Ziv bio mi jesmo pobjedili zasluzeno ali reci da ljudi nisu imali niti jednu sansu u najmanju ruku je cudno,pa dva puta su nas vile pronosale i one prilike je teze promasiti nego pogoditi a imali su jos par poluprilika.kralj_je_mrtav je napisao/la:Sta aufff, jesi gledao utakmicu. Je li Olimpic imao sansu ijednu, jesu napravili tri pasa na Zeljinoj polovici. O cemu vi pricate, sutite ko pizde za prolaz u Capljini pod vodstvom velikog Husrefa. Lazete sami sebe, zasto niko ne psomene cist penal za Capljinu. Sredina vam je kapak, a ovaj post cu ti citirati krajem maja naredne godine, a vi ili ti, jedan jedini, lazi sam sebe.ivan.balic je napisao/la:Auffffffffkralj_je_mrtav je napisao/la:Olimpic ocajan, cak mnogo bolji bio na Grbavici pod Jusufbegovicevom palicom. Pa ekipa koja ima mali milion zvijezda nije niti jednom sutirala na gol. O kakvom drugom poluvrmenu vi pricate i pominjete da je Olimpic bio nadmocan. Sta je vama ljudi, ili pak ovdje jedan lik prica sa milion nickova. Sredina tabele maksimum ove ekipe, a onda ce i Nijaz dici ruke jer ovdje nema napretka. Dno, dna
![]()
![]()
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Možeš li nas zaobići?Hvala!kralj_je_mrtav je napisao/la:Kratko i jasno. Da li ste Capljinu prosli zahvaljujuci Gracicevim novcicima u djepu sudijske cetvorke i da li je danas na Grbavici Olimpic izuzev onog slucajnog slobodnjaka imao ijedan sut na gol Zeljeznicara. Hajde Vukovi, nemojte lagati sami sebe, pa bili smo na utakmici. Prodajete ovdje muda za bubrege, dosao Husref i on Tito, igra se bolje, a tabela sta kaze. Nis narocito, gdje vas ostavi bivsi trener tu ste i sada. Pomaka u igri nikakvih, ali bas nikavkih, bunker i kod kuce i na strani. Koga vi folirate, sami sebe. I na kraju, kada Husref ode, prvi ce ga veliki predsjednik pljuvati, kao i prosli put, ili se toga ne sjecate. Opss, pa vi tek od prosle sezone navijate za Olimpic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Baš se pitam hoće li snijeg brzo i kod nas? Nekako bi bilo baš naglo 
kralju maleni pa tebi se ne spava pa bih da se sa nama dopisujes-------koji novci,sta lupaš jado,koje sudije,,,,,nemoj lupati više i u pravu si TITO -HUSREF to je toooooooooooo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ima vruća krompiruša na Otoci pa da ti je nekako dostavimo da lijepo pojedeš pa na spavanjeeeeeeeeeeeeekralj_je_mrtav je napisao/la:Kratko i jasno. Da li ste Capljinu prosli zahvaljujuci Gracicevim novcicima u djepu sudijske cetvorke i da li je danas na Grbavici Olimpic izuzev onog slucajnog slobodnjaka imao ijedan sut na gol Zeljeznicara. Hajde Vukovi, nemojte lagati sami sebe, pa bili smo na utakmici. Prodajete ovdje muda za bubrege, dosao Husref i on Tito, igra se bolje, a tabela sta kaze. Nis narocito, gdje vas ostavi bivsi trener tu ste i sada. Pomaka u igri nikakvih, ali bas nikavkih, bunker i kod kuce i na strani. Koga vi folirate, sami sebe. I na kraju, kada Husref ode, prvi ce ga veliki predsjednik pljuvati, kao i prosli put, ili se toga ne sjecate. Opss, pa vi tek od prosle sezone navijate za Olimpic.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Buraz nemoj ga više. Molim te 
OK ---ali je bezobrazan i drzak i izmišlja-----shvatio sam i LAKA NOĆivan.balic je napisao/la:Buraz nemoj ga više. Molim te
-
ivan.balic
- Kontakt:
Ja ću uživati "lagajući" sam sebe

LAKA TI NOĆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kralj_je_mrtav je napisao/la:Dino, Ne vidite se noge. Imao Smajic priliku iz nicega i onaj mali kada osuta u korner zastavicu. Koje poluprilike, sta su uradili na utakmici, osim sto su se dobro valjali. Pusti tu suplju, znaju oni o cemu ja pricam. Znaju oni i o penalu u Capljini, ima nas bolesnika pa odemo nekad pogledati i koju tekmu van Sarajeva. Znaju Vukovi dobro sta se desavalo u Capljini. Idem, samo vi uzivajte lazuci sami sebe, a godine prolaze Evropa na dolazi, a lova, lova ko lova, trosi se. Naculite dobro usi u januaru, pa gazdi prenesite s kim Amar pregovara, nek mu ponudi duploNego, zasto Pabizo i Ivano nisu nikad zajedno online
-
ivan.balic
- Kontakt:
Stvarno Pabizo, kako to da nikada zajedno nismo online, hahahahahahah.
