Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
A pobrisi dotad zadane dokumente, pa onda isprintaj ponovno i eto.
Printer settings, nadji printer, klikni, prikaze ti koje se operacije izvode, ponisti ih, po potrebi resetiraj printer, i eto.
Printer settings, nadji printer, klikni, prikaze ti koje se operacije izvode, ponisti ih, po potrebi resetiraj printer, i eto.
...Život za Široki...
Hvala to sam bio radio ali nije pomoglo. Napravio sam, tacnije samo od sebe se napraviloŠB_Fidelis je napisao/la:A pobrisi dotad zadane dokumente, pa onda isprintaj ponovno i eto.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
sad dolazim kući i imam šta vidjeti: plav ekran monitora (il' je tamno-zelen, nisam baš na ti s ovim nijansama
i ovaj zelenko mi nije onako zelen
)
do čega bi moglo biti ?
do čega bi moglo biti ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Provjeri kablove na centralnoj i monitoru !anonimni je napisao/la:sad dolazim kući i imam šta vidjeti: plav ekran monitora (il' je tamno-zelen, nisam baš na ti s ovim nijansamai ovaj zelenko mi nije onako zelen
)
do čega bi moglo biti ?
$ ' $ $ $ је на " $ ? $," о - $ тастатуре 
.... ",О,П,%,Ђ,Ж.. % је $ ' ' Ж на ' '???? (?)
kod mene uopće nije takav raspored na tastaturi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
tebi je mozda ž ispod đGT1970 je napisao/la:$ ' $ $ $ је на " $ ? $," о - $ тастатуре
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jel zna ko objasniti laicki kako rade ove stranice neobux i goolge adsen il ova http://members.mybrowsercash.com/regist ... d=&src=&c=" onclick="window.open(this.href);return false;
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ima li neko da poznaje nekog ko radi card sharing, treba mi za dream box, ovaj sto sam do sada kod njega bio poceo me izbjegavati, napaltio za godinu i kad sam restartovao computer vise ence da uzme sebi 5 minuta vremena da mi ponovo instalira taj program sto ide. Pa ako neko nekog poznaje neka mi se javi na pp.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Imas li svoje web stranice, koje generiraju oko 10.000 posjeta dnevno mozes ocekivati zaradu od nekih 100€ mjescno ili vise ako su stranice na engleskom jeziku.Senaid L.F.C je napisao/la:Jel zna ko objasniti laicki kako rade ove stranice neobux i goolge adsen il ova http://members.mybrowsercash.com/regist ... d=&src=&c=" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugacije ih ne mozes iskorsitit...
Sam si kriv sto si nasjeo da paltis godinu danaTracy3McGrady je napisao/la:Ima li neko da poznaje nekog ko radi card sharing, treba mi za dream box, ovaj sto sam do sada kod njega bio poceo me izbjegavati, napaltio za godinu i kad sam restartovao computer vise ence da uzme sebi 5 minuta vremena da mi ponovo instalira taj program sto ide. Pa ako neko nekog poznaje neka mi se javi na pp.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
ma ja, i kod mene je tako I O P Š Đ a ispod K L Č Ć ŽMelo15 je napisao/la:tebi je mozda ž ispod đGT1970 je napisao/la:$ ' $ $ $ је на " $ ? $," о - $ тастатуре
Interesuje me jedna stvar oko prikopčavanja routera, priključim jedan kabal u modem, jedan u kompjuter.Moram li nakon toga nešto namještati na računaru ? Problem je što kupujem router zbog laptopa i mobitela, a računar je pokvaren
Može li se to nekako namjestiti, i onda samo uključiti u taj pokvareni računar onako radi reda ? 
DRUG NEBI TI PUNCA
- pintol_TM87
- Kontakt:
Imam problema sa chromom...Ne mogu mi se otvoriti re.zultati.com i ISSS za fax i jos neke stvari pa ako neko zna kako da rijesim problem..hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
obriši cookies/kolačiće.
- pintol_TM87
- Kontakt:
nije do tog..pokusao ali ne ide...azTer je napisao/la:obriši cookies/kolačiće.
možda ti antivirus ili neki sličan program blokira te stranice?
probaj ukucat URL tih stranica koje ne možeš otvorit na ovoj stranici, pa vidi šta ti piše:
probaj ukucat URL tih stranica koje ne možeš otvorit na ovoj stranici, pa vidi šta ti piše:
Kod: Označi sve
http://www.downforeveryoneorjustme.com/- pintol_TM87
- Kontakt:
ok probam i to..kako god hvalaazTer je napisao/la:možda ti antivirus ili neki sličan program blokira te stranice?
Kod: Označi sve
http://www.downforeveryoneorjustme.com/
E ovako,kupio sam neko kinesko smece(ustvari dva) USB controllera..Jedan radi sasvim ok dok kod drugog mi izbaci slijedece : One of the USB devices attached to this computer is malfunctioned and Windows does not recognize it..
Device status: No drivers are instaled for this device..
Moze li se kako rijesiti ovaj problem..
Device status: No drivers are instaled for this device..
Moze li se kako rijesiti ovaj problem..
- randy_moss
- Kontakt:
Kad pokusam otvoriti neke stranice, pojavi se poruka:
"Opis za ovaj rezultat nedostupan je zbog datoteke robots.txt". Moze li se na neki nacin izbjeci ovo? Da li je neko imao iskustva s ovim?
Zahvaljujem.
"Opis za ovaj rezultat nedostupan je zbog datoteke robots.txt". Moze li se na neki nacin izbjeci ovo? Da li je neko imao iskustva s ovim?
Zahvaljujem.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.