Potrudit ce mo se u buduce da vasi fudbaleri kad su u senaestercu imaju otvoren put ka golu zvijezde da ih niko nesmije pogledati a kamoli dodirnuti ince znamo svi sta nas ceka PENAL!Ma da nije zalosno bilo bi smijesno ovo svepapagaj je napisao/la:Prije sat sam sjedio sa Hadžijom kaže da je njegov pad ucinio svoje i da je sudija morao na osnovu pada da svira penal a i malo je gurnut od strane igraca Zvijezdemma_hz je napisao/la:hahaha vidi se da se kalio kod strumfova..kakav pad hahaami prije nismo imali ovakvih dok nismo od malih poceli dovoditi..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@ Ekonomista .. znam nije se mogao ni ocekivati neki dobokoumni odgovor pozz
Željeznicar za život cijeli !
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
a sta ocekujes? da se slozi s tobom?likusa je napisao/la:@ Ekonomista .. znam nije se mogao ni ocekivati neki dobokoumni odgovor pozz
*ebace vas Guza
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
i VAS Bekrija i Zeba iz jednog slobodnog da vam se zamantaAlfa_Muzijak je napisao/la:a sta ocekujes? da se slozi s tobom?likusa je napisao/la:@ Ekonomista .. znam nije se mogao ni ocekivati neki dobokoumni odgovor pozz
*ebace vas Guzaoho vam se
btw
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 81&nDate=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Željeznicar za život cijeli !
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
20h ne valja nikako, jer ce biti na Kosevu -200 uz nimalo ugodan vjetar. Protiv Zrinjskog sam se zaledio a bila tekma u 17
Ljudi bez dugih gaca ne izlazite iz kuce
Ljudi bez dugih gaca ne izlazite iz kuce
Kakve vez ima eventualna zima sa derbijem? Pa nikakave.
Navijaj, skaci, doprinesi ludilu na tribinama...i odmah nema zime

Navijaj, skaci, doprinesi ludilu na tribinama...i odmah nema zime
Koga prca jeli ti mislis da Amaru,igracima i ozbiljnijim navijacima Zelje ove izjave nesto predstavljaju i da ih interesuju,budi siguran nista isto kao sto nebi takve izjave nekoga sa nase strane puno zanimale Jovica,vase igrace i vase normalne i ozbiljne navijace.A ovi za koje kazez da se pale to su takvi kao ti i dali si se slucajno zapitao zasto Said daje ovakve izjave kroz koje iskazuje mrznju,pametan covjek zna da je mrznja odraz slabosti i nemoci i da je ljudi iskazuju prema onima koji su mnogo uspjesniji od njih.Said izgleda glumi Zijada Blekica(znamo sta je bilo) i samo bez razloga stvara neki glupi amonizitet i mrznju kod napaljenih mladjih navijaca,njegove izjave su njegova stvar i svi imamo pravo da govorimo sta hocemo pa tako i on ali trebao bi znati da se pametan stidi onoga cime se budala ponosi.Ekonomista je napisao/la:Ja Guze majstora sto ih kvalitetno prca a oni se pale k'o kutnjak a on jos vise.Zna i sam da moze da se kurci jer mu ne moze niko nista.
A sto se tice Evrope i price oko nje evo jedna poruka za Saida.
Al Jazeera.Na geografskoj karti Crne Gore teško je naći Golubovce – selo udaljeno nekoliko kilometara od glavnog grada, Podgorice.No, na nogometnoj mapi te zemlje Golubovci su već odavno ucrtani.Zahvala za to ide Fudbalskom klubu Zeta.
A evo da se zna gdje se nalaze ekipe koje su izbacile vas i nas.
