Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Re: S.S.C Napoli

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 14 okt 2009, 09:40

Da, u nedjelju dolazi Bologna podno Vezuva. Stadion baš i neće biti krcat kako si rekao SSC Napoli, no bit će oko 40 000-45 000 navijača. Naravno, mnogi će doći i iz kurioziteta pošto će na klupi po prvi put sjediti novi trener Walter Mazzarri. On je svih ovih dana uigravao odbranu, pošto je ona najslabija karika u ekipi. Osim toga napad nije ni mogao uigravati, jer fale Hamsik, Quagliarella, Hoffer, Lavezzi...koji igraju za svoje reprezentacije ovih dana. U odbrani sudeći prema treninzima u Sportskom Centru Castelvolurno igrat će Hugo Armando Campagnaro - Paolo Cannavaro - Matteo Contini. Predsjednik De Laurentiis najavio kako očekuje 3 boda, te potjeru za ekipama koje su na vrhu tabele.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 14 okt 2009, 16:19

Napoli SSC je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:ala su ove jakne dobreeeeee :D zaljubio sam se u ovu prvu :D
Ma prva je po meni najludja, najljepsa, baš mi je ono nekako beton! Prava ona i ultra i casual, ma strašna jaknica :mrgreen:
U pravu si prva je bas beton. :)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

bistrikboy
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la bistrikboy » 14 okt 2009, 17:09

Chievo je konacno jednom krenuo kako treba u prvenstvo,trenutno smo 6-ti,imamo onako solidan rasporedu slijedecih par kola ako se zadrzimo do reprezentativne pauze u top 10 to ce biti super :!:

Al' ubise Marcolini i Pellisier 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 17:41

tuga_sa_sjevera je napisao/la:Da, u nedjelju dolazi Bologna podno Vezuva. Stadion baš i neće biti krcat kako si rekao SSC Napoli, no bit će oko 40 000-45 000 navijača. Naravno, mnogi će doći i iz kurioziteta pošto će na klupi po prvi put sjediti novi trener Walter Mazzarri. On je svih ovih dana uigravao odbranu, pošto je ona najslabija karika u ekipi. Osim toga napad nije ni mogao uigravati, jer fale Hamsik, Quagliarella, Hoffer, Lavezzi...koji igraju za svoje reprezentacije ovih dana. U odbrani sudeći prema treninzima u Sportskom Centru Castelvolurno igrat će Hugo Armando Campagnaro - Paolo Cannavaro - Matteo Contini. Predsjednik De Laurentiis najavio kako očekuje 3 boda, te potjeru za ekipama koje su na vrhu tabele.
Baš i nisam siguran za vrh tabele, al eto, ako osteno na polusezoni medju prvih 10, mislim da bi bili na konju!

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 17:44

alan_kardec je napisao/la:Napoli smjenio Donadonija :!: Novi trener nebo-plavih je bivši trener Ređine i Sampdorije,Valter Macari.
Mislim da bi Macari mogao dosta toga uraditi u ekipi i obraditi je baš onako kako Donadoni nije! Ekipu treba uigrati, dovesti u red, disciplinovati, jer smijesno je da jedan tim kao Napoli, čiji stadion prima oko 70 hiljada gledalaca, se nalazi u ovakvoj situaciji!

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 17:51

Dolazak fanova u London :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 17:57

Slika govori sama po sebi!
slika

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 18:05

Marek Hamšik je rodjen 1987, Banska Bistrica, SLovačk. Sa 17 godina je došao u Italiju, u Bresciu. Ugovor je bio vrijedan pola milijona eura. Dvadesetosmog Juna 2007. godine potpisuje ugovor sa SSC Napoli-jem, a ugovor je bio vrijedan 5,5 miliona eura. Prvu tekmu je odigro u kupu sa Cesenom i odmah asistirao i zabio, a prvi gol u Seriji A je postigao 27 Septembra 2007. godine protiv Sampdorije!

