Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: S.S.C Napoli
Da, u nedjelju dolazi Bologna podno Vezuva. Stadion baš i neće biti krcat kako si rekao SSC Napoli, no bit će oko 40 000-45 000 navijača. Naravno, mnogi će doći i iz kurioziteta pošto će na klupi po prvi put sjediti novi trener Walter Mazzarri. On je svih ovih dana uigravao odbranu, pošto je ona najslabija karika u ekipi. Osim toga napad nije ni mogao uigravati, jer fale Hamsik, Quagliarella, Hoffer, Lavezzi...koji igraju za svoje reprezentacije ovih dana. U odbrani sudeći prema treninzima u Sportskom Centru Castelvolurno igrat će Hugo Armando Campagnaro - Paolo Cannavaro - Matteo Contini. Predsjednik De Laurentiis najavio kako očekuje 3 boda, te potjeru za ekipama koje su na vrhu tabele.
U pravu si prva je bas beton.Napoli SSC je napisao/la:Ma prva je po meni najludja, najljepsa, baš mi je ono nekako beton! Prava ona i ultra i casual, ma strašna jaknicaLFC_LAVOV je napisao/la:ala su ove jakne dobreeeeeezaljubio sam se u ovu prvu

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Serie A
Chievo je konacno jednom krenuo kako treba u prvenstvo,trenutno smo 6-ti,imamo onako solidan rasporedu slijedecih par kola ako se zadrzimo do reprezentativne pauze u top 10 to ce biti super
Al' ubise Marcolini i Pellisier

Al' ubise Marcolini i Pellisier

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Baš i nisam siguran za vrh tabele, al eto, ako osteno na polusezoni medju prvih 10, mislim da bi bili na konju!tuga_sa_sjevera je napisao/la:Da, u nedjelju dolazi Bologna podno Vezuva. Stadion baš i neće biti krcat kako si rekao SSC Napoli, no bit će oko 40 000-45 000 navijača. Naravno, mnogi će doći i iz kurioziteta pošto će na klupi po prvi put sjediti novi trener Walter Mazzarri. On je svih ovih dana uigravao odbranu, pošto je ona najslabija karika u ekipi. Osim toga napad nije ni mogao uigravati, jer fale Hamsik, Quagliarella, Hoffer, Lavezzi...koji igraju za svoje reprezentacije ovih dana. U odbrani sudeći prema treninzima u Sportskom Centru Castelvolurno igrat će Hugo Armando Campagnaro - Paolo Cannavaro - Matteo Contini. Predsjednik De Laurentiis najavio kako očekuje 3 boda, te potjeru za ekipama koje su na vrhu tabele.
-
- Kontakt:
Mislim da bi Macari mogao dosta toga uraditi u ekipi i obraditi je baš onako kako Donadoni nije! Ekipu treba uigrati, dovesti u red, disciplinovati, jer smijesno je da jedan tim kao Napoli, čiji stadion prima oko 70 hiljada gledalaca, se nalazi u ovakvoj situaciji!alan_kardec je napisao/la:Napoli smjenio DonadonijaNovi trener nebo-plavih je bivši trener Ređine i Sampdorije,Valter Macari.
-
- Kontakt:
Dolazak fanova u London
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Slika govori sama po sebi!

-
- Kontakt:
Marek Hamšik je rodjen 1987, Banska Bistrica, SLovačk. Sa 17 godina je došao u Italiju, u Bresciu. Ugovor je bio vrijedan pola milijona eura. Dvadesetosmog Juna 2007. godine potpisuje ugovor sa SSC Napoli-jem, a ugovor je bio vrijedan 5,5 miliona eura. Prvu tekmu je odigro u kupu sa Cesenom i odmah asistirao i zabio, a prvi gol u Seriji A je postigao 27 Septembra 2007. godine protiv Sampdorije!
-
- Kontakt:
Evo bogme ima kompletna najava kola Serie B, a vjerovatno stiže i najava kola Serie A što za nas kladioničare nije loše na http://calcioitaliano.blog.hr/
-
- Kontakt:
Marek Hamsik je strašan igrač! Kažu talijanske novine u izdanju od jučer : Hamsika u Napulju zaustavila policija jer je vozio auto 14o km na sat, a ograničenje je bilo 70. Čim su vidjeli da je za volanom Hamsik, sve mu je oprošteno, te je mirno nastavio vožnju prema odredištu. A inače sve novosti o Serie A, pa i o Napoliju imaš na http://calcioitaliano.blog.hr/
-
- Kontakt:
Zahvaljujem...Bubim...MWAAAAtuga_sa_sjevera je napisao/la:Marek Hamsik je strašan igrač! Kažu talijanske novine u izdanju od jučer : Hamsika u Napulju zaustavila policija jer je vozio auto 14o km na sat, a ograničenje je bilo 70. Čim su vidjeli da je za volanom Hamsik, sve mu je oprošteno, te je mirno nastavio vožnju prema odredištu. A inače sve novosti o Serie A, pa i o Napoliju imaš na http://calcioitaliano.blog.hr/

