Feyenoord

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

RK Gradacac
Kontakt:

Re: Feyenoord

Post Postao/la RK Gradacac » 18 sep 2012, 07:29

Nisam gledao cijelu utakmicu al ono sto sam vidio nije bilo bas nesto. Jako spora igra i na momente sam pomislio da ce Pec zabit neku frljoku i da ce zavrsit 0-1. Sva sreca nije tako bilo, al igra koju je pruzio Feyenoord stvarno nije obecavala pobjedu. Jako sporo i neuigrano. Treba sad opet vremena da se Pelle i Verhoek uigraju..
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 18 sep 2012, 13:22

RK Gradacac je napisao/la:Nisam gledao cijelu utakmicu al ono sto sam vidio nije bilo bas nesto. Jako spora igra i na momente sam pomislio da ce Pec zabit neku frljoku i da ce zavrsit 0-1. Sva sreca nije tako bilo, al igra koju je pruzio Feyenoord stvarno nije obecavala pobjedu. Jako sporo i neuigrano. Treba sad opet vremena da se Pelle i Verhoek uigraju..
Igra nije bila toliko losa i trazili su napad, samo nas moze zabrinjavat cinjenica da Mulder nece braniti nekoliko mjeseci sad ide psv ako se tu iscupaju bodovi dobro ce bit ali tesko i ako je psv isto kikso ovaj vikend ali imaju jacu ekipu.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 19 sep 2012, 07:36

Tesko ce bit kad imamo sad golmana koji je metar i zilet :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 23 sep 2012, 18:27

Pokazalo se danas da je golman slaba tacka, ali i slabo su igrali pogotovu u napadu onaj Pelle skoro svaki duel izgubio bolje fernandeza ubacit umjesto njega. U odbrani nije lose odigrano steta sto se Mathijsen povredi ali vidjecemo dali je ista ozbiljno. Immers po meni i danas los slabi prodori po meni kod Feyenoorda Clasie i Indi i Janmaat su samo zadovoljili danas.

Steta nije se iskoristilo danasnje kiksanje ajaxa da je Feyenoord pobjedio bio bi ispred i ajaxa i psv-a ovako :cry:

Eki
Kontakt:

Post Postao/la Eki » 24 sep 2012, 12:05

Ma ovo je zalosno... Immers, pelle, verhoek, Nelom, Leerdam, Lamprou... 6 igraca koji bih trebali igruti kod NEC-a ili NAC-a a ne kod Feyenoorda... Ziva patnja ce biti opet ova sezona..

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 25 sep 2012, 17:17

Eki je napisao/la:Ma ovo je zalosno... Immers, pelle, verhoek, Nelom, Leerdam, Lamprou... 6 igraca koji bih trebali igruti kod NEC-a ili NAC-a a ne kod Feyenoorda... Ziva patnja ce biti opet ova sezona..
Leerdam mozda moze postat igrac koji bi mogao imati perspektivu a ovi ostali slabo mozda Verhoek za sad Immers najvece razocarenje od njega se najvise ocekivalo a pellea da ne spominjem to jos uvijek nijedan navijac ne razumije zasto su ga doveli.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 01 okt 2012, 01:39

Dobra pobjeda protiv NEC-a i napokon da je Immers proradio a to isto vazi i za Pelle-a dominacija tokom utakmice i dobra igra na sredini terena Clasie iz utakmice u utakmicu po meni sve bolji.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 okt 2012, 15:28

Eto vam sad talenat Kongolo, ma sta ce nam Mathijsen stari jarac. Neka nama talenta naseg! :oops:
Umjesto da se prikljuce vrhu, smijesi im se sredina tabele...
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 okt 2012, 18:29

RK Gradacac je napisao/la:Eto vam sad talenat Kongolo, ma sta ce nam Mathijsen stari jarac. Neka nama talenta naseg! :oops:
Umjesto da se prikljuce vrhu, smijesi im se sredina tabele...
Nakon danasnje teske utakmice u Groningenu gdje Feyenoord standardno ima tesko gostovanje bez obzira na ranking Groningena ipak izborise bod.

Evo Twente lagano pregazi AZ, dok Ajax izgubi isto 2 vazna boda PSV ocekivana pobjeda nad Nacom iz Brede.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 okt 2012, 19:20

Nisam ocekivao da ce izvuci 2-2 na kraju. Moglo je biti i 4-1 za Groningen al red je bio da i Feyenoord sreca pogleda.
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 okt 2012, 19:37

RK Gradacac je napisao/la:Nisam ocekivao da ce izvuci 2-2 na kraju. Moglo je biti i 4-1 za Groningen al red je bio da i Feyenoord sreca pogleda.
Dobro se zavrsilo sve u svemu.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 21 okt 2012, 17:37

Kakav katastrofalan pocetak i losa igra kako u napadu tako i u odbrani, jos jednom se pokazalo da je golman slaba tacka.

