Pa rasuli smo vas ubili smo vas

Rasuli smo ovaj plasticni tim

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Sve si dobro napisao. Iz sudacke perspektive izgledalo je kao da Tores simulira. Al bez obzira, sve i da jeste simulirao, nije mu trebao dati crveni. Na kraju je napravio veliku gresku.Rooney88 je napisao/la:Proporucio bih mojim Unitedovcima da se ne obaziru na price vecine. striktno uzivanje momci, pao je i Chelsea.![]()
Crveni Torresu nije bio, nema sanse. Cak sta vise, faul na njemu ali sta ces, djelovalo je iz perspektive sudca, odmah iz igraca, da je Spanjolac zaista simulirao ali opet je pretjerano davati mu drugi zuti ako nije bilo u kaznenom. Crveni za Baneta cist kao suza, nema price. Penal Unitedu je mogao svirati kod ruke Luiza cini mi se ali nije, nema veze.
Sto se tice gola Hernandeza tesko je reci, cini mi se da je bio ofsajd ali u onoj brzini kojom se on izvlacio i haosu nakon suta RvP-a ne treba kriviti pomocnika sto nije vidio, desava se.
Slavite momci i uzivajte, na provokacije se nasmijte, bodovi su bitni!
Ja prvi kazem da su nam pomogle.BluesForever je napisao/la:Ma nemate vi mu.a da kazete iskreno i posteno kada vam sudije pomognu.
Ma godinama! aBd da tako i nastaviAllGunsBlazing je napisao/la:Jel United godinama dobija sudijske odluke? Dobija, zato suti ti. Izmisljeni penali, golovi...EPL je napisao/la:Jel United ostecen protiv Spursa ove sezone na OT? Svi sutite kao misevi tada!AllGunsBlazing je napisao/la:I onda se pitate sto Ferguson ne trosi na igrace, nisu jeftini ove sudije, valja ovo javno uraditi, zato i dobiju penziju od Fergija.
Da im nije dao i neki nepostojeci aut.... Cuj covjece on poredi kornere sa golovima i crvenim.....hahahahRooney88 je napisao/la:Ja prvi kazem da su nam pomogle.BluesForever je napisao/la:Ma nemate vi mu.a da kazete iskreno i posteno kada vam sudije pomognu.![]()
A hajd` sad ti skupi ista pa priznaj da vam je svima krivo sto se ne pomaze vasim klubovima.
+ Kada se United osteti kao protiv Tottenhama svi sute, **** su i nas prosle sezone dosta, iz kornera koji nije postojao recimo u Wiganu smo primili gol i tada je titula pocela da se gubi, tada su svi sutjeli pametno a sada se kao bunite sto SAF radi isto kada se nama sudi u korist. Cemu takva djecija patetika da mi je samo znati...
Ovaj dio @Blues se nije odnosio na tebe, tebe ionako respektiram u moru bolida na ovom forumu.
@DesimaL
![]()
![]()
![]()
![]()
@Valencia
Slazemo se, pa cak i krajnjoj recenici. Chelsea danas definitivno nije zasluzio ovaj poraz.
Čitaj malo pa skontaj, iz nepostojećeg kornera smo primili gol.Hypnose je napisao/la:Da im nije dao i neki nepostojeci aut.... Cuj covjece on poredi kornere sa golovima i crvenim.....hahahahRooney88 je napisao/la:Ja prvi kazem da su nam pomogle.BluesForever je napisao/la:Ma nemate vi mu.a da kazete iskreno i posteno kada vam sudije pomognu.![]()
A hajd` sad ti skupi ista pa priznaj da vam je svima krivo sto se ne pomaze vasim klubovima.
+ Kada se United osteti kao protiv Tottenhama svi sute, **** su i nas prosle sezone dosta, iz kornera koji nije postojao recimo u Wiganu smo primili gol i tada je titula pocela da se gubi, tada su svi sutjeli pametno a sada se kao bunite sto SAF radi isto kada se nama sudi u korist. Cemu takva djecija patetika da mi je samo znati...
Ovaj dio @Blues se nije odnosio na tebe, tebe ionako respektiram u moru bolida na ovom forumu.
@DesimaL
![]()
![]()
![]()
![]()
@Valencia
Slazemo se, pa cak i krajnjoj recenici. Chelsea danas definitivno nije zasluzio ovaj poraz.
Moguce, al` zasto ne oboicu imati u taboru?Viper je napisao/la:Hocel to Webb otkaz dobit od strane Fergia? Ovaj izgleda puno bolji za vase standarde![]()
![]()
Skupo ce vas izac, imate vi jos jokera u rukavu, siguran samRooney88 je napisao/la:Moguce, al` zasto ne oboicu imati u taboru?Viper je napisao/la:Hocel to Webb otkaz dobit od strane Fergia? Ovaj izgleda puno bolji za vase standarde![]()
![]()
Ma hajde prijatelju, toliki klub a da na platni spisak ne moze staviti jos kojeg "covjeka u crnom".Viper je napisao/la:Skupo ce vas izac, imate vi jos jokera u rukavu, siguran samRooney88 je napisao/la:Moguce, al` zasto ne oboicu imati u taboru?Viper je napisao/la:Hocel to Webb otkaz dobit od strane Fergia? Ovaj izgleda puno bolji za vase standarde![]()
![]()
jest a kada iduci put sudije ostete man.u onda ces ti prvi doci ovde sa 'lopovi lopovi'ammarc je napisao/la:Mi pisemo 3 boda, a za te sudijske greske boli nas neka stvar. Haj da je Fergusun uzeo pistaljku i svirao za nas, rekao bih da je nepravedna pobjeda, al ovako, ko vam je kriv sto sudije vole nas a ne vas ?
Pr123 je napisao/la:Matere vam se nakaram. Cigani jedni
Your mum must be so proud on you.Pr123 je napisao/la:Matere vam se nakaram. Cigani jedni
Jesi to fkt trosio vrijeme i zivce na pravljenje novog acconta?Pr123 je napisao/la:Matere vam se nakaram. Cigani jedni
pa zar moras navijati za chelsea da ti se sudjenje ovog klatenburga ne svidja ?unavita je napisao/la:bas pretjerujete, za chelsea niko nije navijao ovdje, i kad dodjose plinari, seici i ostali k... i pokupovase igrace odmah armije navijaca...jadno i tuzno.Ali kad ode plinar iz umjetnog kluba, onda ce ovi taznorazni komicari navijati za malagu, pa osg te na kraju anzhi ce biti njihov zivot.Drago mi je zbog pobjede a jos mi je draze zbog ovih instant navijaca,CRVENI OPRAVDANO, OFSAJDA NIJE BILO, RAZBUCALI I CAO. mARTHU ZA ASISTENTA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.