Stadioni Prve lige FBIH
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Stadioni 1. lige FBiH/RS
Ne znam zasto se uopce raspravljate oko broja publike na stadionu, jer svaka cifra je prenapuhana, tako da to dodje na isto. Nije sto sam iz Bihaća, ali svima je jasno da je ovaj stadion koliko god Jedinstvo bilo lose najposjeceniji u ovoj ligi. Cesto sam znao citati brojke u novinama gdje sam zakljucio da ama bas svako kolo slobodno se moze sabrati brojka sa 5 stadiona iz ove lige i Pod Boricima ima vise ljudi.
Zalosno je sto je nas nogomet spao na ovako niske grane. Jedinstvo da se nalazi u poziciji u kakvoj je Bratstvo iz Gracanice 5000. ljudi bi bilo svake utakmice na stadionu.
Zalosno je sto je nas nogomet spao na ovako niske grane. Jedinstvo da se nalazi u poziciji u kakvoj je Bratstvo iz Gracanice 5000. ljudi bi bilo svake utakmice na stadionu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ma ja sam mišljenja da je ok 3KM, i da treba besplatan ulaz djeci, penzionerima i djevojkama (da malo i ljepši spol privucemo na fudbal)....baltazar1 je napisao/la:U Gračanici je također godinama bila ulaznica 5 KM, što je po meni preskupo. Trica je tamam za naše uslove ali i za ligu koju gledamo.
pet je previše i činjenica je du u Gračanici ima više svijeta na tribinama nakon što su smanjili cijenu (možda je ovo i predizborni trik)
5 KM je cijena koju će platiti samo pravi zaljubljenik i klub i ekipu za koju navija, svi oni ostali koji bi možda došli a možda ne bi, prije neće kad vide da je ova cijena...
Bratstvo do groba....
što se raspravljate, ima u svakom izvještaju delegat navodi koliko ima gledalaca na tribinama a ti podaci se upisuju na osnovu prodatih ulaznica 

Undici stelle - ACM 1899
Nemoj te sad opet vi iz gracanice pricati molim vas, licno sam prodavao karte prodano je protiv krajisnika 3000 ulaznica a ima i ljudi koji su usli dzabe, stavio sam 4 slike u proslom postu i pogledaj, i kazem ti tribina je velika i onda kad na njoj ima 1000 ljudi izgleda prazna jer joj je kapacitet 5500 i ne lupaj nemozes me ubjediti nesto sto znam i gdje sam licno bio prisutan, nisam ti kriv jarane sto kod vas dodje 300 ljudi pa onda se raspravljas ovdje...Benjo_AFC86 je napisao/la:urazumi se, kakvih 3500 ljudi, 1000 protiv Buducnosti.. pa imaju slike, nije niko coravLloriS je napisao/la:U Bihacu:
2. kolo Krajisnik 3.500 ljudi
4. kolo Buducnost 1000 ljudi
6. kolo Gorazde 800 ljudi
Znaci 5300 gledalaca, prosjek je u 3 kola kod kuce oko 1800 gledalaca sto je super za PL a tek za ovu federalnu, ako neko zna jos od svoji ekipa neka napise ali realno..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Upravo, i taj delegat je naveo da je na utakmici Jedinstvo - Krajišnik bilo 1500 gledatelja, ali prema slikama se moze reci da je bilo 2000, ali ne vise. Tribina zaista izgleda fino popunjena, ali sjede dva covjeka, a onda do sljedecih dvoje ljudi ima 3-4 stolice prazne + sektori na kraju tribina poprilicno prazni. Cak i na slikama koje mi je momak i ovdje postavio ovdje, ja ne mogu reci da je bilo popunjeno ni preko 33% tribine (prije bi rekao nekih 20-25%, ali nije bitno), sto bi bilo negdje oko 1800, a u kopu na drugoj tribini je bilo jos nekih 200-300 ljudi. Uzmi sliku i broji pa ces vidjeti da sam upravu. Protiv Buducnosti isto nije bilo 1000, ali je mnogo realnije cifra, nego ova sa 3500. Na toj utakmici je bilo oko 700-800 max ljudi po mojoj procjeni, a protiv Goražde sigurno nije bilo preko 400-500 ljudi.baltazar1 je napisao/la:što se raspravljate, ima u svakom izvještaju delegat navodi koliko ima gledalaca na tribinama a ti podaci se upisuju na osnovu prodatih ulaznica
Ali kao sto sam rekao, ja bi prvi bio sretan da Jedinstvo ima posjetu u prosjeku od 5000 i da igra u Premijer ligi, jer mi je to definitivno jedan od drazih gradova, klub manje vise, jer samo bodrim i simpatisem jedan jedini klub

