Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Naše čudne sitnice :)
malo mi drhti desna saka dok lijeva nista, to izgleda nasljedjeno, zato kad pijem kafu pijem iz velike solje, nema sanse da pijem iz male
isto tako mi se i znoji desna saka, stalno moram imati maramice uz sebe il krpu pokraj kompjutera, inace mis bude sav od znoja

Pa dobro druže, to nije čudno, zdravlje, genetika, yebaji ga 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Izgleda ovde sve zivi frikovi
evo da i ja koji ritual napisem
-kad se brijem i namazem se pjenom, uvijek glumim djeda mraza, gledam se u ogledalo i govorim HOU HOU HOU!!!
-kad parkiram auto u garazu uvijek ulazim na rikverc
-kad idem pjehaka i cujem da mi iza ledja dolazi auto uvijek pokusavam da odgonetnem na osnovu zvuka motora o kojem je autu rijec
-kad igram basketa uvijek igram odvezanih pertli
-kad gledam kosarku mahinalno pamtim kolko neki igrac ima poena, skokova, asistencija itd, i kad komentator pogrijesi, psujem ga kako je blentav
et dosta za pocetak

-kad se brijem i namazem se pjenom, uvijek glumim djeda mraza, gledam se u ogledalo i govorim HOU HOU HOU!!!
-kad idem pjehaka i cujem da mi iza ledja dolazi auto uvijek pokusavam da odgonetnem na osnovu zvuka motora o kojem je autu rijec
-kad gledam kosarku mahinalno pamtim kolko neki igrac ima poena, skokova, asistencija itd, i kad komentator pogrijesi, psujem ga kako je blentav
et dosta za pocetak

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Ovo boldiranoBlek_Stena je napisao/la:Izgleda ovde sve zivi frikovi![]()
evo da i ja koji ritual napisem
![]()
et dosta za pocetak![]()

Visca el Barça ! Mes que un club !
Imam neku opsesiju kad npr. na TV gledam neku emisiju ili slicno i sad ono potpis kako se lik zove, i uvjek brojim, mora sa 5-10-15-20 itd. slova biti, inace sam sje*an. 
Al najjace je kad je ime sa 5 slova a prezime 6, onda racunam samo ime, a kad je npr 5-5 onda je to 10 i pravo dobar osjecaj
Znam da nisam dobar.
[/quote]
meni uvijek mora biti 10
ili kad hodam, pogledom u daljinu odredim neku poziciju i do nje moram napraviti 10 koraka, a svaki put zavrsavam lijevom nogom. Stepenice takodjer, uvijek moram poceti desnom, a zavrsiti lijevom nogom
ima jos dosta toga, al eto, uglavnom moram zavrsavati na 10

Al najjace je kad je ime sa 5 slova a prezime 6, onda racunam samo ime, a kad je npr 5-5 onda je to 10 i pravo dobar osjecaj

Znam da nisam dobar.

meni uvijek mora biti 10

ili kad hodam, pogledom u daljinu odredim neku poziciju i do nje moram napraviti 10 koraka, a svaki put zavrsavam lijevom nogom. Stepenice takodjer, uvijek moram poceti desnom, a zavrsiti lijevom nogom

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
sad me ni ne cude svi glupi postovi,ovo sto pisu/pisemo/pisem je nista u usporedbi sta radimo u zivotu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cesto imam opsesije nekom hranom picem, slatkisem ili slicno, i uglavnom traju po 2,3 mjeseca nakon cega mi to nesto dosadi i vjerovatno me nikada vise nece privuci u zivotu. Izmjenjalo se stvarno svasta, a 90% mi se sada ili gadi, ili mi je u potpunosti odbojno, samo rijetke stvari poput recimo big billa i onog ljutog chilly cipsa i sada znam ponekad kupiti. trenutno su na repertoari iso-sport negazirani sok i woody hrenovke koje jedem onako bez hljeba, kao slatkis fakticki
Preko ljeta su to bile one bananice, jeo sam ih valjda 10 komada dnevno.