Hvala Bogu preokrenu se sve poslje onog penala i na kraju su zabili jos 2 gola tako da su preokrenuli cisti poraz u pobjedu isto kao i PSV sinoc. Mislim da onaj Goossens nista nije bolji bio od Fernandeza i fulo je dosta a i Pelle po tome je poznat ali ipak ga zabi :D

Idemo u nedelju je okrsaj sa Ajaxom ako to pobjedimo onda smo na dobrom putu.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 okt 2012, 23:35

Goossens-u je ovo prva utakmica ako nisam fulio sta? Po meni sasvim solidno odigrao.
Verhoek i Pelle stvarno odlicno igraju, ja sam zadovoljan obojicom. Pogotovo Verhoek koji je odigrao odlicno. Kad se samo sjedim da smo njega dobili umjesto Cabrala.... :mrgreen:

Trenutno je i dalje najveci problem veliki broj povrijedjenih igraca. Nelom, Leerdam pa i Fernandez ne mogu igrat na ovom nivou, nisu dorasli ovom Feyenoordu. Po meni bi umjesto Leerdama trebao Vilhena da igra, ali je tu izgleda problem oko ugovora jer mu ne zele dati vecu minutazu dok ne produzi ugovor.
Vracaju se povrijedjeni De Vrij i Schaken? sto daje neku nadu da se moze ponoviti proslogodisnji rezultat protiv Ajaxa.

---(Schaken)Goossens----Pelle----Verhoek--
--------------------------Immers------------
-----------------Vormer---------Clasie-------
---------Indi----Mathijsen----De Vrij----Janmaat
-------------------------Lamprou-------

slika VS slika
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 26 okt 2012, 08:28

Leerdam bi trebao do sada dorasti u igraca jer vec duze vrijeme je u 1 timu Nelom po meni i nije los sto se tice Verhoeka i Pelle-a meni je Pelle i dalje slaba tacka a Verhoek mozda jos uvijek dosta ne stprljiv u akcijama.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 okt 2012, 12:52

Ma bice to dobro jos za par kola. A na proljece ako budu kompletni onda ce da bude haos :mrgreen:
Nego sta mislis hocemo li zveknut ovog Ajaxa??
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 27 okt 2012, 18:10

RK Gradacac je napisao/la:Ma bice to dobro jos za par kola. A na proljece ako budu kompletni onda ce da bude haos :mrgreen:
Nego sta mislis hocemo li zveknut ovog Ajaxa??
Bit ce tesko al se nadam minimalnoj pobjedi od 1 razlike.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 okt 2012, 13:21

Poluvrijeme 1-1

Boëtius :o IGRACINA!
Moze se itekako igrat s ovim Ajaxom, pogotovo sto vrijeme odmice Feyenoord sve vise preuzima konce igre. Kod Ajaxa je Eriksen najopasniji, posvuda ga ima. Ako njega uspiju smirit mogu lako do pobjede.

COME ON FEYENOORD!!!
010 ISN'T JUST A CODE

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 okt 2012, 14:20

koja golčina, hebo te patak banjalučki :)

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 okt 2012, 15:21

Na kraju 2-2

Steta, dvije prilike za Ajax, 2 gola. Poslije drugog gola Feyenoord totalno pao nekih 15-20 minuta. Nakon toga slicno kao i u prvom poluvremenu preuzimanje kontrole. Feyenoord je imao puno vise prilika ali je odbrana lose odreagovala kod dva primljena gola. U napadu ponovo neucinkoviti pogotovo Haski dvojac Immers-Verhoek :oops:
Pozitivno je sto nismo izgubili ali ipak Ajax moze biti zadovoljniji sa ovim bodom.
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 29 okt 2012, 16:11

Sta reci sve u svemu dobro se zavrsilo sa bodom, jer je izgledalo da ce Ajax uzeti pobjedu uzimanjem vremena i ne zainteresovacu Feyenoordovih igraca koji mozda nisu toliko djelovali zeljni pobjede. Guidetti dosao se oprosititi od publike svaka mu cast na dolasku kao i pocasnom krugu prije tekme probudio je malo publiku i zabavio.

Dobar gol Pelle-a ali mislim da smo imali dosta sansi u napadu ne iskorisetni mozda sam vise malo ocekivao ulaskom schakena ali nesto nije imao prodore kakve smo navikli. Po meni i Clasie nije bio nesto posebno kao sto zna vodit igru na sredini ali sta je tu je samo bod na kraju vazno je bilo da nismo izgubili jer ipak Ajax ima jacu ekipu a i ulazu mnogo vise novca.

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.