imas svoje misljenje ja ga nemogu promijeniti, prodane karte govore sve prema tome nemam ti sta reci, jer mi koji smo bili na utakmici znamo najbolje pozzAnelZ je napisao/la:Upravo, i taj delegat je naveo da je na utakmici Jedinstvo - Krajišnik bilo 1500 gledatelja, ali prema slikama se moze reci da je bilo 2000, ali ne vise. Tribina zaista izgleda fino popunjena, ali sjede dva covjeka, a onda do sljedecih dvoje ljudi ima 3-4 stolice prazne + sektori na kraju tribina poprilicno prazni. Cak i na slikama koje mi je momak i ovdje postavio ovdje, ja ne mogu reci da je bilo popunjeno ni preko 33% tribine (prije bi rekao nekih 20-25%, ali nije bitno), sto bi bilo negdje oko 1800, a u kopu na drugoj tribini je bilo jos nekih 200-300 ljudi. Uzmi sliku i broji pa ces vidjeti da sam upravu. Protiv Buducnosti isto nije bilo 1000, ali je mnogo realnije cifra, nego ova sa 3500. Na toj utakmici je bilo oko 700-800 max ljudi po mojoj procjeni, a protiv Goražde sigurno nije bilo preko 400-500 ljudi.baltazar1 je napisao/la:što se raspravljate, ima u svakom izvještaju delegat navodi koliko ima gledalaca na tribinama a ti podaci se upisuju na osnovu prodatih ulaznica
Ali kao sto sam rekao, ja bi prvi bio sretan da Jedinstvo ima posjetu u prosjeku od 5000 i da igra u Premijer ligi, jer mi je to definitivno jedan od drazih gradova, klub manje vise, jer samo bodrim i simpatisem jedan jedini klub
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Velika suma od krata je bila i Lloris govori istinu . Kad sam vidio na onoj strani gdje navijaci ulaze koliko je para ... Tribina nam je duga i narod najcesce ispod krova sjedi . Protiv Krajisnika sigurno 3 000 ljudi ! Ali nije to toliko ni bitno vise 

- katalinski
- Kontakt:
kad bi neko imao zivaca pa da prikupi sve slike stadiona i stavi u jedan ili dva posta.
evo srbijanci imaju prejaku stranicu za svoje lige/sa svim stadionima
http://www.****.rs/vodic-kroz-stadione/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo srbijanci imaju prejaku stranicu za svoje lige/sa svim stadionima
http://www.****.rs/vodic-kroz-stadione/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajvatar
-
- Kontakt:
Ovako bi po meni trebali razmišljati u Gračanici ako hoćemo normalan stadion i značit nešto u PL.
Pogotovo ako znamo da sadašnja orijentacija stadiona koja je gotovo pa istok-zapad nevalja, jer ubi igrače Sunce u oči.
Trebalo bi kupiti cca 2000 kvadrata zemljišta, na slici parcela crvene boje.
Mislim da je ova parcela pink boje na slici već u posjedu kluba.
A krpit stadion ovako kao sad orijentisan biće smješan po meni, jedino da odozdo gdje su klupe za rezervne igrače izgradimo zid da ne gledamo žita stalno, a i nema mjesta za neke veće tribine ako ostane ovako.
Nije ovo megalomanski ako se radi dio po dio, a imali bi za nas super stadion.

Pogotovo ako znamo da sadašnja orijentacija stadiona koja je gotovo pa istok-zapad nevalja, jer ubi igrače Sunce u oči.

Trebalo bi kupiti cca 2000 kvadrata zemljišta, na slici parcela crvene boje.
Mislim da je ova parcela pink boje na slici već u posjedu kluba.
A krpit stadion ovako kao sad orijentisan biće smješan po meni, jedino da odozdo gdje su klupe za rezervne igrače izgradimo zid da ne gledamo žita stalno, a i nema mjesta za neke veće tribine ako ostane ovako.
Nije ovo megalomanski ako se radi dio po dio, a imali bi za nas super stadion.

