Duranta.
Eh, pošto sam 100% siguran da od ovog nema ništa (naravno), onda ti mogu odmah reći da me ništa drugo ne zanima.
@AdrianoLeite,
Solidna ponuda, moram priznati. Al', ja se ipak uzdam u ovaj dvojac, tako da će ostati u mojim redovima.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
E jesi okrutanMonolog je napisao/la:@Tracy3McGrady,
Duranta.![]()
Eh, pošto sam 100% siguran da od ovog nema ništa (naravno), onda ti mogu odmah reći da me ništa drugo ne zanima.
@AdrianoLeite,
Solidna ponuda, moram priznati. Al', ja se ipak uzdam u ovaj dvojac, tako da će ostati u mojim redovima.
Evo K. Love za Irvinga bez dodataka?Monolog je napisao/la:@Tracy3McGrady,
Duranta.![]()
@AdrianoLeite,
Poene dobijaš samo za igrače koji ti igraju, zato svaki put igrači koji igraju to veče moraju ti biti na pozicijama PG, SG, SF, PF, C, Util. Ako ih ostaviš na klupi (BN), neće ti donijeti poene te večeri. Nekad ćeš imati problem da ti svi ili većina tvojih igrača igra isto veče, onda ćeš morati vagati koga da staviš u ekipu, a koga da ostaviš na klupi.Carlo je napisao/la:Jel trebam namještati prvu petorku po igračima koji igraju tu noć ili ostaje uvijek ista?
Ok, zahvaljujemjose je napisao/la:Poene dobijaš samo za igrače koji ti igraju, zato svaki put igrači koji igraju to veče moraju ti biti na pozicijama PG, SG, SF, PF, C, Util. Ako ih ostaviš na klupi (BN), neće ti donijeti poene te večeri. Nekad ćeš imati problem da ti svi ili većina tvojih igrača igra isto veče, onda ćeš morati vagati koga da staviš u ekipu, a koga da ostaviš na klupi.Carlo je napisao/la:Jel trebam namještati prvu petorku po igračima koji igraju tu noć ili ostaje uvijek ista?
Znači, sutra Jamesa i Sullingera pošalji na klupu, a umjesto njih stavi Drummonda i Haywarda.
Igra se do kraja sedmice...ko skupi vise bodova taj je pobjednik...adriano_leite je napisao/la:Da vidim jesam li dobro shvatio, evo veceras imam matchup sa kosevsko brdo, eh posto njegovi igraci ne igraju veceras, je li to automatski moja pobjeda, posto ce moji igraci imati bolje ucinke jer igraju danas?
[youtube][/youtube]majestic24 je napisao/la:A yebite se...ovo nije posteno Bgm. Pa vecina vas nije ni vidjela da je Amare otpusten i sad imaju vece sanse da ga dovedu od mene. Ovo waiver je iskreno glupost.
Budite ljudi i pustite amara meni. Ja sam ga vidio,ja mu prvi ponudio ugovor i sad vi zelite istog tek kad ste vidjeli da je slobodan igrac.
Imas ponudu za Amare-aDonnie Darko je napisao/la:Joj prespavao sam vijest da ce Amare 2 mjeseca biti out, i ovi ispred povukli ponude i mene dopade. Sacekat cu ga jbg, valjda ce bit koristan kad se vrati, nije da nisam naviko na cekanje. Ako nista Bogut je odradio kompletan trening i ubrzo bi trebao zaigrati, mozda cak i odmah prvu tekmu.
Evo ja se javljam ako nece niko, ipak sam tu od pocetka i veoma aktivanDonnie Darko je napisao/la:Treba mi neko da bude co-commisioner. Nek se prijavi ko zeli biti. Ako ima vise vas stavit cu anketu pa cu postavit onoga sa najvise glasova.
@edo, prihvatio sam. Znaci radi se o trejdu Kaman - Amare.
Ima li ko da se protivi, ne mogu sam sebi odobravat trejdove, što je i jedan od razloga zasto trazim pomocnika
HeheheTracy3McGrady je napisao/la:Varejao 23 skoka :O
Prvi dan T-Mac - Titans 1:4 odnosno Jamison - Pierce 1:4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.