majestic24 je napisao/la:ma massa je vozac i pol...narocito ove sezone. Tako "cesto" popusta alonsu da je to za nepovjerovati. Koliko puta je morao kocati da ga nepretekne,do sada bi vjerovano imao 3 boda vise na kontu.
Ne znam je li @Majestic24 nece da shvati,pa namjerno provocira ili?amerosm je napisao/la:
Mislim da mijesas kruske i jabuke. Niko njih dvojcu ne poredi kada je ova sezona u pitanju, nego ih poredi vezano za VN Juzne Koreje. Telemetrija je pokazala da je Massa na VN Koreje bio dosta brzi od Alonsa, ali Ferrari je uradio ono sto bi svaki tim uradio na njihovom mjestu.
Uostalom svako ko je pratio utrku mogao je cuti razgovor izmedju Masse i njegovog inzenjera koji mu je u 38.krugu rekao da se previse priblizio Alonsu.
@amerosm
Da,mislio sam na VN Koreje sad,ali i na VN Njemacke prije 2 godine s famoznim "Massa....well,Alonso is faster than you."
@neurofunk nikako da dodjes na svoje
rasprava je pocela s tim kako je Vettelova pobjeda "maestralna".MaGiCa je napisao/la:
I ko kaze da je Alonso "maestralno" uzeo podijum![]()
Problem nije u timskoj odluci, problem je u tvojoj kvalifikaciji iste kao "maestralne voznje".
Ono sto radi Vettel u RBu, to bi isto radili i Alonso i Hamilton, a pitanje je da li bi Vettel sa ovakvim Ferrarijem bio u trci za titulu...![]()
a ne znam ko to moze objektivno reci
voditi tokom cijele utrke,pojacavajuci tempo i pod pritiskom,jer znao je Vettel ako pobijedi dolazi na prvo mjesto i onda reci da nije maestralno odvezao utrku,dajte ba