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 14 okt 2009, 22:15

Evo bogme ima kompletna najava kola Serie B, a vjerovatno stiže i najava kola Serie A što za nas kladioničare nije loše na http://calcioitaliano.blog.hr/

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 14 okt 2009, 22:19

Marek Hamsik je strašan igrač! Kažu talijanske novine u izdanju od jučer : Hamsika u Napulju zaustavila policija jer je vozio auto 14o km na sat, a ograničenje je bilo 70. Čim su vidjeli da je za volanom Hamsik, sve mu je oprošteno, te je mirno nastavio vožnju prema odredištu. A inače sve novosti o Serie A, pa i o Napoliju imaš na http://calcioitaliano.blog.hr/

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 23:07

tuga_sa_sjevera je napisao/la:Marek Hamsik je strašan igrač! Kažu talijanske novine u izdanju od jučer : Hamsika u Napulju zaustavila policija jer je vozio auto 14o km na sat, a ograničenje je bilo 70. Čim su vidjeli da je za volanom Hamsik, sve mu je oprošteno, te je mirno nastavio vožnju prema odredištu. A inače sve novosti o Serie A, pa i o Napoliju imaš na http://calcioitaliano.blog.hr/
Zahvaljujem...Bubim...MWAAAA :mrgreen:

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 23:13

Napoli, tačnije presjednik Napolija, De Laurentiis, ima strašne ambicije u zimskom prijelaznom roku. Evo sad čitam da bi Luka Toni volio doći u Napoli, jer je (kao) nezadovoljan tretmanom u Bayernu! To bi bilo stvarno cool. Kakav bi to bio trio u napadu, Toni - Quagliarella - Lavezzi, strašno!

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 15 okt 2009, 09:40

Prvi pik Napolija u zimskom prijelaznom roku će biti lijevi bočni igrač. Kandidati na današnji dan : Francoise Modesto ( Genoa ), Andrea Dossena ( Liverpool ), Cristian Molinaro ( Juventus )... pa onda na red ide napadač koji bi garantirao barem 18-20 golova u prvenstvu : Luca Toni, Aimar, priča se i o jednom paklenom igraču koji igra u Serie B, točnije u Frosinoneu koji je 1. na tabeli, a zove se Gennaro Troianiello.

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 15 okt 2009, 10:20

navijac sam intera , mada su mi dragi napoli i lazio , nadam se da ce hamsik doci kod nas kad odluci da ide iz napolia , sretno vam

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 15 okt 2009, 16:32

legy je napisao/la:navijac sam intera , mada su mi dragi napoli i lazio , nadam se da ce hamsik doci kod nas kad odluci da ide iz napolia , sretno vam
Nevjerujem da ce brzo ici, jer sada se špekuliše da bi i Luka Toni mogao doći u Napoli, to bi bio ubojit tandem!

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 15 okt 2009, 16:36

tuga_sa_sjevera je napisao/la:Evo bogme ima kompletna najava kola Serie B, a vjerovatno stiže i najava kola Serie A što za nas kladioničare nije loše na http://calcioitaliano.blog.hr/
Odličan blog, nisam odavno vidio bolji, sjajno se opisuje i prepričava italijanski fudbal!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 15 okt 2009, 16:36

Na PES2009 ubijam sa Napoliom bogami njih uzimam najjaci su,,,,,ebes sve,jest da se moram dobro skoncetrisati kad je lotpa u protvnika al ide nekako,zato Lavezzi ubija :lol: :lol:kontra uvijek sjeva

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 15 okt 2009, 16:39

fabio je napisao/la:Na PES2009 ubijam sa Napoliom bogami njih uzimam najjaci su,,,,,ebes sve,jest da se moram dobro skoncetrisati kad je lotpa u protvnika al ide nekako,zato Lavezzi ubija :lol: :lol:kontra uvijek sjeva
Hehehe, drago mi je to čuti, a kako se bliži tekma protiv Bologne, sve mi više miriše na neriješeno, jer ipak Bolognu, Napoli nije dobio od 1996 godine!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 15 okt 2009, 16:42

fabio je napisao/la:Na PES2009 ubijam sa Napoliom bogami njih uzimam najjaci su,,,,,ebes sve,jest da se moram dobro skoncetrisati kad je lotpa u protvnika al ide nekako,zato Lavezzi ubija :lol: :lol:kontra uvijek sjeva
Hehehe, drago mi je to čuti, a kako se bliži tekma protiv Bologne, sve mi više miriše na neriješeno, jer ipak Bolognu, Napoli nije dobio od 1996 godine!
ma dobice ih 100% ovaj put, najjdrazi su mi u Italiji,a Lavezzi je dijamant........Sretno

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 15 okt 2009, 17:06

fabio je napisao/la:
ma dobice ih 100% ovaj put, najjdrazi su mi u Italiji,a Lavezzi je dijamant........Sretno
Ma kume bio sam optimista prije par dana, sad sam još uvjek optimizam, al nešto manji :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.