FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Koje yebene lazi i manipulacije podacima.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
To ne znam,ja ovu sliku nisam pravio,samo sam je našao na internetu i zalijepio ovdje.D10S je napisao/la:Koje yebene lazi i manipulacije podacima.
Oj nemoj prizivat pacenike
Ko ce trpit gluposti kad oboreni rekordi sve govore.
Cekamo obaranje novog.
Ko ce trpit gluposti kad oboreni rekordi sve govore.
Cekamo obaranje novog.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- PatrickBateman
- Kontakt:
Brate skloni tu sliku gore,molim te. Ajd sto je manipulacija,al nisu ni podaci na njoj tacni. (pise da Messi ima samo 2 La liga trofeja,samo 1 Copa del rey)
Ali ovom ulizanom peddercicu skidam kapu na tvrdoglavosti (poznatoj samo mazgi) da po svaku cijenu stigne vanzemaljca tj. najboljeg igraca svih vremena od kad se kotrlja fudbalska lopta. Stvarno se trudi ali, ali, ali - Mesi obara rekord za rekordom. Sretni sto pratimo pisanje istorije razumijem i ove pacenike (D10S i sl.). Nije ni njima lahko u tvrdoglavosti da dokazu nedokazivo. Mesi je najbolji igrac svih vremena i mi vec sada uzivamo u istoriji...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A slike brate
pa sad bi ja , da mi mrsko nije napisao te "personal" stvari Ronalda u 2012 i slicnoj..
al dobro , ima i slicnih slika u korist Ronalda
neko se navuce dakako
pa sad bi ja , da mi mrsko nije napisao te "personal" stvari Ronalda u 2012 i slicnoj..
al dobro , ima i slicnih slika u korist Ronalda
neko se navuce dakako
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Al sta im je Pedro veceras radio
Imal gdje naci podatke o tome koliko je ko pretrcao ?
Imal gdje naci podatke o tome koliko je ko pretrcao ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Evo i ja , samo poslije utakmice da nešto napišem, bio sam uspavan sinoć.
Toliko mi je drago da je ponovljen onaj trojac Pedro-Messi-Villa . Sjajna utakmica, nema šta više da se priča.
Toliko mi je drago da je ponovljen onaj trojac Pedro-Messi-Villa . Sjajna utakmica, nema šta više da se priča.
- maximusdecimus
- Kontakt:
jel zna neko koliko je Messi dao golova u prijateljskim utakmicama za Barcu? gledam ovaj najbolji strijelac Barce Paulino Alcantara ima 369 golova, ali 227 u prijateljskim utakmicama, pa me zanima koliko je Messi blizu njemu s obzirom da ima 270 golova bez prijateljski utakmica.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za pobjedu na Vallecasu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Posjed lopte samo 56%
Ubjedljivo najmanji u zadnjih 5 godina
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Definitivno nikad manji posjed lopte....navikli smo godinama na 70% pa i više, tako da nam ovih 56% izgledaju nemoguce
....pod Titom cemo se morati poceti odvikavati od tih navika
I Villa jest zabio gol, ali nije bio bolji od Fabregasa sinoc....ne znam cemu slabija ocjena
....Cesc, po meni, sinoc igrac utakmice.
I Villa jest zabio gol, ali nije bio bolji od Fabregasa sinoc....ne znam cemu slabija ocjena
Al kako Alba probija po lijevoj strani ..
Da je jos samo da se Alves vrati u pravu formu i to je to.
Lijeva strana: Alba, Iniesta, Villa
Desna strana: Alves, Xavi/Fabregas, Pedro
Sredina: Messi
Strasno
Da je jos samo da se Alves vrati u pravu formu i to je to.
Lijeva strana: Alba, Iniesta, Villa
Desna strana: Alves, Xavi/Fabregas, Pedro
Sredina: Messi
Strasno
Neka je 56% - nema veze. Samo treba ojacati odbranu. Treba prepustiti posjed lopte i protivniku kako bi napokon izvukli svoje autobuse ispred svog gola. Tada ostaje dosta prostora za tika-taku u napadu i brze golove sto se sinoc i vidjelo.M4kaveli je napisao/la:Posjed lopte samo 56%![]()
- waynerooney
- Kontakt:
Bravo Leo, samo tako nastavi i obori jos jedan veliki rekord i nabij jos vise kompleksa malom Ronaldu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Real je jednom imao veci posjed lopte od Barce.M4kaveli je napisao/la:Posjed lopte samo 56%![]()
Jest u prvom poluvremenu.
Na kraju je bio u korist Barce ali ne znam tacno koliko ..
Na kraju je bio u korist Barce ali ne znam tacno koliko ..
- PatrickBateman
- Kontakt:
Je.bo vas posjed,Real dobio 1-2 na NCa imao negdje oko 30% posjeda
Eh vidis u tome i jest ta prica o posjedu lopte. Pustiti protivnika da malo ima loptu i igra kako bi napokon izasli iz svog peterca. Ovako se brane i samo brane i iz kontri postignu gol/dva i pobjede. Naravno onda krenu price kako su nas zgazili i slicne glupoosti. Neka je 50% na 50%. Bitna je odbrana a protivnicki timovi ne mogu izdrzat svo vrijeme igru koju Barca ipak namece.PatrickBateman je napisao/la:Je.bo vas posjed,Real dobio 1-2 na NCa imao negdje oko 30% posjeda
- PatrickBateman
- Kontakt:
Tu utakmicu i jesu nas zgazili. Tu sezona Barca je licila na Real prijasnjih sezona. Ne gubi boda kuci sve do Barce,a onda ih Barca otrese. Proslu sezonu je Barca bila neumoljiva kuci,a onda ih Real otresao sa 27% posjeda i vise prilika ka golu. Djaba tebi posjed ako se dodaju na centru terena 3 igraca,bez zelje da se krene naprijed.bparena je napisao/la:Eh vidis u tome i jest ta prica o posjedu lopte. Pustiti protivnika da malo ima loptu i igra kako bi napokon izasli iz svog peterca. Ovako se brane i samo brane i iz kontri postignu gol/dva i pobjede. Naravno onda krenu price kako su nas zgazili i slicne glupoosti. Neka je 50% na 50%. Bitna je odbrana a protivnicki timovi ne mogu izdrzat svo vrijeme igru koju Barca ipak namece.PatrickBateman je napisao/la:Je.bo vas posjed,Real dobio 1-2 na NCa imao negdje oko 30% posjeda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.