Sudija007 je napisao/la:Dobro je da smo se dogovorili sa Slavijom da nam daju bodove,bas mi je drago,nesto pozitivno da se desava i u nasem klubu,hvala Slaviji na razumjevanju,ipak znaju da je to nama jedini nacin da izborimo opstanak,ali hvala najvise SDS-u,u Radniku i SDS-u, u Slaviji,koji su odradili posao,to je dobro jer mi srbi treba da se drzimo zajedno!Mi smo uzeli ovde bodove,a Slavija uzima bodove u Istocnom Sarajevu!
FK Radnik Bijeljina
Re: FK Radnik Bijeljina
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako **** ne lazu onda Radnik vodi sa 0:1 od 6 minuta...
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
Šta je ovo s vama?
Sretno, makar da bod izvučete. 
Bajić izlgeda preporodio ekipu, posle odgledane utakmice u BIjeljini i pobjede nad Slavijom očekivao sam dobar otpor protiv Zrinjskog.
Gol je postigao Basara.
Gol je postigao Basara.
bolji ste bili danas,minimalno ste trebali uzeti bod
sretno u nastavku
sretno u nastavku
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Pa kad pogledam čitavu tekmu remi je realan ishod a penal koji je svirao za Zrinjski mislim da ne bi svirao za Radnik da se desila ista situacija na drugoj strani.Ali velika krivica za poraz Radnika danas u Mostaru je i na vašim igračima u napadu jer jednostavno nisu iskoristili dvije sitaucije koje je skoro nemoguće promašiti ali oni su uspjeli na našu sreću jer da je bilo 0-2 pitanje je kako bi završilo.Pozz.Rosas7 je napisao/la:bolji ste bili danas,minimalno ste trebali uzeti bod![]()
sretno u nastavku
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
-
samoradnik
- Kontakt:
Prestani baljezgati gluposti. Predlažem da ne pišeš na ovoj temi,jer si provokator,piši na temi Podrinja,Sarajeva.... Ovako samo dižeš pritisak i pričaš nebuloze..Sudija007 je napisao/la:Dobro je da smo se dogovorili sa Slavijom da nam daju bodove,bas mi je drago,nesto pozitivno da se desava i u nasem klubu,hvala Slaviji na razumjevanju,ipak znaju da je to nama jedini nacin da izborimo opstanak,ali hvala najvise SDS-u,u Radniku i SDS-u, u Slaviji,koji su odradili posao,to je dobro jer mi srbi treba da se drzimo zajedno!Mi smo uzeli ovde bodove,a Slavija uzima bodove u Istocnom Sarajevu!
p.s. Rosas,hvala na željama i mi se nadamo da ćemo opstati.
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Kup Republike Srpske
Drina HE Visegrad-Radnik Bijeljina 0:1
Radnik u cetvrtfinalu kupa RS!
Drina HE Visegrad-Radnik Bijeljina 0:1
Radnik u cetvrtfinalu kupa RS!
-
samoradnik
- Kontakt:
Danas nam slijedi možda i najbitnije gostovanje u ovom jesenjem djelu, GOŠKu u Gabeli... Po mojoj nekoj računici ako dobijemo maltene smo opstanak izborili,ako izgubimo izgubićemo dosta,ali ne i definitivno ispasti,remi nam ne donosi puno,nadam se pobjedi, srećno Radnik.
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Opet bod,kao sto kaze Bajic danas smo bili dobri samo u jednom smijereu,tj kada je protivnik imao loptu.Srijeda kup kod kuce ,bice to sasvim drugacija igra napadacka tako da vjerujem u prolaz!Onda subota protiv Celika na sve ili nista nema sta da se ceka vise ako hocemo opstanak.Sada se mora kod kuce pobjediti Celik,o Gradini i da nepricam,a sto da ne i Sarajevo u zimskim uslovima!
-
samoradnik
- Kontakt:
Opet samo bod... A bila je idealna prilika da se sa ovog gostovanja vratimo sa tri i tako donekle GOŠK bacimo na dno uz Gradinu,al jbg.. Jedina pozitivna stvar je da se utakmica nije izgubila od direktnog rivala za borbu za opstanak.
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Radnik-Gosk 0:0 RADNIK ISPAO IZ KUPA BIH!
Sta reci osim, jos jedna nula od golova i jos jedna nula od igre Radnika.Sa ovim rezultatom fudbaleri Radnika trebali bi biti zadovoljni!Kada je golman Lucic bio najbolji fudbaler Radnika onda moze se zakljuciti kakva je igra Radnika bila.Najbolju sliku danasnje igre Radnika odslikavao je smjeh sa tribina upucen fudbalerima Radnika u pojedinim trenutcima tj.fudbalskim akcijama,kao i cudjenje kako pojedini igraci sa 7 do 8 metara,ne mogu da pogode okvir gola a ne gol,odnosno u sitacijama kada mogu da pitaju golmana gdje da smjeste loptu u mrezu.Ovakva danasnja igra odslikava pravu snagu Radnika tj.nemoc da se postigne gol koji je postao misaona imenica!Daj boze da bude bolje u subotu protv Celika ali sa ovakom voljom i kvalitetom tesko!
