ElWeddo23 je napisao/la:Ljudi kako vas nije sramota da napadate šabića, pa svakom se moze desiti da ima los dan, sjetite se samo koliko nas je puta spasavao, sad 2 put pogrijesi i odmah ne valja, pa to je mozda i najbolji golman kojeg smo od rata na ovamo imali....Šaba kralju ne daj se, glavu gore....
kako tebe nije sramota da ga branis...ko prvo nije jednom pogrijesio...
pogledaj golove u Bihacu... covjek mu dade sa 2 metra od gola glavom a bili su udaljeni od lopte isto...
drugi gol isto tako...staji na **** liniji kao da brani penal a ne covjek visoku loptu ubaci a on i dalje stoji na liniji...pravio je i prije greske samo sreca pa nismo primili golove
Trpio sam da nekazem nista jer nikad nisam bio ljubitelj onih koji za svaki primljen gol kritikuju golmana...jer gdje je tu odbrana ..gdje je ovo..gdje je ono....
al de eto kad si toliko pametan i toliki strucnjak da se usudjujes branit tog Sabica kralja...de mi reci koliko si vidio golova iz one pozicije odakle mu covjek zabi prvi gol....ja se nesjecam gola lijevicom iz one pozicije od kako znam za sebe...jedini gol sto sam vidio iz one pozicije i to golcinu sto je Philip Lahm postigo ja mislim na svjetskom prvenstvu u njemackoj u njihovoj prvoj utakmici u grupi...i to u same raslje....
Sabic je trebo ostat na golu...jer je igrac odbrane stizo njihovog igraca i mogo ga je koliko toliko zatvorit ...sabic da je osto na golu nebi sigurno primili taj gol...
a onaj drugi ko trut..nemoze da skoci od onog stomaka...
pa ebiga ako primas platu da budes **** golman druge lige u bosni...barem se potrudi da ostanes u formi kakvoj trebas da budes a ne ko da su ga iz kafane doveli...
iskreno...nemam nista protiv njega...ima on i kvalitete ali dal je golman za PL...sigurno ne...Dal je golman za ovu ligu...50/50
Po meni...najbolji golman u Bratstvu u zadnjih 20 godina je bio Mujka...
Covjek je imo stil znao se kretat i dobro postavljat ....svaki centarsut u do penala je sigurno njegov...1 na 1 covjek je bio odlican...stomaka nije imo ni za lijeka...
nama treba golman koji ce unijet sigurnost u odbranu...da i oni igraju slobodnije...a ne da se boje da posalju loptu nazad i da se plase dal ce pocet panicit ko ovaj Sabic kad istrca na loptu prvi put pa nezna ni sam sta ce sa njom