Nisam bas siguran za Ljajica. Zavisi od toga dali je vec sprovedeno pravilo, da igrac i poslije jedne zvanicne, ali samo jedne utakmice, smije mijenjati reprezentaciju. Diskutovali smo vec o tome ovdje, tako su Srbi poceli pricati o mogucnosti da Krkic zaigra za njih.pinoglavi je napisao/la:Odigrao je jednu utakmicu za Srbiju,gotovo je.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mogao bi kada bi UEFA i FIFA izbacile Srbiju iz svog clanstva,a to se nece desiti.Jer igraci koji dolaze iz drzave ciji fudbalski savez nije clan FIFA-e i kontinentalne asocijacije mogu birati drugu drzavu da igraju za nju.Na primjer Surinam koji ima extra fudbalere ali nema svoju repku.Neki od igraca koji dolaze iz Surinama ili vode porijeklo su:Seedorf,Kluivert,E.Davids,Afeelay...Drugi slucaj je ukoliko je igrac igrao za repku neke druge drzave,jer njegova maticna drzava i savez nije bila clanica FIFA i kontinentalnog saveza,pa ona to naknadno postane taj igrac ima pravo igrati za tu repku.Uzet cu primjer Kosova.Ukoliko Kosovo bude primljeno u FIFA-u i UEFA-u Lorik Cana koji trenutno igra za Albaniju moci ce se odluciti da igra za Kosovo.Isto je i sa Xhaxa-om i Saqieri-em koji igraju za Svicarsku repkuvecaveca je napisao/la:Zar je moguce da ne postoji ni jedna opcija da ne igra za nas ?? pa sta ce covjek sada mlad nikada nece igrati ni za jednu repku ispade sigurno ima neki zakon valjda
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- maximusdecimus
- Kontakt:
samo što Ljajić nije odigrao 1 utakmicu za Srbiju nego 7, kvalifikacijskih i prijateljskih....Principatus je napisao/la:Nisam bas siguran za Ljajica. Zavisi od toga dali je vec sprovedeno pravilo, da igrac i poslije jedne zvanicne, ali samo jedne utakmice, smije mijenjati reprezentaciju. Diskutovali smo vec o tome ovdje, tako su Srbi poceli pricati o mogucnosti da Krkic zaigra za njih.pinoglavi je napisao/la:Odigrao je jednu utakmicu za Srbiju,gotovo je.
Nebitno.maximusdecimus je napisao/la:samo što Ljajić nije odigrao 1 utakmicu za Srbiju nego 7, kvalifikacijskih i prijateljskih....Principatus je napisao/la:Nisam bas siguran za Ljajica. Zavisi od toga dali je vec sprovedeno pravilo, da igrac i poslije jedne zvanicne, ali samo jedne utakmice, smije mijenjati reprezentaciju. Diskutovali smo vec o tome ovdje, tako su Srbi poceli pricati o mogucnosti da Krkic zaigra za njih.pinoglavi je napisao/la:Odigrao je jednu utakmicu za Srbiju,gotovo je.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jeb.at ga kad je glup 

DRUG NEBI TI PUNCA
Po mom on je iz politickih razloga zaigrao za Srbiju.Neka prica sta ko hoce.Tada kada je on trebao da debituje za neku repku,njegov amidza Rasim Ljajic trebao je postati ministar u vladi Srbije,i postao je na kraju.A da je mali odlucio da igra za nas,amidzi bi politicka karijera otisla u qurac.Da se smatra Srbinom kao sto je tada izjavljivao,onda ne vidim razloga zasto mu smeta i himna gdje se spominju samo Srbi.Tako da...bagrcavi je napisao/la:Jeb.at ga kad je glup
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nisam vidio neku pretjeranu nelagodu medju srpskim navijcima povodom tog slucaja....Da vecina podrzavaju Ljajica u ovom slucaju, Mihajlovic bi bio kaznjen, Ljajic vracen itd. No, znamo i ja i t i Mujo i Haso da to tako nije i da Mihajlovic ima podrsku velike vecine sto se tice tog slucaja......maximusdecimus je napisao/la:zašto govoriš u množini? nogirao ga je Mihajlović, a čak i Srbi se sprdaju s tim pjevanjem himne. znači Ljajić će opet igrati za Srbiju čim onaj pokušaj od trenera ode, a to će biti na proljeće kad dobije po ušima u Zagrebu.Batko je napisao/la:I onda su ga nogirali kad je odbio pjevati srpsku himnu!
U srpskoj repki nema mjesta za nacionalne manjine, tako je i ta himna problematicna gdje se srpski/srpsko pominje 1000 puta a ostali narodi i ne pominju!
Ljajić je napravio veliku grešku, iako je tu bilo ogromnog pritiska javnosti i Partizana! No, sada je to lekcija narednih narastajima da izabiraju maticu a ne nekoga koji ga ne poštuje ni gram!
Ne mogu(ne znam) da postavim sliku uglavnom Izet Hajrovic cestito kurban bajram,a dole neko u komentaru napiso da nam ako bog da zaigras za bosnu
al nema lajka..