-
- Kontakt:
Napoli, tačnije presjednik Napolija, De Laurentiis, ima strašne ambicije u zimskom prijelaznom roku. Evo sad čitam da bi Luka Toni volio doći u Napoli, jer je (kao) nezadovoljan tretmanom u Bayernu! To bi bilo stvarno cool. Kakav bi to bio trio u napadu, Toni - Quagliarella - Lavezzi, strašno!
-
- Kontakt:
Prvi pik Napolija u zimskom prijelaznom roku će biti lijevi bočni igrač. Kandidati na današnji dan : Francoise Modesto ( Genoa ), Andrea Dossena ( Liverpool ), Cristian Molinaro ( Juventus )... pa onda na red ide napadač koji bi garantirao barem 18-20 golova u prvenstvu : Luca Toni, Aimar, priča se i o jednom paklenom igraču koji igra u Serie B, točnije u Frosinoneu koji je 1. na tabeli, a zove se Gennaro Troianiello.
navijac sam intera , mada su mi dragi napoli i lazio , nadam se da ce hamsik doci kod nas kad odluci da ide iz napolia , sretno vam
-
- Kontakt:
Nevjerujem da ce brzo ici, jer sada se špekuliše da bi i Luka Toni mogao doći u Napoli, to bi bio ubojit tandem!legy je napisao/la:navijac sam intera , mada su mi dragi napoli i lazio , nadam se da ce hamsik doci kod nas kad odluci da ide iz napolia , sretno vam
-
- Kontakt:
Odličan blog, nisam odavno vidio bolji, sjajno se opisuje i prepričava italijanski fudbal!tuga_sa_sjevera je napisao/la:Evo bogme ima kompletna najava kola Serie B, a vjerovatno stiže i najava kola Serie A što za nas kladioničare nije loše na http://calcioitaliano.blog.hr/
Na PES2009 ubijam sa Napoliom bogami njih uzimam najjaci su,,,,,ebes sve,jest da se moram dobro skoncetrisati kad je lotpa u protvnika al ide nekako,zato Lavezzi ubija
:lol:kontra uvijek sjeva

-
- Kontakt:
Hehehe, drago mi je to čuti, a kako se bliži tekma protiv Bologne, sve mi više miriše na neriješeno, jer ipak Bolognu, Napoli nije dobio od 1996 godine!fabio je napisao/la:Na PES2009 ubijam sa Napoliom bogami njih uzimam najjaci su,,,,,ebes sve,jest da se moram dobro skoncetrisati kad je lotpa u protvnika al ide nekako,zato Lavezzi ubija:lol:kontra uvijek sjeva
ma dobice ih 100% ovaj put, najjdrazi su mi u Italiji,a Lavezzi je dijamant........SretnoNapoli SSC je napisao/la:Hehehe, drago mi je to čuti, a kako se bliži tekma protiv Bologne, sve mi više miriše na neriješeno, jer ipak Bolognu, Napoli nije dobio od 1996 godine!fabio je napisao/la:Na PES2009 ubijam sa Napoliom bogami njih uzimam najjaci su,,,,,ebes sve,jest da se moram dobro skoncetrisati kad je lotpa u protvnika al ide nekako,zato Lavezzi ubija:lol:kontra uvijek sjeva
-
- Kontakt:
Ma kume bio sam optimista prije par dana, sad sam još uvjek optimizam, al nešto manjifabio je napisao/la:ma dobice ih 100% ovaj put, najjdrazi su mi u Italiji,a Lavezzi je dijamant........SretnoNapoli SSC je napisao/la:Hehehe, drago mi je to čuti, a kako se bliži tekma protiv Bologne, sve mi više miriše na neriješeno, jer ipak Bolognu, Napoli nije dobio od 1996 godine!fabio je napisao/la:Na PES2009 ubijam sa Napoliom bogami njih uzimam najjaci su,,,,,ebes sve,jest da se moram dobro skoncetrisati kad je lotpa u protvnika al ide nekako,zato Lavezzi ubija:lol:kontra uvijek sjeva

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.