Janine, kupusa i slanine.
Sjećate li se ovoga?
Moderator/ica: insider

Trula kobila..GaziHusrevbeg je napisao/la:
Sjećate li se ovoga?

kakve sam prenose utakmica pravioZagor je napisao/la:Jel se iko od vas snimao na kastofon. ja sam često dok sam bio manji s rajom znao se snimati, al najčešće u trenucima kada čujemo da helikopteri oblijeću grad, pa mi se deremo, urlamo ko u ratu, pravimo zvukove kao pucamo iz puške..i kasnije slušamo sve to..ma ludnica...

100% se slazem. Iako sam u tim nekim najljepsim godinama za dijete (od 6. do 11.) proveo u ratu, mnogo mi je ljepse bilo nego ovim danasnjim generacijama u tim godinama, kao i period poslije rata. Vazda se lopte igralo, pa te mati razbije jer ne dodjes na rucak, a ti opet sutra istoGaziHusrevbeg je napisao/la:Upravo!Marsal je napisao/la:Ne znam za vas ali ja svoje djetinjstvo pamtim po igranju fudbala, skitnji po cijeli Božiji dan, igranja ludih igara kao što je žmira na lopti ili planova, pik čele, policajaca i lopova...
Da mi je se sad na 10 dana vratit u djetinjstvo da opet sve to oćejfim...
Ovi samo pričaju o serijama i crtanim, isto kao da ulice očima nisu vidjeli.![]()
Mi što smo rođeni prije rata smo imali definitivno mnogo bolje djetinjstvo nego današnja omladina.
Optimizam.teletovic12 je napisao/la:ma svima je bilo bolje prije....al jbg vremena se mjenjaju za 20-30 godina bice jos gore
Igra se moj Kerim(sin)Elegant je napisao/la:Ima li neko da se nije igrao ovim ?
Ovo sam bas neki dan igrao.classic je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedna od jacih igrica prije na kecu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.