Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Monolog » 28 okt 2012, 15:29

Krul; Simpson, Williamson, Coloccini (c), Santon; Ben Arfa, Perch, Cabaye, Gutierrez; Ba, Shola Ameobi.

Očekivao sam Anitu umjesto Percha. No, nisam nezadovoljan postavom koju je AP izveo. Mislim da se ovdje može očekivati pobjeda, ali neće biti lako. WBA je ekipa koja je odlično otvorila sezonu i pokazali su protiv svih da mogu opasno "zabiberiti".

Utakmica počinje za nekih pola sata. :D

Poluvrijeme 1:0, strijelac Demba Ba. WBA je izrazito opasan. Lukaku je 2x bio oči u oči sa Krulom, ali oba puta je Tim odbranio. 8-) Newcastle imao 2 prilike, jednu iskoristio, gosti nisu iskoristili svoje i to je to.
Ameobi nenadyebiv u zraku. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 28 okt 2012, 17:23

treća sreća lukakua

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 okt 2012, 17:55

azTer je napisao/la:treća sreća lukakua
Zaslužili su oni bod. :oops:
Al', svi oni Cisseovi promašaji su danas došli na naplatu. Zabio je gol - leđima sa 16 metara. :lol: Sammy Ameobi je šutirao, lopta bi pogodila korner zastavicu, al' se odbila o Cisseova leđa i završila iza Fosterovih leđa. Jah, zaboravih reći da je to bilo u 93. minuti. :lol:
Prošle godine su Svrake primale golove u posljednjim minutama, al' sada su i zabile i to pobjedonosni.
Ne znam kakva je situacija sa Dembom Ba, jer je izašao zbog povrede.
U svakom slučaju, hvala Cisseu, Pardewu i svim ostalim što su mi uljepšali rođendan i donijeli neku kintu.
Sad se moRe i žena zgotivit.
8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 28 okt 2012, 19:37

Zaslužili su oni bod. :oops:
Al', svi oni Cisseovi promašaji su danas došli na naplatu. Zabio je gol - leđima sa 16 metara. :lol: Sammy Ameobi je šutirao, lopta bi pogodila korner zastavicu, al' se odbila o Cisseova leđa i završila iza Fosterovih leđa. Jah, zaboravih reći da je to bilo u 93. minuti. :lol:
Prošle godine su Svrake primale golove u posljednjim minutama, al' sada su i zabile i to pobjedonosni.
Ne znam kakva je situacija sa Dembom Ba, jer je izašao zbog povrede.
U svakom slučaju, hvala Cisseu, Pardewu i svim ostalim što su mi uljepšali rođendan i donijeli neku kintu.
Sad se moRe i žena zgotivit.
8-)[/quote]

Pa nek je sretan brate ! :D . A ovo sve nesto jedva nevjerovatno koliko srece imamo ove sezone (nije da se zalim ) . Menscini da je ono bio i offside al psssssttt dobro je blizu smo vrha to je najbitnije :lol:
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 okt 2012, 23:59

Pare mi je doneo PAPISSS CISSEEE THANKS :D :lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 okt 2012, 10:19

Ako je vjerovati medijima, sve je završeno i u januaru će M. Sissoko doći na St. James Park. 8-) Mislim da njemu ugovor sa Toulouseom ističe na kraju sezone, te da su tu Cabaye, HBA i Obertan odradili dobar dio posla pričom o životu u Newcastleu. Ukliko je ovo istina, onda će to biti pojačanje i po'. 8-) Moram priznati da ove sezone nisam gledao Toulouse, al' prije 2 godine je Sissoko bio jedan od boljih veznjaka u francuskoj ligi, tako da... :D

Naravno, još uvijek ovo nije potvrdila nijedna strana, al' gdje ima dima ima i vatre. Sjetimo se samo onog o Cabayeu, jer su par dana prije njegovog prelaska pojedini mediji objavili da je sve gotovo.

Još Debuchy i neki napadač i sve je opet na nivou.

8-)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 okt 2012, 10:33

Šta očekujete od sljedeće utakmice ? :D
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 okt 2012, 15:26

neurofunk je napisao/la:Šta očekujete od sljedeće utakmice ? :D
Pobjedu, naravno. :P
Da ne bi očekivali poraz u hendikepu? :P
Iskreno, ne bih bio nezadovoljan bodom sa Anfielda, al' mišljenja sam da će ova "šHupačka" pobjeda kontra WBA dati krila momcima i da će igrati bolje, organizovanije i efikasnije u nedjelju. :mrgreen:
Kada pogledam koliko grešaka imaju Agger i Škrtel (prvenstveno Slovak) u kombinaciji sa zdravim Dembom i raspoloženim Papissom, mislim da se Newcastle može vratiti na St. James park (barem) sa bodom. 8-)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 okt 2012, 15:43

