Pa to je samo pisalo u Avazu.Njima nest plaho ne vjerujem.Sajtovi koji su i napisali njesta kao izvor informacija pisu Avaz..Nisam nigdje na tv-u vidio da Ciro kaze :Ma ja uputili smo poziv onom malom..kako se zove..ja MedjunaninBIHfan je napisao/la:pa pitali su ga on je i rekao administraciji da se pokrene incijativa.delija je napisao/la:Ma ovo je nesto meni suveli.Cudi me da niko nije pitao Ciru je li tacna ova information
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
ljudi jel ima sta novo oko harisa??? Hoce li se srediti njegovi papiri do baraza ???
Sta igra Haris,koju poziciju ?
Igra vezno defanzivno...................smetaloahmic je napisao/la:Sta igra Haris,koju poziciju ?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zh onda nam Hare bas treba ...harishp je napisao/la:Igra vezno defanzivno...................smetaloahmic je napisao/la:Sta igra Haris,koju poziciju ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakav defanzivni nidze veze,lik igra na poziciji veznog ali ofanzivnog lijevo i desno nekad i centralni,uglavnom po krilima slicno kao Robben,lijevak snalazi se super po obje strane,dobar izvoodzac slobodnih,dobar asistent i dobro bi nam dosao svaki takav igrac.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kako ga ti nahvali takav jedan bi dobro došao i Brazilu a ne namaPonos Torina je napisao/la:Kakav defanzivni nidze veze,lik igra na poziciji veznog ali ofanzivnog lijevo i desno nekad i centralni,uglavnom po krilima slicno kao Robben,lijevak snalazi se super po obje strane,dobar izvoodzac slobodnih,dobar asistent i dobro bi nam dosao svaki takav igrac.
U Valadolidu igra to al u gujciPonos Torina je napisao/la:Kakav defanzivni nidze veze,lik igra na poziciji veznog ali ofanzivnog lijevo i desno nekad i centralni,uglavnom po krilima slicno kao Robben,lijevak snalazi se super po obje strane,dobar izvoodzac slobodnih,dobar asistent i dobro bi nam dosao svaki takav igrac.
U Holandiji jeste ali u Spaniji je daj sta das.
Pa ebo igra drugu sezonu kao defanzivni vezni a ti kao iz vedra neba.
Uostalom imas you tube,google i ostalim pretrazivacima pa ako nadjes ono sto ti napisa,svaka ti cast.
Ali od toga nema nista.Sto ga Holandija ne uze i dalje kad je kao Robben slicno makar za klupe
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nekazem da je roben kazem da je slican,ja sam ga pratio par godina tako da on i def vezni nidze veze
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne igra ni blizu ono sto je igrao.Vjeruj miPonos Torina je napisao/la:Nekazem da je roben kazem da je slican,ja sam ga pratio par godina tako da on i def vezni nidze veze
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
e neznam mora da je trener lud jer kako se sjecam protiv barce je igrao desno krilo al nebitno da neulazim dalje u diskusiju uglavnom,fin igrac
igra u Valladolidu zadnjog veznog igraca,al Holandiji je igrao po strani i ofz.problem sto Valladolid ima igrace te Spanjolc koje stavlja ,a zato ga navijaci Valladolida kritkik sto Harisu nedaje vise priliku da igra ofz....a ne samo zbog potrebe jer nema na poziciji zanjiog veznog kvaliteta....uostalom univerzalan je znaci moze da igra na vise pozicija nije picka ,,,ratnik je nesto poput Bajramovica,ima pas,dribling,sut,preglednsot,,,treba srediti do novembra te papire,da se nadje na okupu sa ovim u Barazu koga dobijemo,vrijeme je............Spanci se cude kako jedna mala zemlja Bosna i Herc.iz njihove lige mlad i potencijalan igrac neigra za svoju repkuPonos Torina je napisao/la:e neznam mora da je trener lud jer kako se sjecam protiv barce je igrao desno krilo al nebitno da neulazim dalje u diskusiju uglavnom,fin igrac
Ako je covjek defanzivni vezni i ako je pravi borac onda nam fakat reba. Ne ide sa Muratovicem, a i Rahimic mi je nesto sve gori i gori i sporiji i sporiji. Samo sumnjam da ce savez sve sredit za mjesec dana...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
posto vidim da odje neki neznaju ni ko je medunjanin evo nekih golova njegovih
[youtube][/youtube]
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Postovani Ciro!
