Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Da , roma nije gigant naravno ali nikad nisu imali ovako puno para i sad se ocekuje neki uspijeh a evo vidimo gdje ih ovaj vodi a ti poredi zemana i fergusona i vengera kolko ti je volja ...
izvadi Pjanića iz igre 
Izadje Pjanic, a bio je odlican u zadnjhi nekoliko minuta. Mogao je imat asistenciju da Osvaldo nije smotan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vidim da ovaj Lamela igra na poziciji koja je prirodna za Pjanica.
Ovo igranje do 60-70-te min i to na neprirodnoj poziciji je vise nego frustrirajuce, pogotovo sto na Pjanicevoj igra lik koji mu tehnikom, pasom i lucidnoscu nije ni do koljena!
Haj ti Mire otale!
Ovo igranje do 60-70-te min i to na neprirodnoj poziciji je vise nego frustrirajuce, pogotovo sto na Pjanicevoj igra lik koji mu tehnikom, pasom i lucidnoscu nije ni do koljena!
Haj ti Mire otale!
izvadi ga ,nimalo nije sretan Miralem...
Cudan je ovaj Zeman,jos mu je igrao dosta povucen Pjanke...Manchini je mala maca za njega
Cudan je ovaj Zeman,jos mu je igrao dosta povucen Pjanke...Manchini je mala maca za njega
Pjanic odlican,svaka cast momku,samo mi nije jasno sto ga izvadi u 68 minuti...do tada je Pjanic bio jako dobar,odlicna kontrola lopte,pasovi.. bio je bas nezadovoljan kad ga je trener zamjenio,tako bi i Dzeko trebao,a ne glumiti fino mi je,sretan sam itd...nego odmah dati do znanja sta zelis..
Sta im ovaj majmun radi na treningu jbo te. Ljudi odigraju atomski pola sata na svakoj tekmi, i onda padnu ko nokautirani. Pjanic je definitivno prerastao ovu ekipu. Momak nije imao greske, jedini sa nekakvom inicijativom u nastavku, a to sto ga ovaj zamjenjuje nije do Pjanketa. Lamela je davno bio zreo za zamjenu, Totti isto, pa onaj Grk sto ne zna gdje bi s nogama...
Onaj ko kaze da Zeman ima bilo kakvog pojma nema veze.
Onaj ko kaze da Zeman ima bilo kakvog pojma nema veze.
Sa sigurnošću mogu reći da na forumu ima boljih stručnjaka od Zemana. 
harishp je za njega Guus Hidink
To je sve stvar filozofije. Zeman je poznat po tome da ga samo napad zanima i da njegove ekipe i postizu i primaju mnogo golova. Roma je to znala i dobili su sta su trazili. Nekoliko odlicnih utakmica i preokreta, ali isto tako nekoliko propustenih sigurnih pobjeda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Pa ti takav i ta ticurina na avataru ti, bi bolje slozili tekmu.Sheyi je napisao/la:Sa sigurnošću mogu reći da na forumu ima boljih stručnjaka od Zemana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jako pametan ovaj Grk!
TOOO evo 3-2 za Udinese!!
ja sam odma prebacio kad je Mire izasao.
koji je majmun ovaj zeman. vjeciti luzer
ja sam odma prebacio kad je Mire izasao.
koji je majmun ovaj zeman. vjeciti luzer
Ako ovaj nastavi sa treniranjem ne gine im borba za opstanak. Bas ih je dobro spremio, i fizicki i psiholoski. 
Cojk ne konta da mu je poslije Tottija i De Rosija Pjanke najbolji igrac.
jedan je Zeman,nemojmo zaboraviti 
to ti mislis,ko da ne bi izgubili da je ostao igrat,pa ako je pjanic prerastao romu zasto u lyonu nije igrao u prvoj,koji je u vrijeme njegovog igranja bio puno puno jaci od ove rome?jest mi drag jest nas al pretjerujemoahmad_tz je napisao/la:Cojk ne konta da mu je poslije Tottija i De Rosija Pjanke najbolji igrac.
Pa ja tebe pohvalim pred ljudima, a ti praviš tu neke neuspjele pokušaje spuštanja....harishp je napisao/la:Pa ti takav i ta ticurina na avataru ti, bi bolje slozili tekmu.Sheyi je napisao/la:Sa sigurnošću mogu reći da na forumu ima boljih stručnjaka od Zemana.
Prijatelju to mislimo ja i De Rosi i Totti, koji su davali takve izjave za Pjanica
.
I onaj novinar engleski sa arapske televizije, izlazi Pjanić, kaže najbolji pojedinac u Romi uz ovu već pomenutu dvojicu.
A zna se zašto je ispao iz prvog sastava Lyona, zbog Gourcouffa koji je kupljen iz Bordeauxa, u isto vrijeme je tek počinjao igrati u repki, i zato ga je forsirao Puel, a evo ga prodaju sada, Lyon se raspada zbog dugova
A zna se zašto je ispao iz prvog sastava Lyona, zbog Gourcouffa koji je kupljen iz Bordeauxa, u isto vrijeme je tek počinjao igrati u repki, i zato ga je forsirao Puel, a evo ga prodaju sada, Lyon se raspada zbog dugova
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
steta onda sto ne predje u bracelonu,ahmad_tz je napisao/la:Prijatelju to mislimo ja i De Rosi i Totti, koji su davali takve izjave za Pjanica.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 28 okt 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: alacious, CudanLik, edvaE2, Google Adsense [Bot], Marokanci58, obagol, OldTownDistrict, PointBlank, PSV, Scholl, Truba1905burazeru, tuzlanskinacin i 126 gostiju.