skyisthelimit je napisao/la:da je ovaj frajer pravi holandjanin tj da nastupa za Nizozemsku reprezentaciju sad bi nosio dres u najmanju ruku jednog Tottenhama
How yes no.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
skyisthelimit je napisao/la:da je ovaj frajer pravi holandjanin tj da nastupa za Nizozemsku reprezentaciju sad bi nosio dres u najmanju ruku jednog Tottenhama
How yes no.
upravu je co'ek... da medunjanin ima kvalitet za nizozemsku repku, bio bi njen član sigurno i kao takav igrao bi za klubove ranga tottenham-a... obzirom da ovo prvo nije slucaj, posudjen je gaziantepu i igra za nasu repku...
Ma u pravu ste vi svi,da pobjedimo sve utakmice u kvalifikacijama izbjegli bi baraz.
Da je......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
On i Pjanic nek onda igraju u veznom redu,a misimovic napolje pa nek udje u 70toj minuti..Mogli bi izmjenom Misimovica ubacit Stevanovica na krilo ili dodat Zukanovića ili vec nekog na lijevi bek,a Salihović u sredinu..
Medunjanin je napravio pravi potez odlaskom u Tursku ligu koja je mnogo jaca od Izraelske,bar 2 puta... standardan je igrac,a evo donio im je ovaj put i veoma vaznu pobjedu! on je jedan od najvaznijih igraca u nasoj reprezentaciji i napokon je nasao klub gdje stalno igra i gdje moze jos napredovati! samo naprijed Harise,ovo ce posebno obradovati selektora Susica!
Svaki igrač u formi nam je dobrodošao, pogotovo sada kada već duže vrijeme Miske ne igra, Vranješa su preselili na klupu, evo dobišmo kao i uvijek standardnog Zukanovića, te Medunjanina koji je počeo da podsjeća na stare dane.
Samo naprijed momci.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Fini golovi nema sta , nego koju poziciju igra ? Da li je vise defanzivno orijentisan to bi bilo odlicno za repreznataciju da on igra onda umjesto zahirovica ?
grgr je napisao/la:Fini golovi nema sta , nego koju poziciju igra ? Da li je vise defanzivno orijentisan to bi bilo odlicno za repreznataciju da on igra onda umjesto zahirovica ?