1 Rudar Pljevlja 12 8 2 2 19 : 10 (+9) 26
2 Sutjeska 12 8 1 3 13 : 11 (+2) 25
3 Čelik Nikšić 12 7 3 2 20 : 9 (+11) 24
4 Budućnost Po. 12 6 3 3 20 : 13 (+7) 21
5 Mladost Podg. 12 5 4 3 15 : 11 (+4) 19
6 Grbalj 12 3 7 2 8 : 3 (+5) 16
7 Jedinstvo B.Polj 12 3 6 3 6 : 5 (+1) 15
8 (-1)Mogren 12 4 4 4 11 : 11 (0) 15
9 Petrovac 12 3 4 5 11 : 18 (-7) 13
10 Lovćen 12 2 2 8 10 : 20 (-10) 8
11 Mornar 12 2 1 9 10 : 22 (-12) 7
12 Zeta 12 1 3 8 11 : 21 (-10) 6
1 Maribor 14 11 2 1 29 : 7 (+22) 35
2 Olimpija 15 9 2 4 29 : 15 (+14) 29
3 Domžale 14 8 1 5 15 : 12 (+3) 25
4 Koper 15 6 4 5 18 : 16 (+2) 22
5 Celje 15 4 7 4 12 : 13 (-1) 19
6 Aluminij 14 6 1 7 16 : 22 (-6) 19
7 Gorica 15 4 3 8 20 : 27 (-7) 15
8 Triglav 14 4 2 8 10 : 13 (-3) 14
9 Rudar V. 14 3 4 7 10 : 24 (-14) 13
10 Mura 05 14 3 2 9 17 : 27 (-10) 11
1 Lacio 3 1 2 0 2 : 1 (+1) 5
2 Maribor 3 1 1 1 4 : 2 (+2) 4
3 Totenhem Hot. 3 0 3 0 2 : 2 (0) 3
4 Panatinaikos 3 0 2 1 2 : 5 (-3) 2
Svim normalnim pitarima zelim da derbi protekne u dobroj utakmici bez ikakvih problema pa neka pobjedi ko to zaista i zasluzi(navijacki ako Bog da Zeljo),a i nerjeseno nije iskljuceno jer licno mislim da ceobadvije ekipe uci u tekmu sa dosta opreza.J..ga nece zar snijeg i kisa pokvariti atmosferu i posjetu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Vas je Maribor izdominirao, unistilo, silovao...napravio smijesnima. Mi smo sa Zetom igrali tako sto su se oni i na Kosevu i u Podgorici branili i rukama i nogama ko Cecenija.
Uostalom imas temu za takvu pricu i raspravu, ovo je striktno definisana tema F.K Sarajevo
Uostalom imas temu za takvu pricu i raspravu, ovo je striktno definisana tema F.K Sarajevo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dje ces porediti maribor i zetu?!Vamos je napisao/la:Vas je Maribor izdominirao, unistilo, silovao...napravio smijesnima. Mi smo sa Zetom igrali tako sto su se oni i na Kosevu i u Podgorici branili i rukama i nogama ko Cecenija.
maribor je jedno 15 puta jaci od zete sto se vidi po evropa ligi i domacem prvenstvu...
meni nije zao sto nas je maribor izdominirao... ocigledno nemamo srece pri zrijebu... svaki put dobijemo protivnika koji je ocigledno od nas jaci... a vi ste popusili od ekipe koja se sad nalazi na posljednjem mjestu jedne od najlosijih liga u svijetu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ali smo zato izdominirali Levskog koji je sada prvi u Bugarskoj.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa to je slicno kao kad smo mi pobjedili sheriffa koji svake godine uzima prvenstvo moldavije i biljezi solidne rezultate u evropi (osim kad ih mi izbacimoSarajlijc@ je napisao/la:Ali smo zato izdominirali Levskog koji je sada prvi u Bugarskoj.
za levski svaka cast!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Glupa je prica ko je koga izbacio i ko je od koga ispao, ali hajde. Zeta jeste sramota, ali veca bi sramota bila da nas je PSV dobio 14:0 ukupno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Ekonomista
- Kontakt:
Svaki post njega spominjes pomislicu da ste intimniEkonomista je napisao/la:Hajde Saide,hajde Saide...
- Ekonomista
- Kontakt:
Misliti i srati nije isto.terabajt je napisao/la:Svaki post njega spominjes pomislicu da ste intimniEkonomista je napisao/la:Hajde Saide,hajde Saide....
Bordo bijeli!
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mi kao protiv Olimpika a vi kao protiv Zvjezde...a rezultat iz nase utakmice....posteno
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Rennes i Sarajevo počeli pregovore za Dupovca?
Amer je dobar igrac, ali bi se njegova pozicija mogla lakse zakrpiti nego npr. Saidova ili Sesarova. Ovo kad bi se desilo bi bilo odlicno i zbog imena kluba, jer ipak bi otisao u ligu petice. Valjda sta bude od ovoga...
Amer je dobar igrac, ali bi se njegova pozicija mogla lakse zakrpiti nego npr. Saidova ili Sesarova. Ovo kad bi se desilo bi bilo odlicno i zbog imena kluba, jer ipak bi otisao u ligu petice. Valjda sta bude od ovoga...
E jbg onda ispade X..nema sanse da bude vas rezultat sa olimpicomMonci je napisao/la:Mi kao protiv Olimpika a vi kao protiv Zvjezde...a rezultat iz nase utakmice....posteno
YES.WE.DID.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.