Igrači koji bi trebali igrati za "veće" klubove
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Igrači koji bi trebali igrati za "veće" klubove
Jest, iz UAE je
Volio bi ga vidjeti u Evropi i to u nekom vecem klubu ..

Volio bi ga vidjeti u Evropi i to u nekom vecem klubu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Cautinho
- Kontakt:
Quaresma.On je meni uvijek bio za Reala il Bayerna.I zavrsi dole u Turskoj,za itko kakav je tamo?
Keep walking.
Misimovic zasluzuje da igra u vecem klubu
Taj veci klub je naravno Crvena Zvezda 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
meni predrag igrač. pratio sam ga prošle sezone, ubjedljivo najbolji igrač tamo. ali, on je igrač koji nije za veće timove. bio je u barceloni, interu i u čelziju - nije pokazao zavidne igre. to je igrač koji uživa igrajući lijep fudbal, a to se ne radi tako kad igraš u velikom timu, moraš se podredit ciljevima cijele ekipe. njemu je uvijek bilo draže probacit nekome loptu kroz noge, nego asistirat za gol.Cautinho je napisao/la:Quaresma.On je meni uvijek bio za Reala il Bayerna.I zavrsi dole u Turskoj,za itko kakav je tamo?
- Cautinho
- Kontakt:
Sjećam se da su ga zvali novi Ronaldo,valjda je to razlog bio.azTer je napisao/la:meni predrag igrač. pratio sam ga prošle sezone, ubjedljivo najbolji igrač tamo. ali, on je igrač koji nije za veće timove. bio je u barceloni, interu i u čelziju - nije pokazao zavidne igre. to je igrač koji uživa igrajući lijep fudbal, a to se ne radi tako kad igraš u velikom timu, moraš se podredit ciljevima cijele ekipe. njemu je uvijek bilo draže probacit nekome loptu kroz noge, nego asistirat za gol.Cautinho je napisao/la:Quaresma.On je meni uvijek bio za Reala il Bayerna.I zavrsi dole u Turskoj,za itko kakav je tamo?
Keep walking.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Quaresma, šta reći ? Sve o njemu znam od mame do braće ... Od svih dešavanja u klubovima kojima je igrao do privatnih stvari. Igrač koji kao što @azTer kaže uživa u igri. On je savršen igrač za klubove tipa Bešiktaš,Porto,Sporting,At.Madrid ... dakle klubove koji su za jednu razinu lošiji od Evropskih divova, odnosno klubova koji imaju VELIKE IGRAČE. Igrao je u velikim klubovima Barceloni,Interu,Chelseau ali sve je prokockao i nije se dobro snašao.
Ja sam uvijek govorio da je na vrijeme došao pod kontrolu Fergusona ili Wengera (trenere koji znaju izvući Maximum iz svakog igrača) bio bi sigurno sada WC i sigurno na većoj razini nego je trenutno jedan Nani ili Walcott
Trenutno je u Bešiktašu ali tamo ne igra vec skoro pola godine jer se svadjao sa trenerom sto ga je vadio na poluvremenu a bio kapiten. Trener i klub ga ne žele i rekli su mu da trazi novi klub.
Kupio sam njegov original dres u Instanbulu, fkt mi je predrag igrač i žao mi ga je. Poznat je po tome što stalno izvodi trivele i rabone. Quaresma a.k.a. Trivela Master
Pogledajte, zaista unikatno i očaravajuće
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja sam uvijek govorio da je na vrijeme došao pod kontrolu Fergusona ili Wengera (trenere koji znaju izvući Maximum iz svakog igrača) bio bi sigurno sada WC i sigurno na većoj razini nego je trenutno jedan Nani ili Walcott

Trenutno je u Bešiktašu ali tamo ne igra vec skoro pola godine jer se svadjao sa trenerom sto ga je vadio na poluvremenu a bio kapiten. Trener i klub ga ne žele i rekli su mu da trazi novi klub.

Kupio sam njegov original dres u Instanbulu, fkt mi je predrag igrač i žao mi ga je. Poznat je po tome što stalno izvodi trivele i rabone. Quaresma a.k.a. Trivela Master

Pogledajte, zaista unikatno i očaravajuće

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
mene je zaludio tim potezima i fintama pa sam se često glupirao na treningu 

Dobro bi dosao Milanu sada,posto je razinu ispod ovih najvecih klubova .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
vidiš, dobra ideja. volio bih da se počne tu šta kuhat, ali sumnjam, pošto su ovi iz milana vidjeli da je bio relativno loš u interu, pa neće da ponove istu grešku. mislim da je dobio nagradu "zlatna kanta" jednom prilikom 

Te vrste pasova upotrebljavaju igraci koji imaju samo jednu nogu..
Quaresma,DiMaria,itditd..
Quaresma,DiMaria,itditd..
a kristijano ronaldo? ronaldinjo?
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pokušavaš prcati ?juznjak> je napisao/la:Dobro bi dosao Milanu sada,posto je razinu ispod ovih najvecih klubova .

Milan nije propao, Liverpool je.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Cautinho
- Kontakt:
Ovaj Šaraf,iliti Faraon,će biti top napadač za vrlo malo vremena. Vidim ga u Barci ili u Chelseju...Mozda Bayern.
Keep walking.
Sa konja se ne prelazi na magarca.Chelsea je provincijski klub u odnosu na Milan.Cautinho je napisao/la:Ovaj Šaraf,iliti Faraon,će biti top napadač za vrlo malo vremena. Vidim ga u Barci ili u Chelseju...Mozda Bayern.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Cautinho
- Kontakt:
Chelsea je dobra ekipa,samo joj fali pravi napadač,zato sam njega i naveo.Par loših rezultata u ovoj sezoni nisu pokazatelj loše ekipe,nego loše forme.Vratit će se Chelsea još jači,siguran sam u to.A Milan ne želim komentirati.Johny je napisao/la:Sa konja se ne prelazi na magarca.Chelsea je provincijski klub u odnosu na Milan.Cautinho je napisao/la:Ovaj Šaraf,iliti Faraon,će biti top napadač za vrlo malo vremena. Vidim ga u Barci ili u Chelseju...Mozda Bayern.

Keep walking.
Ti Bogami pričaš o Milanu ko da je Velež u pitanju, pa nijedan gore navedeni klub nije ni blizu veličine Milana!Cautinho je napisao/la:Ovaj Šaraf,iliti Faraon,će biti top napadač za vrlo malo vremena. Vidim ga u Barci ili u Chelseju...Mozda Bayern.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ebiga cojk u 50 klubova koje simpatise, ne simpatise Milan 

Vala bas ,ne ide Saraf nikuda iz Milana.muXmania je napisao/la:Ti Bogami pričaš o Milanu ko da je Velež u pitanju, pa nijedan gore navedeni klub nije ni blizu veličine Milana!Cautinho je napisao/la:Ovaj Šaraf,iliti Faraon,će biti top napadač za vrlo malo vremena. Vidim ga u Barci ili u Chelseju...Mozda Bayern.
- Cautinho
- Kontakt:
Willian je stvoren za klub tipa Arsenal i Real Madrid.Steta sto ode u Anzi.
Ima i dosta golmana ovdje koji bi trebali igrati za vece klubove,Begović,Kurto,Lloris...
Ima i dosta golmana ovdje koji bi trebali igrati za vece klubove,Begović,Kurto,Lloris...
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.