nemoj onda ni igrati ako necealacious je napisao/la:kliknem na ikonu fife,nece da je otvori uopce,sta da radim?![]()
FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FIFA 13
nemoj klikati na tu ikonu sto ti je na desktopu nego udji tamo znas ono u my computer pa u programs i tamo je nadji i tu pokusaj ucialacious je napisao/la:kliknem na ikonu fife,nece da je otvori uopce,sta da radim?![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
- Kontakt:
Otkrio sam jedan veoma čudan bug na FIFI.
Naime, sa Monacom sam prešao u prvu ligu Francuske i uprava mi je dala cilj ''gain promotion'', mada je to nemoguće jer sam u najvišoj ligi. To mi je dosta otežalo jer moram biti prvi, to je isto kao da su mi rekli ''title challenge''(tako nešto ide).
Btw. nakon 23 kola sam bio 11. i napustio sam kormilo Monaca i prešao u Romu.
Doveo sam Pepea i Bonuccija iz Juventusa, prvog za 8,5, drugog za 12 miliona.
Prvu utakmicu sam odigrao protiv Hellas Verone, dobio 2-0, a drugu u Coppa Nazionale 0-0 protiv Lazia.
Naime, sa Monacom sam prešao u prvu ligu Francuske i uprava mi je dala cilj ''gain promotion'', mada je to nemoguće jer sam u najvišoj ligi. To mi je dosta otežalo jer moram biti prvi, to je isto kao da su mi rekli ''title challenge''(tako nešto ide).
Btw. nakon 23 kola sam bio 11. i napustio sam kormilo Monaca i prešao u Romu.
Doveo sam Pepea i Bonuccija iz Juventusa, prvog za 8,5, drugog za 12 miliona.
Prvu utakmicu sam odigrao protiv Hellas Verone, dobio 2-0, a drugu u Coppa Nazionale 0-0 protiv Lazia.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:nemoj onda ni igrati ako necealacious je napisao/la:kliknem na ikonu fife,nece da je otvori uopce,sta da radim?![]()
.I.
@Medo hvala

PS:Mogu reci da je ove godine FIFA zakucala PES..nikad prije nisam igr'o FIFE,al' ove godine su daleko ispred konkurenta iz Konamija

Pozdrav
Otvorene su prijave za 10. Sezonu FeX Lige, detaljnije pogledajte na linkovima.
Pravila / FairPlay / Upute
Prijave za Ligu!
Prvi puta pokrenuli smo i Turnir koji se odigrava u jednoj noci. Igra se u Petak (26.10.) - 21:30h
1.FeX Friday Night Cup - Prijave
Takodjer, Turnir koji je ispao pun pogodak, zanimljiv i uzbudljiv je dosao do Finala a radi se o 2vs2 Turniru.
Uskoro krecu i Ultimate Team Turniri Pogledaj Ovdje!
FUT Turniri ce biti tematski tj. svaki ce imati svoje zahtjeve: Neki od njih su recimo:
- Igranje samo sa brončanim momčadima.
- Igranje samo sa igračima sastavljenim iz jedne lige (primjer Liga BBVA).
- Igranje samo sa igračima sastavljenim iz jedne nacije ili iz nekoliko nacija (primjer samo igrači s Balkana, igrači iz zemlja Beneluxa, igrači iz Južne Amerike i slično).
- Igranje samo sa igračima starijim od 30 godina.
- Igranje samo sa kinezima/japancima ili crnoputim igračima.
Ako ste zainteresirani navratite, sto nas je vise bit ce zanimljivije, uzbudljivije i puno napetije
Prijave za Ligu!
Prvi puta pokrenuli smo i Turnir koji se odigrava u jednoj noci. Igra se u Petak (26.10.) - 21:30h
Takodjer, Turnir koji je ispao pun pogodak, zanimljiv i uzbudljiv je dosao do Finala a radi se o 2vs2 Turniru.
FUT Turniri ce biti tematski tj. svaki ce imati svoje zahtjeve: Neki od njih su recimo:
- Igranje samo sa igračima sastavljenim iz jedne nacije ili iz nekoliko nacija (primjer samo igrači s Balkana, igrači iz zemlja Beneluxa, igrači iz Južne Amerike i slično).
Ako ste zainteresirani navratite, sto nas je vise bit ce zanimljivije, uzbudljivije i puno napetije
Prijatelju jesi li aktivan i na portalu cro ps3,pod istim ovim nickomBlueHell je napisao/la:Pozdrav
Prijave za Ligu!
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
sta treba uradit da mi ne stopa dok igram fifu ?
Ako neko zna kako podesiti ove kontrole na FIFI. Prvi put igram, nasao sam, ali ne moze da se promjeni. Bih kao na PES-u, da mi je lakse igrati. Vecini je ovo glupo pitanje, nisam neko ko igra tako cesto igrica, ali vase pohvale na racun FIFe su me natjerale da probam. Hvala!
Zack Wright počeo igrati FIFU 13, naravno igra s Džekom a Agueru poručuje kako mora sjediti na klupi. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- TheVerminator
- Kontakt:
Jest lud brate dragi. Kaže da nema pojma o NBA 2K13*p!p!t@* je napisao/la:Zack Wright počeo igrati FIFU 13, naravno igra s Džekom a Agueru poručuje kako mora sjediti na klupi.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
TheVerminator je napisao/la:Jest lud brate dragi. Kaže da nema pojma o NBA 2K13*p!p!t@* je napisao/la:Zack Wright počeo igrati FIFU 13, naravno igra s Džekom a Agueru poručuje kako mora sjediti na klupi.

