Sudije na leveluRickyy je napisao/la:Sta reci? :/
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- GangnamStyle
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Juventusu opet sudije navukle pobjedu,eh da je tako moglo i protiv Nordsjaellanda bilo bi dobro...;D)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jučerašnju pobjedu protiv Catanie

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Ultras1921
- Kontakt:
Dvije zaista ocigledne greske sudija. Ali sta je tu je. Fudbal je takav. Necu vas napadati jer znam kako je kada moj Zeljo pobijedi u utakmici gdje je postojalo par sumnjivih situacija. Sudija MORA biti kaznjen. Ja se samo nadam da se ovako nesto nece desiti protiv Intera, a ako se desi neka bude u nasu korist 
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Juventus je sig najjaci klub serie a i titula nece doci u pitanje,al ovakve greske sudija moraju prestati kako ja ne znam. A nije ovo slucaj samo sa juventusom,svako kolo bude 3-4 velike greske u svakoj ligi fifa treba da ovo razmatra.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- L'Avvocato
- Kontakt:
http://www.tuttonapoli.net/?action=read ... zia=121019" onclick="window.open(this.href);return false;
eto, pa nek se opet priča kako se nas najviše favorizuje ...
eto, pa nek se opet priča kako se nas najviše favorizuje ...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Montella: "Milan's goal in offside. Lazio's goal disallowed. Fiorentina's 1st goal should've been disallowed.Chievo should have had a penalty. And what is everybody talking about? Catania's goal disallowed and Juve"
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- 10DelPiero
- Kontakt:
Eto ti znas sta bi se desilo, mozda bi bas Bologna okrenula isto kao i Juventus. Ti samo mozes pretpostaviti da bi tako bilo.adointer je napisao/la:em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nisam siguran da li troluješ ili to iz tebe hejt izbija ... čuj juve bi gubio i ne bi izjednačio hahahaha aman zaman plače mi seadointer je napisao/la:em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
Pa da je makar bila 80-a minuta, već prvo poluvrijeme ... i frajer svejedno zna da bi Catania dobila 1:0
I de pogledaj opet onu tabelu sudijskih grešaka ove sezone što sam postavio ... nije pro-juve sajt objavio već sajt jednog od naših najvećih rivala.
★★★
NOGOMETAŠI Intera nastavljaju sa kvalitetnim partijama u Serie A, a ovoga vikenda svladali su u Bologni istoimenog domaćina s 3:1, čime su privremeno preuzeli vodstvo na prvenstvenoj ljestvici.

pisem po onom sto je bilo a ne sto je moglo bit,,ljudi su dali cist gol a vi niste mogli drugacije nego iz ofsajda,,sta je tu tesko skontat?juventus zadnje 3 utakmice jedva kraj s krajem,,
i ponavljam,nadji mi ijednu utakmicu u kojoj vass je sudija zeznuo da ste izgubili ili izjednacili,,nemoj ti meni juve vodi 3-1 i sudija im ne svira penal,jbo to,,,
i ponavljam,nadji mi ijednu utakmicu u kojoj vass je sudija zeznuo da ste izgubili ili izjednacili,,nemoj ti meni juve vodi 3-1 i sudija im ne svira penal,jbo to,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bezveze ti je prica, sudije su katastrofalne i sam znas. Dosta mi je vise o tome ista pisati jer svaka diskusija na tu temu je glupa i svaka vodi ka istom s****.adointer je napisao/la:pisem po onom sto je bilo a ne sto je moglo bit,,ljudi su dali cist gol a vi niste mogli drugacije nego iz ofsajda,,sta je tu tesko skontat?juventus zadnje 3 utakmice jedva kraj s krajem,,
Alessandro Del Piero !
sto se mene tice 
- Juventinisimo
- Kontakt:
Drago mi je da imamo i vidovnjaka ovdje...i sto je najvaznije da je iz "najpostenijeg" kluba planete Sintera tima koji ne samo da spijunira protivnike nego cak i svoje igrace..Tim koji vise ima titula za zelenim STOLOM nego zelenim terenom..adointer je napisao/la:em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
Kad vec toliko znas pa de podijeli sa rajom...da dignu veliku lovu na kladionici..
PS. Ja cijeli zivot kont'o da se utakmica igra 90'+...koji zajeb..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

jos malo pa opet Seria B :/Juventinisimo je napisao/la:Drago mi je da imamo i vidovnjaka ovdje...i sto je najvaznije da je iz "najpostenijeg" kluba planete Sintera tima koji ne samo da spijunira protivnike nego cak i svoje igrace..Tim koji vise ima titula za zelenim STOLOM nego zelenim terenom..adointer je napisao/la:em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..![]()
Kad vec toliko znas pa de podijeli sa rajom...da dignu veliku lovu na kladionici..
PS. Ja cijeli zivot kont'o da se utakmica igra 90'+...koji zajeb..
To samo može reći navijač intera koji se potajno nada i sanja o novoj tituli koju će inter "dobit" kako drugačije nego za zelenim stolom.Rickyy je napisao/la:jos malo pa opet Seria B :/
4ZA JUVE
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.