Znas obicno kako se zavrsi let ovakvih ljudi koji daju ovakve izjaveEkonomista je napisao/la:Ja Guze majstora sto ih kvalitetno prca a oni se pale k'o kutnjak a on jos vise.Zna i sam da moze da se kurci jer mu ne moze niko nista.
Vidi i ovako
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znas obicno kako se zavrsi let ovakvih ljudi koji daju ovakve izjaveEkonomista je napisao/la:Ja Guze majstora sto ih kvalitetno prca a oni se pale k'o kutnjak a on jos vise.Zna i sam da moze da se kurci jer mu ne moze niko nista.
Pogledaj jos jednom snimak i ako budes siguran da si upravu preporucio bih ti da odes na lijecenje!!!Mogu ti preporuciti dobre doktore npr. dr. Mehic skida bionu sa ociju zagarantovano!Covjek je iskreno obdaren pozz!!!STBoys je napisao/la:Ja sam gledao utakmicu s momcima iz gradacca i penal je bio vise nego ocit,jasko ga povukao i ovaj jos malo od glumio,hadzic bi bio u gol sansi da nije pao,mada se vecina slozila na tribini da je jasko napravio glupost vise nego da su krivili sudiju.
Znam.likusa je napisao/la:Znas obicno kako se zavrsi let ovakvih ljudi koji daju ovakve izjaveEkonomista je napisao/la:Ja Guze majstora sto ih kvalitetno prca a oni se pale k'o kutnjak a on jos vise.Zna i sam da moze da se kurci jer mu ne moze niko nista.

Potrudit ce mo se u buduce da vasi fudbaleri kad su u senaestercu imaju otvoren put ka golu zvijezde da ih niko nesmije pogledati a kamoli dodirnuti ince znamo svi sta nas ceka PENAL!Ma da nije zalosno bilo bi smijesno ovo svepapagaj je napisao/la:Prije sat sam sjedio sa Hadžijom kaže da je njegov pad ucinio svoje i da je sudija morao na osnovu pada da svira penal a i malo je gurnut od strane igraca Zvijezdemma_hz je napisao/la:hahaha vidi se da se kalio kod strumfova..kakav pad hahaami prije nismo imali ovakvih dok nismo od malih poceli dovoditi..
a sta ocekujes? da se slozi s tobom?likusa je napisao/la:@ Ekonomista .. znam nije se mogao ni ocekivati neki dobokoumni odgovor pozz
i VAS Bekrija i Zeba iz jednog slobodnog da vam se zamantaAlfa_Muzijak je napisao/la:a sta ocekujes? da se slozi s tobom?likusa je napisao/la:@ Ekonomista .. znam nije se mogao ni ocekivati neki dobokoumni odgovor pozz
*ebace vas Guzaoho vam se
Koga prca jeli ti mislis da Amaru,igracima i ozbiljnijim navijacima Zelje ove izjave nesto predstavljaju i da ih interesuju,budi siguran nista isto kao sto nebi takve izjave nekoga sa nase strane puno zanimale Jovica,vase igrace i vase normalne i ozbiljne navijace.A ovi za koje kazez da se pale to su takvi kao ti i dali si se slucajno zapitao zasto Said daje ovakve izjave kroz koje iskazuje mrznju,pametan covjek zna da je mrznja odraz slabosti i nemoci i da je ljudi iskazuju prema onima koji su mnogo uspjesniji od njih.Said izgleda glumi Zijada Blekica(znamo sta je bilo) i samo bez razloga stvara neki glupi amonizitet i mrznju kod napaljenih mladjih navijaca,njegove izjave su njegova stvar i svi imamo pravo da govorimo sta hocemo pa tako i on ali trebao bi znati da se pametan stidi onoga cime se budala ponosi.Ekonomista je napisao/la:Ja Guze majstora sto ih kvalitetno prca a oni se pale k'o kutnjak a on jos vise.Zna i sam da moze da se kurci jer mu ne moze niko nista.
dje ces porediti maribor i zetu?!Vamos je napisao/la:Vas je Maribor izdominirao, unistilo, silovao...napravio smijesnima. Mi smo sa Zetom igrali tako sto su se oni i na Kosevu i u Podgorici branili i rukama i nogama ko Cecenija.
Uostalom imas temu za takvu pricu i raspravu, ovo je striktno definisana tema F.K Sarajevo
pa to je slicno kao kad smo mi pobjedili sheriffa koji svake godine uzima prvenstvo moldavije i biljezi solidne rezultate u evropi (osim kad ih mi izbacimoSarajlijc@ je napisao/la:Ali smo zato izdominirali Levskog koji je sada prvi u Bugarskoj.
Svaki post njega spominjes pomislicu da ste intimniEkonomista je napisao/la:Hajde Saide,hajde Saide...
Misliti i srati nije isto.terabajt je napisao/la:Svaki post njega spominjes pomislicu da ste intimniEkonomista je napisao/la:Hajde Saide,hajde Saide....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, Serha i 51 gost.