Olimpik Sarajevo

Ekonomista
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Ekonomista » 27 okt 2012, 13:28

Sta je sa Skorom,igra li on,zabij'o je strumfovima pa nek i veceras zabije. :D
Bordo bijeli!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 okt 2012, 18:35

Ekonomista je napisao/la:Sta je sa Skorom,igra li on,zabij'o je strumfovima pa nek i veceras zabije. :D
Trebao bi dobiti koju minutu,mozda i pofinu minutazu,uglavnom Alen je veceras u konkurenciji za mec
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 27 okt 2012, 18:55

Naprijed Olipik nikad vise navijaca necete imati . Nemojte nas iznevjeriti. Batistuta
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 27 okt 2012, 21:38

Evo me s Grbavice. Ukratko. Željo imao inicijativu, dosta šuteva sa distance koje je Fejzić ukrotio. Šansu prvog poluvremena promašio Smajić iz Olimpica. U nastavku je krenulo slično i nakon jednog prekida Željo je dao gol. Faul je bio i gol je bez zamjerki. Od gola Olimpic je imao više loptu, a bilo je još po nekoliko šansi.

Sve u svemu, rezultat je za Olimpic loš, ali ova ekipa dolazi sebi nakon što se igrači oporavljaju. Tako mi se čini. Čekamo još Ristića i svi su tu.

P.S. DULJEVIĆ, ŠTA REĆI - No1. Neka se niko ne uvrijedi. Svrake, Zolotići i slično, padaju kao pokošeni. Samo nemojte ovog momka prodati.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 okt 2012, 21:41

Dobro ste se vi zayebali što ste uzeli Škoru...
DRUG NEBI TI PUNCA

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 27 okt 2012, 21:45

bagrcavi je napisao/la:Dobro ste se vi zayebali što ste uzeli Škoru...
Čestitaj jednom u životu na igri, zalaganju, dobroj prestavi. Budi pravi komšija ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 okt 2012, 21:52

Čestitam vam na normalnoj igri, zahvalite se golmanu što Željo nije zabio više golova, isto tako se zahvalite svojim napadačima što vi niste zabili makar jedan.Što se tiče ovih vaših "zvijezda", Salčinović pokazao da zna igrati lopte, samo je nekad previše pegla, a Škoro pokazao da je završio sa ozbiljnim igranjem fudbala.
DRUG NEBI TI PUNCA

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 27 okt 2012, 21:55

bagrcavi je napisao/la:Čestitam vam na normalnoj igri, zahvalite se golmanu što Željo nije zabio više golova, isto tako se zahvalite svojim napadačima što vi niste zabili makar jedan.Što se tiče ovih vaših "zvijezda", Salčinović pokazao da zna igrati lopte, samo je nekad previše pegla, a Škoro pokazao da je završio sa ozbiljnim igranjem fudbala.
Eto odlično, poštujem tvoje mišljenje iako se ne slažem. Recimo Škori, Bogičević ni jednu loptu nije skinuo glavom, a Škoro se tek vratio nakon povrede. Ne brini ti paša za Škoru, biće to ok. Opušteno.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 27 okt 2012, 22:23

Momci pokazali da mogu i znaju protiv najjacih. Recimo da je remi bio najidealniji ishod utakmice, ali Zeljo je imao vise srece i iskustva da nakon gola zavrsi utakmicu tako. Mi smo igrali veoma dobro, ali opet je realizacija izostala. Zaista je nevjerovatno da u svakoj utakmici se mucimo sa pogotcima, iako igramo dobro. Salcinovic ce biti veliko pojacanje, dok se sa Skorom nikada ne zna. Moze zablistati kao nekada, a moze i nastaviti da igra prosjecno kao i veceras. Rezultatom ne mozemo biti zadovoljni, jer cilj nam je da iz svake utakmice izvucemo barem bod.

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 27 okt 2012, 22:42

Sta reci ! Prvo poluvreme lose za Vukove, drugo su bili bolji ! Treba nastaviti i usmeravati igru kao drugo poluvreme sa pas igrom a ne kao prvo samo duvanje lopte napred u prazno. Nadam se da ce Husref spojiti Djuku,Ristica,Duljevica u vezi i da ce to biti pun pogodak. Mislim da je Nijaz na pravom putu i da treba da bude zadovoljan danasnjom igrom u drugom poluvremenu.

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 27 okt 2012, 22:49

A zaboravih da spomenem Salcinovica : Dobar igrac treba mu vremena i mislim da je mnogo bolji po strani da igra ima dobar driblig i to mu je najbolja pozicija i kad izgubi loptu nije opasno po gol nego kad je izgubi u sredini ! Po strani treba Husref da ga stavi !!! :-)

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 27 okt 2012, 22:51

Biće to snažna ekipa kada se vrati i Ristić. Salčinović je spreman za nekih 60 minuta, Škoro se tek vraća.

Što se tiče večerašnje utakmice, Olimpic izgleda sve bolje, kao što neko reče. Vraća se igra ekipe koja je opasna, od koje ni prvak nije siguran. Glavu gore "Vukovi".

