Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice :)

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 okt 2012, 20:01

malo mi drhti desna saka dok lijeva nista, to izgleda nasljedjeno, zato kad pijem kafu pijem iz velike solje, nema sanse da pijem iz male :D isto tako mi se i znoji desna saka, stalno moram imati maramice uz sebe il krpu pokraj kompjutera, inace mis bude sav od znoja

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 okt 2012, 20:03

Pa dobro druže, to nije čudno, zdravlje, genetika, yebaji ga :roll:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 30 okt 2012, 20:08

Izgleda ovde sve zivi frikovi :D :mrgreen: evo da i ja koji ritual napisem :D
-kad se brijem i namazem se pjenom, uvijek glumim djeda mraza, gledam se u ogledalo i govorim HOU HOU HOU!!!
-kad parkiram auto u garazu uvijek ulazim na rikverc
-kad idem pjehaka i cujem da mi iza ledja dolazi auto uvijek pokusavam da odgonetnem na osnovu zvuka motora o kojem je autu rijec
-kad igram basketa uvijek igram odvezanih pertli
-kad gledam kosarku mahinalno pamtim kolko neki igrac ima poena, skokova, asistencija itd, i kad komentator pogrijesi, psujem ga kako je blentav
et dosta za pocetak :D :mrgreen:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 okt 2012, 20:13

Blek_Stena je napisao/la:Izgleda ovde sve zivi frikovi :D :mrgreen: evo da i ja koji ritual napisem :D
-kad se brijem i namazem se pjenom, uvijek glumim djeda mraza, gledam se u ogledalo i govorim HOU HOU HOU!!!
-kad parkiram auto u garazu uvijek ulazim na rikverc
-kad idem pjehaka i cujem da mi iza ledja dolazi auto uvijek pokusavam da odgonetnem na osnovu zvuka motora o kojem je autu rijec
-kad igram basketa uvijek igram odvezanih pertli
-kad gledam kosarku mahinalno pamtim kolko neki igrac ima poena, skokova, asistencija itd, i kad komentator pogrijesi, psujem ga kako je blentav
et dosta za pocetak :D :mrgreen:
Ovo boldirano :lol: :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 30 okt 2012, 20:24

Imam neku opsesiju kad npr. na TV gledam neku emisiju ili slicno i sad ono potpis kako se lik zove, i uvjek brojim, mora sa 5-10-15-20 itd. slova biti, inace sam sje*an. :D
Al najjace je kad je ime sa 5 slova a prezime 6, onda racunam samo ime, a kad je npr 5-5 onda je to 10 i pravo dobar osjecaj :D

Znam da nisam dobar. :lol:[/quote]

meni uvijek mora biti 10 :D
ili kad hodam, pogledom u daljinu odredim neku poziciju i do nje moram napraviti 10 koraka, a svaki put zavrsavam lijevom nogom. Stepenice takodjer, uvijek moram poceti desnom, a zavrsiti lijevom nogom :D ima jos dosta toga, al eto, uglavnom moram zavrsavati na 10 :lol: :lol:

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 30 okt 2012, 20:25

sad me ni ne cude svi glupi postovi,ovo sto pisu/pisemo/pisem je nista u usporedbi sta radimo u zivotu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 okt 2012, 20:43

Cesto imam opsesije nekom hranom picem, slatkisem ili slicno, i uglavnom traju po 2,3 mjeseca nakon cega mi to nesto dosadi i vjerovatno me nikada vise nece privuci u zivotu. Izmjenjalo se stvarno svasta, a 90% mi se sada ili gadi, ili mi je u potpunosti odbojno, samo rijetke stvari poput recimo big billa i onog ljutog chilly cipsa i sada znam ponekad kupiti. trenutno su na repertoari iso-sport negazirani sok i woody hrenovke koje jedem onako bez hljeba, kao slatkis fakticki :mrgreen:

Preko ljeta su to bile one bananice, jeo sam ih valjda 10 komada dnevno. :mrgreen:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 30 okt 2012, 20:44

Donnie Darko je napisao/la:Cesto imam opsesije nekom hranom picem, slatkisem ili slicno, i uglavnom traju po 2,3 mjeseca nakon cega mi to nesto dosadi i vjerovatno me nikada vise nece privuci u zivotu. Izmjenjalo se stvarno svasta, a 90% mi se sada ili gadi, ili mi je u potpunosti odbojno, samo rijetke stvari poput recimo big billa i onog ljutog chilly cipsa i sada znam ponekad kupiti. trenutno su na repertoari iso-sport negazirani sok i woody hrenovke koje jedem onako bez hljeba, kao slatkis fakticki :mrgreen:

Preko ljeta su to bile one bananice, jeo sam ih valjda 10 komada dnevno. :mrgreen:
i kod mene isto i to bas iso sport negazirani :lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 okt 2012, 20:49

kada pijem vodu iz case, nikad ne smijem popiti neparan broj gutljaja...nekad se desi da popijem 3 i dosta....al dzaba, nagnem onu casu, i iako ne moze vise u mene stat, ja moram popiti jos koju kap da bude 4 :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 okt 2012, 20:52

Kod mene je kada hocu nesta da pijem iz case,moram je 5 puta saprati :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 okt 2012, 20:53

A jeste frikovi pravi u vezi tih brojeva,nigdje veze.Ne vidim razlog tome,sta ce bit ako popijes 3 gutljaja?
Keep walking.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 okt 2012, 20:57

Cautinho je napisao/la:A jeste frikovi pravi u vezi tih brojeva,nigdje veze.Ne vidim razlog tome,sta ce bit ako popijes 3 gutljaja?
care moj, to i jest bit frikova :mrgreen: nece nista biti ako popijem 3 gutljaja, ako ne brojim kockice dok hodam, ako ugasim tv na kanalu 77, ako necije ime ima 6 slova, al ne osjecam se lagodno ako popijem 3 il' 5 gutljaja :mrgreen: il' 2 il' 4 :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 okt 2012, 21:01

Ma dobro,kontam,nem veze.Valjda je to ono sto nas povezuje.Mocno :D
Keep walking.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 okt 2012, 21:01

Cautinho je napisao/la:A jeste frikovi pravi u vezi tih brojeva,nigdje veze.Ne vidim razlog tome,sta ce bit ako popijes 3 gutljaja?
Nece nista biti, i vecina ljudi je toga svjesna, ali svejedno mora to uraditi inace ce osjecati anksioznost/nelagodu.

http://en.wikipedia.org/wiki/OCD" onclick="window.open(this.href);return false;

;)

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 30 okt 2012, 21:07

*p!p!t@* je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Otkad znam za sebe,spavam u čarapama :D al nije zajebancija
I ja sam to do prije nekoliko godina prakticirao, uvijek sam imao neki izgovor za to, al' fakat je to opsesija, sreća pa sam prestao s tim. :mrgreen:

Odlicna tema...
A ja fakat nekad znam lec u carapama pa kroz 5 minuta ih skinem (al ih skidam nogama, da se malo napatim) dobar osjecaj :lol:

Il kad kenjam pa nesto citam il cackam mobitel pa mi na nogama ostanu crveni krugovi od laktova i uvjek mi budu zanimljivi, ako me razumijete :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 30 okt 2012, 21:13

2 mjeseca sam imao naviku da kad god krenem igrati utakmicu na FIFI moram se udariti od neki predmet,ali ono da kao izgleda slučajno :oops:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 okt 2012, 21:15

kad hodam ulicom izbjegavam da stajem na šahtove , da ne propadnem :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 30 okt 2012, 21:17

ZZtop10 je napisao/la:kad hodam ulicom izbjegavam da stajem na šahtove , da ne propadnem :lol:
ja baš obrnuto od toga,moram stajati na šahtove i kad ih brojim mora biti paran broj :mrgreen:

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 30 okt 2012, 21:19

classic je napisao/la: Odlicna tema...
A ja fakat nekad znam lec u carapama pa kroz 5 minuta ih skinem (al ih skidam nogama, da se malo napatim) dobar osjecaj :lol:

Il kad kenjam pa nesto citam il cackam mobitel pa mi na nogama ostanu crveni krugovi od laktova i uvjek mi budu zanimljivi, ako me razumijete :D
Isti smo u obje stvari. :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 30 okt 2012, 21:26

JJao teme,vrh :lol: :lol: Inace,ja,kad podjem spavat barem pet puta provjerim,jesam li iskljucio sva kola na elektricnom sporetu,nezz zasto,al stvarno moram :lol: :lo:
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, Baboon, chelsea358, StevieG8 i 13 gostiju.