

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 26 okt 2012, 14:32

Prva sezona ce mu biti ko i Dzekina u Cityu, dobre partije mozemo ocekivati tek sljedece sezone.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 26 okt 2012, 14:36

Livnjak je napisao/la:gledao sam sve utakmice Netsa, i koliko got obozavao Mirzu, od prve do zadnje utakmice je izgledao katastrofalan na svim utakmicama, totalno izgubljen! Nadam se da ce se do Bozica koliko toliko aklimatizirati, i konacno poceti odigravati i dobre partije!
čak i protiv Bostona? 18 poena i pobjednički koš, malo li je....

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 26 okt 2012, 16:42

I u toj utakmici je uzeo 16 suteva, zasad to ne izgleda dobro, ne ocekujem da ce imat neku minutazu, ali vjerujem i nadam se da ce s vremenom doci na svoje ;)
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 26 okt 2012, 16:48

dziza_23 je napisao/la:I u toj utakmici je uzeo 16 suteva, zasad to ne izgleda dobro, ne ocekujem da ce imat neku minutazu, ali vjerujem i nadam se da ce s vremenom doci na svoje ;)

Tačnije 17. Šutao 6-17.:-)

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 27 okt 2012, 21:06

on je samo "european guy in america" i mora bit je.beno vanserijski da ostavi neki dobar dojam, tj da se racuna ozbiljno na njega, a kolko se racuna na njega pokazala je sama rotacija u pripremama, znaci jedva 10-ti igrac, vjerujem da je i on najmanje ocekivao da ce bit lahko, i sad je najvaznije da ostane psihcki jak, jer puno ga podcjenjuju i tu je njegova sansa po meni.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 28 okt 2012, 09:44

dobio je on dovoljno prilika u preseasonu, i ogledao sam svaku minutu osim prvu utakmicu, jer nije bilo prijenosa, on je svojim pokazanim sebi smanjio mjesto u rotaciji, a ne sto je europejac, to je glupost, nismo u devedesetim!

25 Min
15 Min
25 Min
19 Min
5 Min
17 Min

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 okt 2012, 09:49

Coach Avery mentioned that – right now – Andray Blatche had established himself as the backup center, and Mirza Teletovic, the backup power forward...Joe Johnson said this could prove a better combination than him and Steve Nash, citing the options provided by Deron's ability to play in the post and more physical drives...Johnson also said he can't envision Brook Lopez being guarded by a single defender.

On je svoje odradio. Dilema je bila on ili Evans
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 28 okt 2012, 10:42

Sa B7R:
"Mirza Teletovic did not perform well in his first preseason in the NBA.

It's difficult to fault him, though. Everyone knew there would be an adjustment period for the international import.

While 6.0 points per game, 1.8 rebounds per game and 0.2 assists per game may not be horrible for a forward coming off the bench in the NBA, the fact that he shot just 28 percent leaves much to be desired.

It'll take some time for Teletovic to adjust to the NBA style of play. Because of his poor shooting percentage, though, he receives a low ranking from me for this preseason."

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 28 okt 2012, 13:12

Livnjak je napisao/la:dobio je on dovoljno prilika u preseasonu, i ogledao sam svaku minutu osim prvu utakmicu, jer nije bilo prijenosa, on je svojim pokazanim sebi smanjio mjesto u rotaciji, a ne sto je europejac, to je glupost, nismo u devedesetim!

25 Min
15 Min
25 Min
19 Min
5 Min
17 Min
Ak si gledao svaku jesi li vidio slucajno kad je usao zadnju pripremnu utakmicu?
@ Van basten taj tekst je napisan prije pocetka predsezone.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 28 okt 2012, 14:37

armin dju je napisao/la: @ Van basten taj tekst je napisan prije pocetka predsezone.
da, pročitah ovo što je Basten postao, i posumnjah da je to prije predsezone, ali sam bio previše lijen da tražim po netu, pa sam prešutio...

ma mislim, ako ne eksplodira (npr. kao Lin prošle sezone) da od njegove minutaže u NBA nema ništa...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 28 okt 2012, 22:52

Novi intervju Mirze, nakon što je ispaljivao projektile danas na treningu (uspješno), safatali su ga za intervju, gdje kaže da se poprilično prilagodio životu i igri u NBA, priča o pravilima 3 def sekunde, +2 minute u svakoj četvrtini itd.
izgleda poprilično "happy" tokom čitavog intervjua, i čini mi se da mu NBA i saigrači počinju "ležati"
na početku je naveo kako ga suigrači "tjeraju" da bude bolji i bolji, što u Europi nije bilo tako, onda ga na kraju pitaju da li je imao iskustava sa ovim uraganima/cunamijima šta već jer je u New Yorku koliko sam zapazio na portalima evakuisano nekoliko hiljada ljudi , on im odgovara da nije, ali je pričao sa suigračima i eto, bit će ok aBd, na pitanje je li nervozan, on odgovara da jeste i zatim nešto govori što nisam razumio, ali nešto da živi u kući i da je nekih 5-10 m od mora/rijeke i da tu živi sa ženom i djecom i et.. halalite ovo zadnje jer nisam baš najbolje razumio, a ovo je bilo za one kojim je mrsko gledati ili koji ne poznaju baš najbolje engleski

http://www.nba.com/nets/video/playlist/ ... ews-oct-28

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.