Mene je malo iznenadila brojka od 300 ljudi na Troglav-Budućnost. Stvarno sam imao dojam da ima bar 500 ljudi, ima li tko iz Livna da zna tocnu brojku? Btw mislim da sam u novinama vidio da je 300...
A savez "odokativno" kaze svega 100. Neka kaze neko iz Livna njegovu procjenu...Hans je napisao/la:Mene je malo iznenadila brojka od 300 ljudi na Troglav-Budućnost. Stvarno sam imao dojam da ima bar 500 ljudi, ima li tko iz Livna da zna tocnu brojku? Btw mislim da sam u novinama vidio da je 300...
http://www.nsfbih.ba/upload/documents/Z ... ucnost.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bilo je malo ljudi na početku, jaka kiša, kasnije je se napunilo, a dosta ih je ušlo u drugom poluvremenu kad se nije plaćala ulaznica - 5 KM.
Na siteu kluba, u izvješću, je 300, u novinama je isto 300... samo eto, delegat stavi 100 jer je toliko vidio na početku.
Na siteu kluba, u izvješću, je 300, u novinama je isto 300... samo eto, delegat stavi 100 jer je toliko vidio na početku.
Hayley <3
Kod nas bi se stadion trebao preimenovati u svakom kolu. Npr. ako nam gostuje Jedinstvo treba stadion da se zove Gradski stadion Bihać, ili ako nam dolazi Rudar da se zove gradski stadion Kakanj, jer svugdje se navija za domaći tim, samo se u Cazinu psuje domaćim igračima i ljudi jedva čekaju kiks da se mogu naslađivati. Pričajući sa pojedinim igračima sa strane uvjerio sam se da se i oni čude tom cazinskom fenomenu psovanja domaćim igračima, vrijeđanjem, pametovanjem sa tribina...
Doduše, ono u čemu smo dobri jesu stalni pritisci na suce kojima također **** mater, ali bez razloga. Ali dobro, pritisak je pritisak
Doduše, ono u čemu smo dobri jesu stalni pritisci na suce kojima također **** mater, ali bez razloga. Ali dobro, pritisak je pritisak

-
- Kontakt:
Kakve ovo ima veze s ovom temom stvarno mi nije jasno, ali dobro ti si ipak najpametniji tebi je sve jasno uvjek.FKKC1932 je napisao/la:Kod nas bi se stadion trebao preimenovati u svakom kolu. Npr. ako nam gostuje Jedinstvo treba stadion da se zove Gradski stadion Bihać, ili ako nam dolazi Rudar da se zove gradski stadion Kakanj, jer svugdje se navija za domaći tim, samo se u Cazinu psuje domaćim igračima i ljudi jedva čekaju kiks da se mogu naslađivati. Pričajući sa pojedinim igračima sa strane uvjerio sam se da se i oni čude tom cazinskom fenomenu psovanja domaćim igračima, vrijeđanjem, pametovanjem sa tribina...

Meni se činilo puno puno više, ja sam došao taman kad je sudac dao zvižduk, i odmah sam komentirao sa ovim ko je samnom išao da je tribina bolje popunjena nego inace xDbadblueboylivno je napisao/la:Bilo je malo ljudi na početku, jaka kiša, kasnije je se napunilo, a dosta ih je ušlo u drugom poluvremenu kad se nije plaćala ulaznica - 5 KM.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam, uvjeren sam da je brojka bliže 300 nego 500 - nisam baš uvjeren da bi se najviše gledatelja skupilo po onakoj kiši na onakvom stadionu. 
Također, evo i tema o sezoni Troglava na wikipediji http://bs.wikipedia.org/wiki/NK_Troglav ... _2012_2013" onclick="window.open(this.href);return false;

Također, evo i tema o sezoni Troglava na wikipediji http://bs.wikipedia.org/wiki/NK_Troglav ... _2012_2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3
To je i meni bilo čudno, ali onaj dio tribine najbliži zaobilaznici mi je bio nadprosjecno popunjen xD
Ima li slucajno neko koju kvalitetnu sliku stadiona u Doboju?
Unaprijed zahvalan
Unaprijed zahvalan
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- katalinski
- Kontakt:
realno ovo je jedino sto sam nasao.jednom sam postavio odlican link za sliku u temi stadioni SFRJ,ali je taj link tj stranica ugasena
http://img513.imageshack.us/img513/4513/luked.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.rs/imgres?q=stadion+l ... ,s:0,i:114" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.rs/imgres?q=stadion+l ... 2,s:0,i:72" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.rs/imgres?q=stadion+l ... 1,s:0,i:69" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img513.imageshack.us/img513/4513/luked.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.rs/imgres?q=stadion+l ... ,s:0,i:114" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.rs/imgres?q=stadion+l ... 2,s:0,i:72" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.rs/imgres?q=stadion+l ... 1,s:0,i:69" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajvatar
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
u doboju prvo trebaju ponovo da urade tribinu skroz na skroz, pa onda stolice da postave.. ostalo je sve na mjestu,teren nije bas za pohvalu ali nije ni kod nas bio bolji dok smo igrali PL ..
1947!
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.