edit: Ali kao sto sam rekao, kada uspjesno dobijes waivera ides na zacelje liste i tako u krug. Ti si trenutno 12 na priority listi, jer si potpisao nekoga umjesto Bradleya ne sjecam se koga. Mozete vidjeti koji ste na listi kada idete na tabelu sa poredkom lige, sa desne strane negdje pise koji ste
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Da.
edit: Ali kao sto sam rekao, kada uspjesno dobijes waivera ides na zacelje liste i tako u krug. Ti si trenutno 12 na priority listi, jer si potpisao nekoga umjesto Bradleya ne sjecam se koga. Mozete vidjeti koji ste na listi kada idete na tabelu sa poredkom lige, sa desne strane negdje pise koji ste
Zato iduci put kad vidis nekog dobrog igraca suti pa se hvali da si ga uzeo a ne ovako vece ja sanse imam da ga uzmem,a i svaki drugi igrac sto pokusa

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ja sam drugi na toj listi a kontam koga da otpustim
Volim Amarea pravo . On mi je prvi pick prosli put bio
Volim Amarea pravo . On mi je prvi pick prosli put bio
Thomas Müller - Fußballgott
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo ce malo zahebat one sto su svaki dan mijenjali igrace i cekali da se neko oklizne pa kupe otpadke poput amarea sada. Sto im daje znacajnu prednost. Ovako je fer i mora se paziti koliko i koje igrace dovodis.
Ima i opcija da se virtualne pare uvedu, pa da bude kao sa amnestijama iz nba lige, ko vise ponudi dobije igraca. Ali to mozda sljedece sezone, nismo jos spremni za to.
Ima i opcija da se virtualne pare uvedu, pa da bude kao sa amnestijama iz nba lige, ko vise ponudi dobije igraca. Ali to mozda sljedece sezone, nismo jos spremni za to.
koliko vremenski imam roka ako je bubam majestic danas uzeo amarea, pa da ja iskoristim bolju poziciju i uzmem ga sebi?
i nema vidljive opcije da se zna ko kome kad ponudi?
nema potpisa
Imas rok do kad traje waiver...za amarea je do 31og...Admir_Sa je napisao/la:koliko vremenski imam roka ako je bubam majestic danas uzeo amarea, pa da ja iskoristim bolju poziciju i uzmem ga sebi?
inace ja evo uzeo Fieldsa,cudi me da ga niko vec nije pokupio(siguran starter a dao sam Ross-a) i nije bio u waversima
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Donnie Darko
- Kontakt:
Igrac kada je otpusten ide na waiver listu i tamo bude dva dana. U slucaju ponuda ide kod onoga koji je najvisi na listi prioriteta, ako ne bude ponuda postaje free agent. Tako da nije toliko bitno kad neko ponudi prije tebe, jer nema utjecaja na to koliko igrac bude waiver.Admir_Sa je napisao/la:koliko vremenski imam roka ako je bubam majestic danas uzeo amarea, pa da ja iskoristim bolju poziciju i uzmem ga sebi?
Ne, zasto bi bilo? Ako te interesuje igrac, pokusas ga dovest, ako ne ne pokusas. Simple as that. Kakve veze ima koje i kad ponudio?Admir_Sa je napisao/la:i nema vidljive opcije da se zna ko kome kad ponudi?
Donnie Darko je napisao/la:Igrac kada je otpusten ide na waiver listu i tamo bude dva dana. U slucaju ponuda ide kod onoga koji je najvisi na listi prioriteta, ako ne bude ponuda postaje free agent. Tako da nije toliko bitno kad neko ponudi prije tebe, jer nema utjecaja na to koliko igrac bude waiver.Admir_Sa je napisao/la:koliko vremenski imam roka ako je bubam majestic danas uzeo amarea, pa da ja iskoristim bolju poziciju i uzmem ga sebi?
Ne, zasto bi bilo? Ako te interesuje igrac, pokusas ga dovest, ako ne ne pokusas. Simple as that. Kakve veze ima koje i kad ponudio?Admir_Sa je napisao/la:i nema vidljive opcije da se zna ko kome kad ponudi?
pa ima valjda jer ako pokupis sa waiver liste ides na dno iste,ako pokupis iz FA ne ides na dno iste ili??
a ovo pravilo ne važi za ostale free agente i one koji postanu ako ih niko ne uzme nakon dva dana?
nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislim da ne vazi jer sam ja uzeo George Hill-a jer niko nije ponudio za njega.Admir_Sa je napisao/la:a ovo pravilo ne važi za ostale free agente i one koji postanu ako ih niko ne uzme nakon dva dana?
Moze li neko slikati tu listu jer ne mogu da nadjem :/
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Donnie Darko
- Kontakt:
Melo15 je napisao/la:pa ima valjda jer ako pokupis sa waiver liste ides na dno iste,ako pokupis iz FA ne ides na dno iste ili??
