FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne kažem da nije bitna tekma, nego da sigurno nije odlučujuća.
Pa odmah uračunajmo sebi 3 boda protiv Krajišnika u gostima, kojeg ćemo ako ne napusti takmičenje, sigurno dobiti. Za dva kola dolazi ovdje, ali to je nebitno, to su 3 sigurna boda. A Bratstvo je već igralo protiv njih u gostima i pobjedilo ih. Tako da, odmah tu spusti razliku između Bratstva i Slobode za 3 boda.
Pa odmah uračunajmo sebi 3 boda protiv Krajišnika u gostima, kojeg ćemo ako ne napusti takmičenje, sigurno dobiti. Za dva kola dolazi ovdje, ali to je nebitno, to su 3 sigurna boda. A Bratstvo je već igralo protiv njih u gostima i pobjedilo ih. Tako da, odmah tu spusti razliku između Bratstva i Slobode za 3 boda.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovu gostujucu ili zadnju protiv buducnosti mora sloboda dobiti ako bi imala ikakve sanse za ulazak. Sljedece polusezone imate utakmicu vise u gostima.
evo gledam igraci BORCA BL krecu u strajk , mjesecima nisu dobili ni marke , istjeruju ih iz stanova , a ZALI SE I UPAVA KLUBA JER ZA POLUSEZONU SU OD GRADA BANJA LUKE DOBILI " SAMO " 350 000 KM sto je znatno manje nego prethodnih sezona .
znaci BORAC mjesecno od grada ima oko 58 000 KM , a SLOBODA od grada ima 7 000 KM .
kad ovo pogledam ne znam sta bi vam reko ... DOBRI SMO MI , DOBRO ONI SASTAVLJAJU KRAJ S KRAJEM !!!
i zapamtite , SVI veliki bh klubovi uskoro idu za stopmama SLOBODE da se okusaju u drugoj ligi , situacija je losija nego ikad u drzavi , kriza je velika i to je neminovno . kad je moglo RIVER , RANGERS , JUVENTUS , FIORENTINA , NAPOLI, pa EVO MOZDA CE I HAJDUK i mnogi drugi .... moze i SLOBODA pa i ZELJO I SARAJEVO ... nemojte se iznenaditi !!!
znaci BORAC mjesecno od grada ima oko 58 000 KM , a SLOBODA od grada ima 7 000 KM .
kad ovo pogledam ne znam sta bi vam reko ... DOBRI SMO MI , DOBRO ONI SASTAVLJAJU KRAJ S KRAJEM !!!
i zapamtite , SVI veliki bh klubovi uskoro idu za stopmama SLOBODE da se okusaju u drugoj ligi , situacija je losija nego ikad u drzavi , kriza je velika i to je neminovno . kad je moglo RIVER , RANGERS , JUVENTUS , FIORENTINA , NAPOLI, pa EVO MOZDA CE I HAJDUK i mnogi drugi .... moze i SLOBODA pa i ZELJO I SARAJEVO ... nemojte se iznenaditi !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
-Pa gradonacelnik Banja Luke je za ovog naseg krmka Jasmina Imamovića lokal patriota!RUDARSKA2 je napisao/la:evo gledam igraci BORCA BL krecu u strajk , mjesecima nisu dobili ni marke , istjeruju ih iz stanova , a ZALI SE I UPAVA KLUBA JER ZA POLUSEZONU SU OD GRADA BANJA LUKE DOBILI " SAMO " 350 000 KM sto je znatno manje nego prethodnih sezona .
-željo i Sarajevo ne mogu, jer ce onda drzava donijeti zakon o otpisu dugova da bi se spasili!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ružno je reći ali je nažalost tako.Sarajlije nikad nebi dozvolile da jedan od navedenih klubova ispadne,jer zamislite da nema najvećeg derbija u BiH?!Oni će sve uraditi da oni opstanu a drugi da pateProbisvjet je napisao/la: -Pa gradonacelnik Banja Luke je za ovog naseg krmka Jasmina Imamovića lokal patriota!
-željo i Sarajevo ne mogu, jer ce onda drzava donijeti zakon o otpisu dugova da bi se spasili!