Ma po svemu sudeci, Izet se nije odlucio, on je nesto ala Jakupovic, kalkulise.
Odlican si primjer naveo, Jakupovic je jos i branio za nasu U21 pa ode za Svicu i propade ko kauc a mi dobismo jednog od najperspektivnijih golmana svijeta - Begovica.Batko je napisao/la:Ma po svemu sudeci, Izet se nije odlucio, on je nesto ala Jakupovic, kalkulise.

Ako Hajrovic ima gram mozga igrat ce za nas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- GangnamStyle
- Kontakt:
Dzaba mu, sta taj kontaBatko je napisao/la:Ma po svemu sudeci, Izet se nije odlucio, on je nesto ala Jakupovic, kalkulise.

Ako frajer konta za švicu kao neki ovi majka aka slovenici piši propalo..
Ali ne tako davno sam citao intrv. ovog mladjeg sto je clan Arsenala i na pitanje za repku on je rekao za Izeta(brata) bio se sam nudio mladoj repki ali da su ovi iz naseg saveza zajebali ga prvo rekli da ce dobiti poziv par dana kasnije mu rekli da ne racunaju na njega o je dosao na pripreme i onda ga bez ikakvog obj. odstranili sa spiska putnika na tekmu uglavnom tako nesto.. ako neko moze da nadje taj intrv. bio je na sport in o ovdje a mozda i havaz.

"Isti igrači, nemam potrebe pozivati neke nove, ali ni izostavljati ove koje sam pozivao. Sve sam ih već upozorio da ne bi slučajno netko otkazao. Želim imati najjaču moguću ekipu na raspolaganju." Sušić
najviše me nervira ovaj dio nemam potrebe pozivati neke nove,da makar reče nemaju papire sređene i slično nego nemam potrebe qrac nemaš potrebe..
najviše me nervira ovaj dio nemam potrebe pozivati neke nove,da makar reče nemaju papire sređene i slično nego nemam potrebe qrac nemaš potrebe..
tako je govorio za zukanovića pa ga onda u kvalifikacijama isprobava.zgembo89 je napisao/la:"Isti igrači, nemam potrebe pozivati neke nove, ali ni izostavljati ove koje sam pozivao. Sve sam ih već upozorio da ne bi slučajno netko otkazao. Želim imati najjaču moguću ekipu na raspolaganju." Sušić
kako je lik glup ocm
Haj malo ti kontaj.. Lik je pozvan jer je Sunjic i protiv Lith. pokazao nesigurnost dok Vranjes nije klasicni stoper. I zbog tekme sa Grckom. Inace bi jos uvijek s.ra.li po Susicu, zasto ga ne zove. Prije da si ti nepametan ..dijalog je napisao/la:tako je govorio za zukanovića pa ga onda u kvalifikacijama isprobava.zgembo89 je napisao/la:"Isti igrači, nemam potrebe pozivati neke nove, ali ni izostavljati ove koje sam pozivao. Sve sam ih već upozorio da ne bi slučajno netko otkazao. Želim imati najjaču moguću ekipu na raspolaganju." Sušić
kako je lik glup ocm
- GangnamStyle
- Kontakt:
Pa nije Pape Ćironi da se žalizgembo89 je napisao/la:"Isti igrači, nemam potrebe pozivati neke nove, ali ni izostavljati ove koje sam pozivao. Sve sam ih već upozorio da ne bi slučajno netko otkazao. Želim imati najjaču moguću ekipu na raspolaganju." Sušić

Kolašinac počeo na lijevom beku protiv Sandhausena, bilo bi dobro da neko gleda tu tekmu... ja nemam vremena.
Gledao sam 60 minuta. Skolski odigrao, odlican. Ako ga izgubimo bice prava steta, jer moze mali biti nas lijevi bek za narednih 15 godina.
Jasmin Fejzic standardan u Aalen, 6 utakmica, samo 4 primio u 2. Bundesligi.
Jasmin Fejzic standardan u Aalen, 6 utakmica, samo 4 primio u 2. Bundesligi.
Tino Susic zabio za Hajduk protiv RNK Splita.
Svena ne treba spominjati, iako me ne bi zacudilo da i on ubrzo osvane u repki. Poceo je u ajduku igrati.redarmy0 je napisao/la:Tino Susic zabio za Hajduk protiv RNK Splita.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Čitam evo kako je u finalnoj fazi transfer Halilovića u Real Madrid. Sa tim da ako dođe do transfera Halilović će vjerovatno ostati u Dinamu do 18 godine.
not good.