Nemaju free agenti veze sa ovim, oni se uzimaju na licu mjesta sto bi se reklo.Admir_Sa je napisao/la:a ovo pravilo ne važi za ostale free agente i one koji postanu ako ih niko ne uzme nakon dva dana?
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/19761" onclick="window.open(this.href);return false;Tracy3McGrady je napisao/la:Mislim da ne vazi jer sam ja uzeo George Hill-a jer niko nije ponudio za njega.Admir_Sa je napisao/la:a ovo pravilo ne važi za ostale free agente i one koji postanu ako ih niko ne uzme nakon dva dana?
Moze li neko slikati tu listu jer ne mogu da nadjem :/
Imas ovamo kolona waiver, i tu pise koji na listi.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A imam sta i vidjeti, 14. po reduDonnie Darko je napisao/la:
Newcastle imas ponudu
- majestic24
- Kontakt:
A yebite se...ovo nije posteno Bgm. Pa vecina vas nije ni vidjela da je Amare otpusten i sad imaju vece sanse da ga dovedu od mene. Ovo waiver je iskreno glupost.
Budite ljudi i pustite amara meni. Ja sam ga vidio,ja mu prvi ponudio ugovor i sad vi zelite istog tek kad ste vidjeli da je slobodan igrac.
Budite ljudi i pustite amara meni. Ja sam ga vidio,ja mu prvi ponudio ugovor i sad vi zelite istog tek kad ste vidjeli da je slobodan igrac.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Otkud znas da si prv ponudio, i ja sam veoma brzo reagovao cim ga je ovaj otpustio, a slazem se za ovo waiver sranje, brate treba onaj ko je najaktivniji i da dobije igraca a ne onaj ko udje jedan put u 2 danamajestic24 je napisao/la:A yebite se...ovo nije posteno Bgm. Pa vecina vas nije ni vidjela da je Amare otpusten i sad imaju vece sanse da ga dovedu od mene. Ovo waiver je iskreno glupost.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Glatko odbijena.Tracy3McGrady je napisao/la:A imam sta i vidjeti, 14. po reduDonnie Darko je napisao/la:
Newcastle imas ponudu
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sta bi htjeo od mene za Irvinga?Monolog je napisao/la:Glatko odbijena.Tracy3McGrady je napisao/la:A imam sta i vidjeti, 14. po reduDonnie Darko je napisao/la:
Newcastle imas ponudu
Meni je ovako poštenije, da se izbjegne mogućnost da se dvojica dogovore i da u neko "gluho doba" naprave trade, tako što će otpustiti neke igrače, pa ih onda ovaj drugi pokupiti.Tracy3McGrady je napisao/la:Otkud znas da si prv ponudio, i ja sam veoma brzo reagovao cim ga je ovaj otpustio, a slazem se za ovo waiver sranje, brate treba onaj ko je najaktivniji i da dobije igraca a ne onaj ko udje jedan put u 2 danamajestic24 je napisao/la:A yebite se...ovo nije posteno Bgm. Pa vecina vas nije ni vidjela da je Amare otpusten i sad imaju vece sanse da ga dovedu od mene. Ovo waiver je iskreno glupost.
Osim toga, šta ste zapeli za toga Amara, čovjek se neće vratiti najranije polovinom decembra, a to je previše sedmica da ostaneš bez jednog igrača. Mislim da se ne isplati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
upravo,6 sedmica su rekli da nece igrati..jose je napisao/la:Meni je ovako poštenije, da se izbjegne mogućnost da se dvojica dogovore i da u neko "gluho doba" naprave trade, tako što će otpustiti neke igrače, pa ih onda ovaj drugi pokupiti.Tracy3McGrady je napisao/la:Otkud znas da si prv ponudio, i ja sam veoma brzo reagovao cim ga je ovaj otpustio, a slazem se za ovo waiver sranje, brate treba onaj ko je najaktivniji i da dobije igraca a ne onaj ko udje jedan put u 2 danamajestic24 je napisao/la:A yebite se...ovo nije posteno Bgm. Pa vecina vas nije ni vidjela da je Amare otpusten i sad imaju vece sanse da ga dovedu od mene. Ovo waiver je iskreno glupost.
Osim toga, šta ste zapeli za toga Amara, čovjek se neće vratiti najranije polovinom decembra, a to je previše sedmica da ostaneš bez jednog igrača. Mislim da se ne isplati.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Tracy3McGrady,
Duranta.
Eh, pošto sam 100% siguran da od ovog nema ništa (naravno), onda ti mogu odmah reći da me ništa drugo ne zanima.
@AdrianoLeite,
Solidna ponuda, moram priznati. Al', ja se ipak uzdam u ovaj dvojac, tako da će ostati u mojim redovima.
Duranta.
Eh, pošto sam 100% siguran da od ovog nema ništa (naravno), onda ti mogu odmah reći da me ništa drugo ne zanima.
@AdrianoLeite,
Solidna ponuda, moram priznati. Al', ja se ipak uzdam u ovaj dvojac, tako da će ostati u mojim redovima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.