Mada i ove smrdljive iz BL-a će Dodo pogurat samo je pitanje vremena
TK je nadlezan za sport, u RS-u nema kantona 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
U TK su isti kao i u opstini! SDP i SBB!Heller je napisao/la:TK je nadlezan za sport, u RS-u nema kantona
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Samo sto igraci borca imaju plate od 2000 km do 5000km plus premije ugovorne rate itd.Dok igrac slobode od vjerovatno 300 km do 1000max.Ma kriza jest to je ocigledno al bar mogu nasi plate obezbjediti ovakve kakve jesu.
Jarane moj ne znam po kojoj matematici .JTS je napisao/la:Ja uopšte ne mislim da je ova tekma ključna ..mimo ova 3 kola, ima još čitava polusezona. Ako se na zimu dobro pojačamo, povratak u "elitu" je itekako ostvariv.
Mislis da Sloboda moze sve odreda pobijediti
a konkurenti svi kiksati .. ako ne bude bodova iz Cazina
utrka za PL je gotova , razlika ce se povecati za 10-tak bodova
a Bratstvo i Vitez imaju i bolji raspored i vise utakmica kuci
tako da od toga nema nista .
Nemojte da neko ovo shvati kao neku provokaciju nije mi to
namjera ali samim porazom u Cazinu matematika je jasna
Slobodi bi trebale sve gostujuce pobjede a ostalim 2 ili 3 znaci logika ???????????
uz sve dobijene domace .
Po meni ako ne bude pobjede u Cazinu treba uigravati ekipu za iducu godinu
Sretno u Cazinu
Pa ganjaj SeadaProbisvjet je napisao/la:U TK su isti kao i u opstini! SDP i SBB!Heller je napisao/la:TK je nadlezan za sport, u RS-u nema kantona
a da budem iskren meni ste smješni sa tim proganjanjem opštine, pogotovo ti Probisvjete plus još neke stvari, pa nije ovo komunizam da država daje pare za takve stvari, drzava bi pare trebala davat iskljucivo amaterima
Nullius in verba
uh uh uhhh : http://www.****/sport/fudbal/mersed- ... -placenici" onclick="window.open(this.href);return false;
- SultanSulejman
- Kontakt:
Blago namaesprit je napisao/la:uh uh uhhh : http://www.****/sport/fudbal/mersed- ... -placenici" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj Merseda sta kaze
"pojedini navijaci Slobode su placenici " hahaha pa bolan gdje ces to reci, a budale .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vojvodic je davao nekim likovima lovu da ga podrzavaju to se zna .Sa imenima treba izaci javno a ne ko picka trpati nas prave navijace sa placenicima koji su dobijali lovu .
Kakve gluposti covjek prica, samo budale mogu povjerovat u ove njegove price.
Upravu si, slazem se stobom upotpunosti ! Neka nam kazu ko su ti placenici javno ? necu da i mene uzima u svoja usta jer nisam taj.sloboda je napisao/la:Vojvodic je davao nekim likovima lovu da ga podrzavaju to se zna .Sa imenima treba izaci javno a ne ko picka trpati nas prave navijace sa placenicima koji su dobijali lovu .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ovo im je u opstini Zare VUjovic pricao garant svoje price 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
tako je predsjednice u.s.r.a.n.iesprit je napisao/la:uh uh uhhh : http://www.****/sport/fudbal/mersed- ... -placenici" onclick="window.open(this.href);return false;
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SultanSulejman
- Kontakt:
Najjače mi je : oni pjevaju pjesme koje nemaju veze sa Slobodom i imaju bezobrazne riječi
(tako nekako)
"- Koji navijači? Naši navijači su oni koji budu na A, B i C tribini, odnosno navijači koji plate ulaznicu. Kakvi su to navijači koji tokom susreta ne spomenu ime kluba? Oni pjevaju o Fukarama i izgovaraju bezobrazne riječi. Uz to su i plaćenici, jer imamo informaciju kako je susret protiv Branitelja namjerno prekinut po nečijoj naredbi.
Da ne bude zabune, imamo mi i onih kulturnih i obrazovanih navijača, koji imaju sjajne ideje, veli Kovačević."
Na svijetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo, u njemu je sve lijepo, u njemu je sve vedro u njemu se sve raduje - Meske Kockica.
Da ne bude zabune, imamo mi i onih kulturnih i obrazovanih navijača, koji imaju sjajne ideje, veli Kovačević."
Na svijetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo, u njemu je sve lijepo, u njemu je sve vedro u njemu se sve raduje - Meske Kockica.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.