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 27 okt 2012, 23:23

Najveća greška Olimpica je zatvorena igra, čisti bunker do primljenog gola, a onda pritisak u kojem su pokazali da znaju i da sustrašno kvalitetan kolektiv. Bod niste zalsužili, jer ekipa sa ovakvim potencijalom, koja odigra onakav bunker sa 11 igrača na 30 metara od gola zaslužuje baš ovakav poraz. Jedini igrač koji se danas istakao kod zelenih je golman Fejzić. Ostali onako, Salčinović zna lopte, ali nije igrač kojeg bi volio imati u ekipi, to je igrač koji igra za sebe, da se proda, a ne za ekipu. Sve u svemu dobro ste prošli, da Jamak nije bi mahmuran od Bajramskog veselja fasovali bi dva ili tri komada :D . Suđenje dosta loše, i sigurno jedan čist penal za nas nije sviran. Gol nam je opravdano poništen.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 okt 2012, 23:51

Fejzic kolko je dobro branio tolko je los bio u nekim stvarima,recimo sve i jednu loptu koju je ispucao je pogresno nabio,il su zavrsavale u autu ili daleko od igraca Olimpica,cak su i oni poceli da dizu ruke vise

Olimpica je kostalo ta nekakva previse zatvorena varijanta,bez ikakvih ideja prema gore,cak sta vise bolje receno bez nekih zelja prema gore,gledam oni krenu gore pa dodju negdje na pola pa nazad lopte vracaju uopste nisam vidio nikakvu zelju da krenu naprijed ne razumijem zasto su se postavili tako kad se vidjelo da mogu da se bore sto se kaze prsa u prsa igracki svakako..definitivno ovakva ekipa nesmije da igra onako kako je igrala do primljenog gola,i svakako fali kvalitetan napadac ovoj ekipi,roster ekipe mi se dosta svidja pogotovo od zadnjih veznih pa prema nazad dakle defanzivni dio ekipe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 okt 2012, 00:03

kralj_je_mrtav je napisao/la:Olimpic ocajan, cak mnogo bolji bio na Grbavici pod Jusufbegovicevom palicom. Pa ekipa koja ima mali milion zvijezda nije niti jednom sutirala na gol. O kakvom drugom poluvrmenu vi pricate i pominjete da je Olimpic bio nadmocan. Sta je vama ljudi, ili pak ovdje jedan lik prica sa milion nickova. Sredina tabele maksimum ove ekipe, a onda ce i Nijaz dici ruke jer ovdje nema napretka. Dno, dna
Auffffffff
:lol: :lol: :lol:

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 okt 2012, 00:10

kralj_je_mrtav je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Olimpic ocajan, cak mnogo bolji bio na Grbavici pod Jusufbegovicevom palicom. Pa ekipa koja ima mali milion zvijezda nije niti jednom sutirala na gol. O kakvom drugom poluvrmenu vi pricate i pominjete da je Olimpic bio nadmocan. Sta je vama ljudi, ili pak ovdje jedan lik prica sa milion nickova. Sredina tabele maksimum ove ekipe, a onda ce i Nijaz dici ruke jer ovdje nema napretka. Dno, dna
Auffffffff
Sta aufff, jesi gledao utakmicu. Je li Olimpic imao sansu ijednu, jesu napravili tri pasa na Zeljinoj polovici. O cemu vi pricate, sutite ko pizde za prolaz u Capljini pod vodstvom velikog Husrefa. Lazete sami sebe, zasto niko ne psomene cist penal za Capljinu. Sredina vam je kapak, a ovaj post cu ti citirati krajem maja naredne godine, a vi ili ti, jedan jedini, lazi sam sebe.
Neću se s tobom svađati, jer to ne radim na forumu. Tu sam kao obični simpatizer i sve što kažeš ja svarima veoma lako, vjeruj mi. Ne znam samo zašto ti toliko uzbuđen vezano za mali Olimpic.

A Čapljina pošteno nije prešla centar, za tvoju informaciju.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 okt 2012, 00:22

Sta aufff, jesi gledao utakmicu. Je li Olimpic imao sansu ijednu, jesu napravili tri pasa na Zeljinoj polovici. O cemu vi pricate, sutite ko pizde za prolaz u Capljini pod vodstvom velikog Husrefa. Lazete sami sebe, zasto niko ne psomene cist penal za Capljinu. Sredina vam je kapak, a ovaj post cu ti citirati krajem maja naredne godine, a vi ili ti, jedan jedini, lazi sam sebe.[/quote]

Neću se s tobom svađati, jer to ne radim na forumu. Tu sam kao obični simpatizer i sve što kažeš ja svarima veoma lako, vjeruj mi. Ne znam samo zašto ti toliko uzbuđen vezano za mali Olimpic.

A Čapljina pošteno nije prešla centar, za tvoju informaciju.[/quote]
Savjetujem ti se da se neraspravljaš,jer nemaš koristi sa ovakvim pojedincima. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 28 okt 2012, 00:22

Cuj ovog skoro zavrsio sa ozbiljnim igranjem ,covjece skoro je skoro takvi igraci jednim potezom rjesavaju utakmicu.A ko je to kvalitetniji spic od njega u olimpicu daj nemoj me nasmijavat.Pratim ligu dugo rijetki su takvi spicevi .Da se vas pita vi bi delpiera ,gigsa ,skolsa poslali u penziju prije 5 godina sreca pa vas ne pita.Nemozes bez starih vukova da igras,da se moze ferguson bi to davno uradio.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 okt 2012, 00:24

;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 okt 2012, 00:26

kralj_je_mrtav je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:
Auffffffff
Sta aufff, jesi gledao utakmicu. Je li Olimpic imao sansu ijednu, jesu napravili tri pasa na Zeljinoj polovici. O cemu vi pricate, sutite ko pizde za prolaz u Capljini pod vodstvom velikog Husrefa. Lazete sami sebe, zasto niko ne psomene cist penal za Capljinu. Sredina vam je kapak, a ovaj post cu ti citirati krajem maja naredne godine, a vi ili ti, jedan jedini, lazi sam sebe.
KO SI TI -ŠTA SI TI U NAŠEM ŽIVOTU,,,,,-NE DIRAJ GOSPODINA HUSREFA ali VELIKOG jer je on HUSREF MUSEMIC a ti si mali miš-mišić,,,,,,,,,,,,,,,,,,........,,,,,,,.....

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.