RECI NAM OTVORENO STA JE SA HARISOM MEDUNJANINOM????
Pa nismo slijepi da ne vidimo da nam za baraz treba SASA PAPAC i HARIS MEDUNJANIN.Skripi nam u veznom redu a i bocne pozicije su nestabilne i variraju u igri i mali Jahic a iskreno da kazem sistem3-5-2 je perfektan ako covjek ima igrace za njega aposebno rezerve.
Ne igrajte se nacinalnim ponosom ZAMOLITE Sasu i Medunjanina da shvate ozbiljnost situacije.
Pa nismo slijepi da ne vidimo da nam za baraz treba SASA PAPAC i HARIS MEDUNJANIN.Skripi nam u veznom redu a i bocne pozicije su nestabilne i variraju u igri i mali Jahic a iskreno da kazem sistem3-5-2 je perfektan ako covjek ima igrace za njega aposebno rezerve.
Ne igrajte se nacinalnim ponosom ZAMOLITE Sasu i Medunjanina da shvate ozbiljnost situacije.
Hari je spreman, samo treba sredit papire. U avazu je neki dan pisalo da Ciro zeli i njega i imenjaka Vuckica u reprezentaciji i da im sredjuju papire. A sto se Papca tice...Vrlo tesko da se predomisli, ali nadat je se.BINJACKA je napisao/la:Postovani Ciro!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- sanelmasetic
- Kontakt:
BINJACKA je napisao/la:Postovani Ciro!
hajd popusti malo, eto sad ovi variraju i losi su sa Sasa Papak je dobar, sjecas li se greske koju je u Stutgartu napravio pa ovi povedose i ti bi sada da pojacavas repku sa njim, neka igraju oni momci koji su i zasluzili baraz, pa makar izgubili 100 : 0, jer su kroz ove kvalifikacije ostavili srce na terenu i kapa im do poda, a tu tvoju dvojicu nabijem na neku stvar...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
-
pirotehnik
- Kontakt:
Niko ne govori da Muratovic i Rahimic nisu lavovi. Pokazali su svoj kvalitet u mnogo navrata, ali je cinjenica da se vise nemogu drzati s mladjim i brzim igracima. Slijep bi vidjeo da nam po desnoj strani moze i bager proci.. Harisa treba isprobati sto prije da se vidi kako stoji na toj poziciji, a i ako trenutno nije idealna zamjena, da se bar pocne uklapat u Cirin sistem...sanelmasetic je napisao/la:BINJACKA je napisao/la:Postovani Ciro!
hajd popusti malo, eto sad ovi variraju i losi su sa Sasa Papak je dobar, sjecas li se greske koju je u Stutgartu napravio pa ovi povedose i ti bi sada da pojacavas repku sa njim, neka igraju oni momci koji su i zasluzili baraz, pa makar izgubili 100 : 0, jer su kroz ove kvalifikacije ostavili srce na terenu i kapa im do poda, a tu tvoju dvojicu nabijem na neku stvar...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- velez_mostar
- Kontakt:
Bice lijepo veceras gledati naseg internacionalca na Bernabeu-u protiv svih tih svemiraca...svi cemo uvidjeti o kako dobrom,i nama jako potrebnom igracu se radi!Nadam se da ce i Ciro malo upaliti tv ,i baciti pogled!
BINJACKA je napisao/la:Postovani Ciro!
ma trebaju oba tri mislim i na salihamiđića onda bi stvarno bili močni
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, invincible1921 i 42 gosta.