Vaterpolo u Srbiji ruse Udovicici,Perisici,Manojlovic,Sovrovic i njihovi kompanjoni i tome se mora stati u kraj,a jedino resenje je da se vrate istinski ljubitelji ove igre.
A niko da spomene Partizanovo saoptsenje.Jbt sta im uradi jedan poraz.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Misliš na izjavu Vujasinovića za suđenje ili... ?Devil je napisao/la:Ja sam odavno rekao da u vaterpolu nesta smrdi ove sezone.A sve je pocelo onda kada se znalo da Radnicki iz ne znam koga razloga mora igrati u prvoj ligi.
Vaterpolo u Srbiji ruse Udovicici,Perisici,Manojlovic,Sovrovic i njihovi kompanjoni i tome se mora stati u kraj,a jedino resenje je da se vrate istinski ljubitelji ove igre.
A niko da spomene Partizanovo saoptsenje.Jbt sta im uradi jedan poraz.Ko bi rekao da su cutali svo ovo vreme kada su to oni radili.
Koliko sam ja video,kao naslednici se pominju samo dvojica, DS i Milanovic. U svakom slucaju smatram da je dobro sto je Udovicic podneo ostavku,istina je da je na 17 takmicenja doneo 16 medalja,ali vidi se da nesto oko reprezentacije nije u redu. Secam se i onih saopstenja iz VK Crvena Zvezda prosle godine ,a ima tu i jos nekih stvari tj. raznih prica koje ne znam da li su istinite pa necu da ih iznosim ovde.Texi je napisao/la:http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vest ... _id=656021
Dobro ili loše ? Ko da ga zameni ? Hoće li sada biti guranja u redu za mesto selektora ?
Ja sam za Milanovića.DANTES je napisao/la:Ko će biti selektor?
I ja sam... On je i u Partizan došao nakon Udovičića u sredio stvari...Texi je napisao/la:Ja sam za Milanovića.DANTES je napisao/la:Ko će biti selektor?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.