Majko draga, šta se ovo događa???
Majko draga, šta se ovo događa???
Samo ignore! ;)Treći a ima nas malo više ovdje.Mislio sam da se kriješ iza još jednog nicka ali sam se izgleda prevario,ili možda nisam?pabizo je napisao/la:LAKA TI NOĆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kralj_je_mrtav je napisao/la:Dino, Ne vidite se noge. Imao Smajic priliku iz nicega i onaj mali kada osuta u korner zastavicu. Koje poluprilike, sta su uradili na utakmici, osim sto su se dobro valjali. Pusti tu suplju, znaju oni o cemu ja pricam. Znaju oni i o penalu u Capljini, ima nas bolesnika pa odemo nekad pogledati i koju tekmu van Sarajeva. Znaju Vukovi dobro sta se desavalo u Capljini. Idem, samo vi uzivajte lagajuci sami sebe, a godine prolaze Evropa na dolazi, a lova, lova ko lova, trosi se. Naculite dobro usi u januaru, pa gazdi prenesite s kim Amar pregovara, nek mu ponudi duploNego, zasto Pabizo i Ivano nisu nikad zajedno online
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 28 okt 2012, 00:53, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Mancini, jesi ti glavni 
-
ivan.balic
- Kontakt:
Zna li neko zašto ja opet nisam online

Misleo sam da odem spavati ali sada postaje UZBUDLJIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOivan.balic je napisao/la:Mancini, jesi ti glavni
Nisam još!ivan.balic je napisao/la:Mancini, jesi ti glavni
- MinjonKocka
- Kontakt:
Kao što smo mogli vidjeti, Gracić je velike pare uložio na x. Dok gola niste primili, meljali ste loptu pred Antolovićem bez želje da šutirate, kad ga primiste onda trči i izvlači taj x inače će "šef" biti ljut.
Iskreno se nadam da će tom, kako ga vi nazivate, gospodinu Graciću dosaditi ovaj klub i da će se ugasiti jer je vještački i nazor.
Lijep pozdrav
Iskreno se nadam da će tom, kako ga vi nazivate, gospodinu Graciću dosaditi ovaj klub i da će se ugasiti jer je vještački i nazor.
Lijep pozdrav
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
-
ivan.balic
- Kontakt:
Kako to da ti, Pabizo i ja nikada nismo zajedno onlineMancini je napisao/la:Nisam još!ivan.balic je napisao/la:Mancini, jesi ti glavni
Nemaš ti pojma o životu!MinjonKocka je napisao/la:Kao što smo mogli vidjeti, Gracić je velike pare uložio na x. Dok gola niste primili, meljali ste loptu pred Antolovićem bez želje da šutirate, kad ga primiste onda trči i izvlači taj x inače će "šef" biti ljut.
Lijep pozdrav
-
ivan.balic
- Kontakt:
Sada ozbiljno. Ne znam čemu teške riječi. Utakmica bila korektna, Željo pobijedio. Ne znam šta je sada izazvalo nervozu.
Kakvih sve ovdje insana ima,odron!ivan.balic je napisao/la:Kako to da ti, Pabizo i ja nikada nismo zajedno onlineMancini je napisao/la:Nisam još!ivan.balic je napisao/la:Mancini, jesi ti glavni![]()
![]()
-
ivan.balic
- Kontakt:
Kako to da smo kralj i ja stalno zajedno online??? Administracija!!!