Cleveland Cavaliers

adriano_leite
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la adriano_leite » 29 sep 2012, 13:14

slika

Evo rostera za trening kamp Cavsa. Nikad docekati da vidim momke na djelu. GO CAVS GO!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 okt 2012, 23:28

slika
slika
slika
Nase velike nade. GO CAVS GO!!!

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 okt 2012, 23:42

Napokon je pocelo, jos ako Bog da 5 dana do prve tekme Cavsa (Wine and Gold night). Svi su bili raspolozeni, pogotovo Tristan i Kyrie. Tristan je radio intervju sa mnogim celnicima kluba i igracima, a pogotovo se zezao sa Irvingom. Tristan rece kako je Uncle Drew strasan igrac i da bi ga trebalo trejdati za misa Irvinga :lol: , a Kyrie je stalno uletao u kadar prilikom intervjua s Tristanom :lol: . Tristan je i nabacio 7 kila misica i zaista izgleda snazniji nakon ove pauze. Sto se tice Irvinga, saka je potpuno zdrava i kako sam kaze, mnogo bolje koristi lijevu ruku radi te povrede. Ono sto me je ohrabrilo je i zdrav Kelenna, koji je igrac za 10-12 poena sa klupe, jer je odlican suter, nadam se da ce i sutersku formu povratiti jer moze biti X faktor mnogih utakmica. Ja se takodjer nadam i da ce Waiters opravdati barem 70% onoga sto Scott za njega govori. Sto se tice ostatka igraca, svi su dosli zdravi i zeljni dokazivanja. Mlada ekipa, zeljna dokazivanja, predvodjena buducim superstarom krece u napad na 8. poziciju i borbu za PO. GO CAVS GO!!!

Mes Que Un Club!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 02 okt 2012, 00:07

Ovoj momcadi se treba poklopiti sve zivo da bi uspjela da izbori PO.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 okt 2012, 00:11

STEVEN je napisao/la:Ovoj momcadi se treba poklopiti sve zivo da bi uspjela da izbori PO.
Samo da zdravlje posluzi ili barem da posluzi zdravlje Andya i Irvinga. Mnoge ce iznenaditi ove sezone, u to sam siguran.

Mes Que Un Club!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 02 okt 2012, 00:15

adriano_leite je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:Ovoj momcadi se treba poklopiti sve zivo da bi uspjela da izbori PO.
Samo da zdravlje posluzi ili barem da posluzi zdravlje Andya i Irvinga. Mnoge ce iznenaditi ove sezone, u to sam siguran.
Svakako da mogu prirediti par iznenadjenja, medjutim treba puno vise od par iznenadjenja da bi se izborio PO. U svakom slucaju simpaticna ekipa.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 okt 2012, 00:18

STEVEN je napisao/la:
Svakako da mogu prirediti par iznenadjenja, medjutim treba puno vise od par iznenadjenja da bi se izborio PO. U svakom slucaju simpaticna ekipa.
Pod ovim da ce iznenaditi sam mislio na formu, rezultate, poziciju. Uostalom jos nije pocelo, vidjet cemo sve, ali jbg. ja vjerujem u njih.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 okt 2012, 08:00

@adriano_leite

ko je na slici sa Irvingom? druga slika po redu?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 okt 2012, 08:28

BernardBarnjak je napisao/la:@adriano_leite

ko je na slici sa Irvingom? druga slika po redu?
Dion Waiters ili kako ga nasi zovu D-Wait haha.

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2012, 16:00

Tristan dosta podsjeca na Taj Gibsona.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 okt 2012, 07:50

BIHfan je napisao/la:Tristan dosta podsjeca na Taj Gibsona.
Da, samo da popravi slobodna bacanja i mozda je malo talentovaniji jer ima vise vremena da se razvije u boljeg igraca, jer je kao mladji dosao u NBA, barem mi se cini tako.

Mes Que Un Club!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 10 okt 2012, 20:41

ove sezone očekujem još veći BUM od irvinga. strašno mi se sviđa taj igrač, nevjerovatno šta sve zna s loptom, a muda do poda iako je praktički dijete.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 okt 2012, 15:38

[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 okt 2012, 19:59

#Cavs starters: Irving, Varejao, Thompson, Waiters, Gee

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 okt 2012, 20:17

adriano_leite je napisao/la:#Cavs starters: Irving, Varejao, Thompson, Waiters, Gee
Izgleda odlicno na papiru! ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 okt 2012, 20:39

NEZALAGANJE je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:#Cavs starters: Irving, Varejao, Thompson, Waiters, Gee
Mene je iznenadilo da je Gee starter, jer je vazda bio kao sesti igrac, ali Scott kaze kako je Gee bio najbolji u predsezoni, te zeli Milesa, Gibsona i Zellera s klupe. Izgleda da je Miles bolji u kreiranju suta samom sebi, te ce ga koristiti na dvici i trici. Ne znam, Scott je preoptimistican, kao i igraci, pa me strah da i ja ne postanem previse optimistican, pa da se razocaram :lol: .

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 okt 2012, 21:21

NEZALAGANJE je napisao/la:
Mene je iznenadilo da je Gee starter, jer je vazda bio kao sesti igrac, ali Scott kaze kako je Gee bio najbolji u predsezoni, te zeli Milesa, Gibsona i Zellera s klupe. Izgleda da je Miles bolji u kreiranju suta samom sebi, te ce ga koristiti na dvici i trici. Ne znam, Scott je preoptimistican, kao i igraci, pa me strah da i ja ne postanem previse optimistican, pa da se razocaram :lol: .
Uvijek je bolje da nesto iskusniji igraci ulaze s klupe,jer tad ritam ne bi trebao pasti previse...Zato mi je sasvim ok da Gee bude u petorci,a i bolje je Irvingu da ima nekog ko dobro trci,a jos je i jak atletski... ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 okt 2012, 02:12

Kyrie Irving upitan pred mec sutra, ali cini se da ce igrati. Vadio je 4 kutnjaka i morao biti na dijeti te je izgubio 3 kile koje je nabacio tokom pauze, jer zeli vise igrati na postu. Kada je dosao sa paze, nabacio je 3 kile, pa ga je Scott zvao Hercules :lol: , ali kako sam kaze, sve je otislo kroz prozor, kutnjaci nisu sala :lol: . Ne mogu docekati tekmu sutra, da vidim novi tim na djelu, a posebno mnogo ocekujem od Irvinga, Zellera, Waitersa i Tristana. Scott kaze kako je Dion drugi covjek u poredjenju sa predsezonskim tekmama, naucio je sve akcije i sve sto zamisli moze da uradi na parketu. Nadam se da je tako kako Scott kaze.

Mes Que Un Club!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 30 okt 2012, 12:14

večeras okršaj dva sjajna pleja, gledat ću dok ne počne boston :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 okt 2012, 12:23

azTer je napisao/la:večeras okršaj dva sjajna pleja, gledat ću dok ne počne boston :)
Nema Walla nazalost (cini mi se 2 mjeseca ce biti van parketa), ja sam sanjao o tome da Irving i Waiters igraju protiv Walla i Beala, ti ce okrsaji obiljeziti buducnost NBA lige, jer su i po godinama tu negdje, a i po draftovima, s tim da je Wall godinu ranije draftovan od Irvinga. Ocekujem veliko rivalstvo Wizardsa i Cavsa u buducnosti, iako je bilo veliko i za vrijeme Jamesa, prvenstveno radi D. Stevensona :lol: . Mislim da bi se izmedju ova cetiri igraca moglo stvoriti rivalstvo kakvo je bilo ranije u NBA.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.