Više ga zanima fudbal nego košarka.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Može l' pomoć ?
Odradim instalaciju, krekujem (u folder Game ubacim krek), sve kako treba...Pokrenem, ide sve k'o po loju, pojavi mi se ono FIFA 13 i onda me samo ladno izbaci iz igrice.
Edit: Napravio sam. Naime, svi kojima crasha nakon pojave logo-a FIFA-e neka naprave novi user account sa administratorskim ovlastima i tu instaliraju FIFA-u.

Odradim instalaciju, krekujem (u folder Game ubacim krek), sve kako treba...Pokrenem, ide sve k'o po loju, pojavi mi se ono FIFA 13 i onda me samo ladno izbaci iz igrice.

Edit: Napravio sam. Naime, svi kojima crasha nakon pojave logo-a FIFA-e neka naprave novi user account sa administratorskim ovlastima i tu instaliraju FIFA-u.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
možel link u inbox da skinem i ovu fifu,unaprijed zahvalan. 

Eh raja imam jedan cudan problem znaci igram Fife normala sve kad ja i prijatelj igramo jedan protiv drugog nikakvi problema nema,naravno ja sam poceo igrati manager i prvo sezonu mi je bilo Ok sve stimalo eh sada u drugoj sezoni mi crasha igra zanima me jel ima neko da igra managera da je vec 3 ili 4 sezona da igra bez problema ja neznam do cega bi moglo biti sve sam pravilno instalirao i menager mode mi je bez problema stimao u prvoj sezoni al sada nesto crasha jel zna neko razlog do cega bi moglo biti zato me zanima jel neko vec 3 ili 4 sezona u manageru ili je ovo samo u mene problem.
Samo jedan klub Velež Mostar
Igram normalno,izadjem iz igre,ugasim komp...kasnije palim komp,ulazim u FIFU,kad ono sve skroz usporeno,k'o slow motion
Šta da radim? :O

mojne ga gasit 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
haAdnel je napisao/la:Eh raja imam jedan cudan problem znaci igram Fife normala sve kad ja i prijatelj igramo jedan protiv drugog nikakvi problema nema,naravno ja sam poceo igrati manager i prvo sezonu mi je bilo Ok sve stimalo eh sada u drugoj sezoni mi crasha igra zanima me jel ima neko da igra managera da je vec 3 ili 4 sezona da igra bez problema ja neznam do cega bi moglo biti sve sam pravilno instalirao i menager mode mi je bez problema stimao u prvoj sezoni al sada nesto crasha jel zna neko razlog do cega bi moglo biti zato me zanima jel neko vec 3 ili 4 sezona u manageru ili je ovo samo u mene problem.

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Meni crasha u drugoj sezoni. Nemam pojma do čega je. Morat cu malo potrazit, iritantno je skroz.Adnel je napisao/la:Eh raja imam jedan cudan problem znaci igram Fife normala sve kad ja i prijatelj igramo jedan protiv drugog nikakvi problema nema,naravno ja sam poceo igrati manager i prvo sezonu mi je bilo Ok sve stimalo eh sada u drugoj sezoni mi crasha igra zanima me jel ima neko da igra managera da je vec 3 ili 4 sezona da igra bez problema ja neznam do cega bi moglo biti sve sam pravilno instalirao i menager mode mi je bez problema stimao u prvoj sezoni al sada nesto crasha jel zna neko razlog do cega bi moglo biti zato me zanima jel neko vec 3 ili 4 sezona u manageru ili je ovo samo u mene problem.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Isti problem prijatelju.neurofunk je napisao/la:Meni crasha u drugoj sezoni. Nemam pojma do čega je. Morat cu malo potrazit, iritantno je skroz.Adnel je napisao/la:Eh raja imam jedan cudan problem znaci igram Fife normala sve kad ja i prijatelj igramo jedan protiv drugog nikakvi problema nema,naravno ja sam poceo igrati manager i prvo sezonu mi je bilo Ok sve stimalo eh sada u drugoj sezoni mi crasha igra zanima me jel ima neko da igra managera da je vec 3 ili 4 sezona da igra bez problema ja neznam do cega bi moglo biti sve sam pravilno instalirao i menager mode mi je bez problema stimao u prvoj sezoni al sada nesto crasha jel zna neko razlog do cega bi moglo biti zato me zanima jel neko vec 3 ili 4 sezona u manageru ili je ovo samo u mene problem.
Samo jedan klub Velež Mostar
alacious je napisao/la:Igram normalno,izadjem iz igre,ugasim komp...kasnije palim komp,ulazim u FIFU,kad ono sve skroz usporeno,k'o slow motionŠta da radim? :O
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.