Biće svega, i Liverpool je konačno malo uhvatio ritam, serija od 5 utakmica bez poraza, (4 u ligi i jedna u EL) od toga 3 pobjede i dva remija. Izgleda da se diže forma polako a ne sumnjam da će Svrake biti pravi test u kojem će se pokazati da li je to tako.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 okt 2012, 15:46

Zajedno ćemo gledati tu tekmu, a? 8-)
Ima da ti palim vaspitne kad HBA počne zayebavati Mudrost, Johnsona ili JE-a. :lol:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 okt 2012, 15:56

Vjeruješ da sam baš kontao da i predložim to. Zdogovorit ćemo se, ima još do toga :)

I ne zna se ko će kome udarat vaspitne :P Sve zavisi od situacije na terenu. :lol:

High

Post Postao/la High » 30 okt 2012, 10:17

Gdje ovo ide Demba Ba?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 30 okt 2012, 11:09

Ma nece nigdje, jos jedna patka. Vise puta je izjavio da je sretan u Newcastleu i da ne ide nigdje.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 30 okt 2012, 11:27

Vedo u Newcastle-u :P
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 30 okt 2012, 12:16

ne treba vedo njima. sumnjam da će doći do tog transfera.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 okt 2012, 12:18

azTer je napisao/la:ne treba vedo njima. sumnjam da će doći do tog transfera.
Vedo bi im legao kao budali samar, pogotovo kad se zna da su i Papiss i Demba bili u Bundesligi, a Vedo je u istoj mnogo vise pokazao, pogotovo sto su isti profili igraca, s tim da je Demba znao igrati i po strani. U ligi gdje se mnogo sansi stvara preko bokova, Vedo bi sigurno jos vise dosao do izrazaja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 30 okt 2012, 12:40

kao prvo, ja mislim da se vedo ne bi tek tako lako snašao u engleskoj.

kao drugo, u štutgartu je tata, prvi napadač i to će bit još dugo vremena ako ostane, stoji u napadu ko gospodin, praktički nema defanzivne zadatke i samo uredno trpa golove. u engleskoj bi imao daleko odgovornije i ozbiljnije zadatke, a ono što je najgore za nas - sumnjam da bi bio prvi izbor u napadu, znači za prvu postavu bi se borio sa još minimalno dva igrača. eh sad, to može bit i dobro, može se nametnut, više se trudit, bolje igrat, bit spremniji. ali šta ako transfer/igra ode u suprotnom smjeru? ili ako ga budu šikanirali? ne treba nam još jedan slučaj džeko.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 okt 2012, 12:51

azTer je napisao/la:kao prvo, ja mislim da se vedo ne bi tek tako lako snašao u engleskoj.

kao drugo, u štutgartu je tata, prvi napadač i to će bit još dugo vremena ako ostane, stoji u napadu ko gospodin, praktički nema defanzivne zadatke i samo uredno trpa golove. u engleskoj bi imao daleko odgovornije i ozbiljnije zadatke, a ono što je najgore za nas - sumnjam da bi bio prvi izbor u napadu, znači za prvu postavu bi se borio sa još minimalno dva igrača. eh sad, to može bit i dobro, može se nametnut, više se trudit, bolje igrat, bit spremniji. ali šta ako transfer/igra ode u suprotnom smjeru? ili ako ga budu šikanirali? ne treba nam još jedan slučaj džeko.
Ma ne kazem ja da on treba ici tamo, nego jednostavno da bi se dobro snasao, jer je isti profil igraca kao Demba i Papiss. Vedo treba ostati u Stuttgartu i nastaviti trpati, jer tesko da moze tamo izgubiti mjesto u prvih 11, sto je za nas najbitnije.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 30 okt 2012, 15:53

azTer je napisao/la:kao prvo, ja mislim da se vedo ne bi tek tako lako snašao u engleskoj.

Dobro, pokazao si nam da ne pratiš Štutgart.

Moram priznat volio bih ga gledati u Engleskoj, a još ako bi to bio Njukaš, super ;) Prodajom Dembe sigurno da bi se otvorio prostor za novog napadača, pa zašto to nebi bio Vedo??

Mada, nebi iznenadilo da je to još jedna u nizu šupljih.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 01 nov 2012, 00:12

dobar je Vedad, al politika Newcastlea je dovoditi igrače ispod 26godina, a Vedo ima 28 koliko ja znam,
takva je politika zato da bi se igrači koji se dovedu mogli bar jednom još prodati, tj da imaju RESALE vrijednost.
kad bi Vedad došao i npr za 3 godine bi imao 31 godinu i nebi ga mogli prodati za puno love...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.