pa zezno se maloanonimni je napisao/la:pa treb'o si odmah pitat', a ne može l' pitanje

nego hocu da pitam vrijedel karte od hajduka,posto sam u blizini a imam je u dzepu(neko mi uvalio)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pa zezno se maloanonimni je napisao/la:pa treb'o si odmah pitat', a ne može l' pitanje
Dodji, tebe cemo besplatno proguratiSenaid L.F.C je napisao/la:Dodjem onda ako vrijede![]()
![]()
![]()
Ma nemam pojma,neki levat a ja jos veci pa uzeo
Senaid L.F.C je napisao/la:pa zezno se maloanonimni je napisao/la:pa treb'o si odmah pitat', a ne može l' pitanje![]()
![]()
nego hocu da pitam vrijedel karte od hajduka,posto sam u blizini a imam je u dzepu(neko mi uvalio)![]()
mozenime_tm87 je napisao/la:Dodji, tebe cemo besplatno proguratiSenaid L.F.C je napisao/la:Dodjem onda ako vrijede![]()
![]()
![]()
Ma nemam pojma,neki levat a ja jos veci pa uzeo
gracicu bajrambanke tri komada pokloniti.likusa je napisao/la:Zastava se plava opet digla, subota je danas Željo igra !
svi na Grbavicu !
Bude li 6000 niko nece biti sretniji od mene.Ultras1921 je napisao/la:Belošević: Na Koševu će biti 2:0; Adilović: Ali za Želju!
Sto se danasnje utakmice tice, aBd nas pobjeda. Ne mislim uopste da ce biti slaba posjeta. Nadam se 6000
i onda Beli kaže da jer veliki fan Reala i Manchestera ali da se iskreno nada da će Barcelona uzet LP hahahahaUltras1921 je napisao/la:Belošević: Na Koševu će biti 2:0; Adilović: Ali za Želju!
Sto se danasnje utakmice tice, aBd nas pobjeda. Ne mislim uopste da ce biti slaba posjeta. Nadam se 6000
madridista je napisao/la:i onda Beli kaže da jer veliki fan Reala i Manchestera ali da se iskreno nada da će Barcelona uzet LP hahahahaUltras1921 je napisao/la:Belošević: Na Koševu će biti 2:0; Adilović: Ali za Želju!
Bekric , Zolotic , Beslija i jos neko cini mi se.ZZtop10 je napisao/la:Ko je u opasnosti da propusti derbi ukoliko dobije veceras zuti karton ?
Bekrić, Bešlija, Svraka i ZolotićZZtop10 je napisao/la:Ko je u opasnosti da propusti derbi ukoliko dobije veceras zuti karton ?
Trenutno korisnika/ca: Ramirez, TigerWoods i 34 gosta.