i kod mene isto i to bas iso sport negaziraniDonnie Darko je napisao/la:Cesto imam opsesije nekom hranom picem, slatkisem ili slicno, i uglavnom traju po 2,3 mjeseca nakon cega mi to nesto dosadi i vjerovatno me nikada vise nece privuci u zivotu. Izmjenjalo se stvarno svasta, a 90% mi se sada ili gadi, ili mi je u potpunosti odbojno, samo rijetke stvari poput recimo big billa i onog ljutog chilly cipsa i sada znam ponekad kupiti. trenutno su na repertoari iso-sport negazirani sok i woody hrenovke koje jedem onako bez hljeba, kao slatkis fakticki![]()

- Papastathopoulos
- Kontakt:
kada pijem vodu iz case, nikad ne smijem popiti neparan broj gutljaja...nekad se desi da popijem 3 i dosta....al dzaba, nagnem onu casu, i iako ne moze vise u mene stat, ja moram popiti jos koju kap da bude 4 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kod mene je kada hocu nesta da pijem iz case,moram je 5 puta saprati 

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Cautinho
- Kontakt:
A jeste frikovi pravi u vezi tih brojeva,nigdje veze.Ne vidim razlog tome,sta ce bit ako popijes 3 gutljaja?
Keep walking.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
care moj, to i jest bit frikovaCautinho je napisao/la:A jeste frikovi pravi u vezi tih brojeva,nigdje veze.Ne vidim razlog tome,sta ce bit ako popijes 3 gutljaja?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Cautinho
- Kontakt:
Ma dobro,kontam,nem veze.Valjda je to ono sto nas povezuje.Mocno 

Keep walking.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nece nista biti, i vecina ljudi je toga svjesna, ali svejedno mora to uraditi inace ce osjecati anksioznost/nelagodu.Cautinho je napisao/la:A jeste frikovi pravi u vezi tih brojeva,nigdje veze.Ne vidim razlog tome,sta ce bit ako popijes 3 gutljaja?
http://en.wikipedia.org/wiki/OCD" onclick="window.open(this.href);return false;

*p!p!t@* je napisao/la:I ja sam to do prije nekoliko godina prakticirao, uvijek sam imao neki izgovor za to, al' fakat je to opsesija, sreća pa sam prestao s tim.VolimLiverpool je napisao/la:Otkad znam za sebe,spavam u čarapamaal nije zajebancija
Odlicna tema...
A ja fakat nekad znam lec u carapama pa kroz 5 minuta ih skinem (al ih skidam nogama, da se malo napatim) dobar osjecaj

Il kad kenjam pa nesto citam il cackam mobitel pa mi na nogama ostanu crveni krugovi od laktova i uvjek mi budu zanimljivi, ako me razumijete

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
2 mjeseca sam imao naviku da kad god krenem igrati utakmicu na FIFI moram se udariti od neki predmet,ali ono da kao izgleda slučajno 

kad hodam ulicom izbjegavam da stajem na šahtove , da ne propadnem 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ja baš obrnuto od toga,moram stajati na šahtove i kad ih brojim mora biti paran brojZZtop10 je napisao/la:kad hodam ulicom izbjegavam da stajem na šahtove , da ne propadnem

- TheVerminator
- Kontakt:
Isti smo u obje stvari.classic je napisao/la: Odlicna tema...
A ja fakat nekad znam lec u carapama pa kroz 5 minuta ih skinem (al ih skidam nogama, da se malo napatim) dobar osjecaj![]()
Il kad kenjam pa nesto citam il cackam mobitel pa mi na nogama ostanu crveni krugovi od laktova i uvjek mi budu zanimljivi, ako me razumijete

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
JJao teme,vrh
Inace,ja,kad podjem spavat barem pet puta provjerim,jesam li iskljucio sva kola na elektricnom sporetu,nezz zasto,al stvarno moram
:lo:

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Baboon, chelsea358, StevieG8 i 13 gostiju.