"It's fantastic working with Sir Alex," he said. "It's everything you would expect of a top, top team, probably the biggest club in the world. Everything from the kit man to the girls who work in the canteen and the manager are just first class."

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
NIZOZEMSKI 38-godišnji vratar Manchester Unteda Edwin van der Sar odigrao je u utorak prvu utakmicu od početka kolovoza kada je slomio palac i kost lijeve ruke.
Naime, u pripremama za novu sezonu, Manchester United i Bayern igrali su početkom kolovoza finale Audi Cupa, a Nizozemac je slomio prst i kost u lijevoj ruci prilikom obrane jedanaesterca hrvatskom reprezentativcu Danijelu Pranjiću.
Van der Sar je branio svih 90 minuta u sudaru rezervnih momčadi Manchester Uniteda i Evertona, dvoboju koji je završio s 1-0 pobjedom “crvenih vragova”.
Iskusni Nizozemac sada se nada da će naći ponovo svoje mjesto i u prvoj momčadi Uniteda i zamijeniti Bena Fostera među vratnicama
to me itekako raduje!mislim kad se u potpunosti vrati u pogon i u formu da ce imati zacementirano mjesto u prvoj postavi!majestic24 je napisao/la:Super vijest...fakat sam i bio siguran da United nije napravio nista lose. Evo Hargraves izjavio da se osjeca odlicno i da nikad nije bio spremniji i vise zeljan igre.
jest javna tajna od laziabelafonte je napisao/la:Ma sve je to presmjesno u vezi kupovine maloljetnika, svi bogati klubovi to rade , a samo se Celsi kazni, javna je tajna nacin na koji je doveden Macheda, ljudi iz ManU-a dosli mu kod staraca, kofer evrica na stol i lagano momak ode.
problem je u tome sto kalkuta jeste imao ugovor sa Lensomi zbog toga je i on kazenjen novcano a i chelsea! Lensu su isle neke pare od tih kazni!i onda mislim da nije ista situacija!man.Utd je doveo igraca koji nije imao ugovor ali Chelsea jest i zato su oni kaznjeni a Manchester nije!al ovdje je meni cudno zasto UEFA i FIFA udara samo po engleskom klubovima kad se iste stvari desavaju i u spaniji i italijibelafonte je napisao/la:Pazi, i Kalkuta nije imao ugovor sa Lensom vec dogovor, a to npr. po EU zakonima nije ugovor. Nego FIFA ustvari kaze da pod ugovor po njenim pravilima spada i ova vrsta dogovora. To implicira da FIFA-ini zakoni krse zakone EUMislim da je Lazio imao istu situaciju sa Machedom, imao je neku vrstu dogovora, desilo se da je ManU dos'o i platio Lazio koliko su trazili, Celsi nije platio kompenzacije koliko su htjeli u Lensu i ovi su krenuli sa tuzbom da dobiju jos para a ne da se Celsiju zabrani kupovina igraca na 2 godine
Zato mi je ta prica o moralnim nacelima ove odluke presmjesna, da se lafo zele zastiti mladi igraci, da ne budu roblje, sve je to divno krasno ali ova odluka to nece postici, Celsiju ima tu etiketu kluba koji se rasipa parama, unistava fudbal, bla bla, iako to isto rade i Liverpool i ManU i Arsenal po tim istim mjerilima, al oni imaju historiju, vise navijaca, pa je lakse po Celsiju udariti
Ne bih se bas slozio sa tobom .. Njemu niko nista ne smijeStari dobri Fergie...
Fergie ima pravo, ovo je sve istina. Čovjek je drugo poluvrijeme produžio 4min a trebao je 6 najmanje. Kod crvenog kartona za Sunderland izgubljene su nepotrebno 2min jer je sudac dopustio odugovlačenje. I cijelo drugo poluvrijeme gosti su odugovlačili
...
Joj SAF je najludji, moze rec sta god hoce, niko mu nista ne smije
...
al sad ce popit kaznu jedno 2,3 tekmeinace sve u svemu pogodio sam X na kladionici
Ima se, moze se.majestic24 je napisao/la:Glazersi ce navodno od januara do ljeta u klub uloziti oko 450 mill funti,od cega bi 200 mill otislo na pojacanja,o ostatak na prosirenje old traforda i rijesavanja manjih dugova!!!
to je samo misljenjeNapoli SSC je napisao/la:Mislim da je Manča i bez C. Ronalda ove godine favorit za osvajanje LP, a i prvenstva Engleske!
imas jos strasnu Barcu i Celzi i oni zatvaraju krug favorita 100%QUARESMA 18<<< je napisao/la:to je samo misljenjeNapoli SSC je napisao/la:Mislim da je Manča i bez C. Ronalda ove godine favorit za osvajanje LP, a i prvenstva Engleske!
pa dobro mislim da je čovjek mislio na LP jer si je takođe spomenuo...Napoli SSC je napisao/la:Upravu si, zaboravio sam Barcu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.