Sta reci osim, jos jedna nula od golova i jos jedna nula od igre Radnika.Sa ovim rezultatom fudbaleri Radnika trebali bi biti zadovoljni!Kada je golman Lucic bio najbolji fudbaler Radnika onda moze se zakljuciti kakva je igra Radnika bila.Najbolju sliku danasnje igre Radnika odslikavao je smjeh sa tribina upucen fudbalerima Radnika u pojedinim trenutcima tj.fudbalskim akcijama,kao i cudjenje kako pojedini igraci sa 7 do 8 metara,ne mogu da pogode okvir gola a ne gol,odnosno u sitacijama kada mogu da pitaju golmana gdje da smjeste loptu u mrezu.Ovakva danasnja igra odslikava pravu snagu Radnika tj.nemoc da se postigne gol koji je postao misaona imenica!Daj boze da bude bolje u subotu protv Celika ali sa ovakom voljom i kvalitetom tesko!
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Premijer liga - Pobeda je za Radnik jedina opcija protiv Zeničana
Čelik će se istopiti u Bijeljini
Radnik će posle boda protiv GOŠK-a u Gabeli jurišati na pobedu protiv Čelika, jer bi se u tom slučaju izjednačio na tabeli sa Zeničanima i približio bezbednoj zoni. Bijeljinici tvrde da je pobeda za njih jedina opcija, jer do kraja jesenjeg dela šampionata moraju da trijumfuju na svim utakmicama na domaćem terenu.
Direktor Bijeljinaca Živorad Miražić kaže da su igrači silno motivisani da vredan bod iz Gabele overe trijumfom, što bi im ulilo dodatno samopouzdanje pred finiš polusezone.
- Drugom pobedom ove jeseni znatno bi popravili svoj položaj. Problem je što napadač Dragan Ristić zbog kartona mora da pauzira, jer kuburimo sa realizacijom - ističe Miražić.
Čelik će se istopiti u Bijeljini
Radnik će posle boda protiv GOŠK-a u Gabeli jurišati na pobedu protiv Čelika, jer bi se u tom slučaju izjednačio na tabeli sa Zeničanima i približio bezbednoj zoni. Bijeljinici tvrde da je pobeda za njih jedina opcija, jer do kraja jesenjeg dela šampionata moraju da trijumfuju na svim utakmicama na domaćem terenu.
Direktor Bijeljinaca Živorad Miražić kaže da su igrači silno motivisani da vredan bod iz Gabele overe trijumfom, što bi im ulilo dodatno samopouzdanje pred finiš polusezone.
- Drugom pobedom ove jeseni znatno bi popravili svoj položaj. Problem je što napadač Dragan Ristić zbog kartona mora da pauzira, jer kuburimo sa realizacijom - ističe Miražić.
Je l' se kod vas priča ekavski? Najozbiljnije pitam, pošto ovaj reporter priča a vidim i taj članak iznad je na ekavici.
Ovog iz Bijeljine novinara sto se javlja na bhr 1 isto duh iz drveta iz Mumijevih

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
gore u textu je miješano, samo 2 riječi su na ekavici napisane, mada sam primjetio u komentarima ovih sa područja RS da ne pišu toliko ekavicom.Edol je napisao/la:Je l' se kod vas priča ekavski? Najozbiljnije pitam, pošto ovaj reporter priča a vidim i taj članak iznad je na ekavici.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
samoradnik
- Kontakt:
Prehlada me uhvatila,ne odoh na gradski,vidim i bolje što nisam... rano primljen gol....
Što se ekavice tiče, u BN se priča ijedno i drugo,kao i u cijeloj RS... Ekavica sastavni dio srpskog jezika,nevidim što se neko ima čuditi....
Što se ekavice tiče, u BN se priča ijedno i drugo,kao i u cijeloj RS... Ekavica sastavni dio srpskog jezika,nevidim što se neko ima čuditi....
Mislim da si nešto zeznuo, kompletan je na ekavici.Benjo_AFC86 je napisao/la:gore u textu je miješano, samo 2 riječi su na ekavici napisaneEdol je napisao/la:Je l' se kod vas priča ekavski? Najozbiljnije pitam, pošto ovaj reporter priča a vidim i taj članak iznad je na ekavici.
-
samoradnik
- Kontakt:
1:1
Ajmo Radniče do pobjede
Ajmo Radniče do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.