ja sam ga uzeo vec za predsezonu i moram reci da sam prezadovoljan, sve super funkcionise, kvalitet je isto predobar, uglavnom ima da se nagledam nba ko nikad dosad
NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
jeste
ja sam ga uzeo vec za predsezonu i moram reci da sam prezadovoljan, sve super funkcionise, kvalitet je isto predobar, uglavnom ima da se nagledam nba ko nikad dosad
koliko vidim na nba.com league pass je besplatan do 7 novembra ako se ne varam?
P.S. da li zna neko jeli moguce da mi neko u americi uplati league pass (imam rodbinu tamo) i da ga ja odavde upisem i da gledam utakmice ili je to za podrucje USA samo???
P.S. da li zna neko jeli moguce da mi neko u americi uplati league pass (imam rodbinu tamo) i da ga ja odavde upisem i da gledam utakmice ili je to za podrucje USA samo???
league pass nije dostupan u usa, jer tamo imaju sve utakmice na raznim tv-stanicama. moras naci nekog u evropi, ili sam uplatis, mislim da nemoras imati kreditnu
Lawson produzio 4 godine 48 miliona. 
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ja sam gledao malo prije i nisam vidio da se moze uplatiti bez kred. kartice kao sto kazes, nevidim opciju za to...
do kada mozes gledati free? do kada vazi taj besplatni kod?dino-92 je napisao/la:jeste
free trial je do 7.11.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
eps onlinereeds je napisao/la:ja sam gledao malo prije i nisam vidio da se moze uplatiti bez kred. kartice kao sto kazes, nevidim opciju za to...
uglavnom kad budes uplacivao unesi promo kod, koji ti smanji cijenu za 15%, mozes naci na netu
do 7.novembra je dzaba league pass
OleeMelo15 je napisao/la:Lawson produzio 4 godine 48 miliona.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
izvini sto te peglam, ali prvi put ovo koristim tj nisam nisam gledao nikad do sada preko ovog sajta. jeli se samo moram registrovati na watch.nba.com da bih gledao free do 7 novembra?dino-92 je napisao/la:eps onlinereeds je napisao/la:ja sam gledao malo prije i nisam vidio da se moze uplatiti bez kred. kartice kao sto kazes, nevidim opciju za to...
uglavnom kad budes uplacivao unesi promo kod, koji ti smanji cijenu za 15%, mozes naci na netu
do 7.novembra je dzaba league pass
to ti neznam reci, jer sam ga ja vec uplatio, ali mislim da moras dati podatke banke, da bi ti uzeli pare ako ne prekines do 7.novembra
kada uplatim ovo za mjeseci 5 MONTHLY PAYMENTS USD 29,99$, da li oni posalju na email code i za koliko se dobije i kako za taj promotion code? jeli potrebno ispuniti za uplatu samo podatke banke ili moram ovo i za kucnu adresu. sta si ti sve popunio?

Moral se ovo popunjavat za ovaj free trial il će to biti uredu večeras
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
imas sa desne strane polje gdje ubacis promotion code(npr ovaj: NBAP15GTX354). sa njim dobijes 15% popusta znaci mjesto tih 30 dollara ti izadje 25-26 dollara. moras sve popunit i banku i adresu.reeds je napisao/la:kada uplatim ovo za mjeseci 5 MONTHLY PAYMENTS USD 29,99$, da li oni posalju na email code i za koliko se dobije i kako za taj promotion code? jeli potrebno ispuniti za uplatu samo podatke banke ili moram ovo i za kucnu adresu. sta si ti sve popunio?
a na e-mail ti samo posalju potvrdu da si uplatio i onda mozes koristiti
ja imam za cjelu sezonu a mogu samo vikendom gledati,ponekad ovako mozda 
na mjestu gdje trazi broj kartice, koji broj si ti unio? jesili onaj broj koji se nalazi sa prednje strane kartice ispod čipa ili neki idrugi?dino-92 je napisao/la:imas sa desne strane polje gdje ubacis promotion code(npr ovaj: NBAP15GTX354). sa njim dobijes 15% popusta znaci mjesto tih 30 dollara ti izadje 25-26 dollara. moras sve popunit i banku i adresu.reeds je napisao/la:kada uplatim ovo za mjeseci 5 MONTHLY PAYMENTS USD 29,99$, da li oni posalju na email code i za koliko se dobije i kako za taj promotion code? jeli potrebno ispuniti za uplatu samo podatke banke ili moram ovo i za kucnu adresu. sta si ti sve popunio?
a na e-mail ti samo posalju potvrdu da si uplatio i onda mozes koristiti
ja sam platio kreditnom, onaj broj sa 16 cifri na prednjoj strani
ja trenutno nemam kreditnu imam samo debitnu karticu, je li sa njom moguce uplatiti?
neznam, pokusaj pa ces vidjeti
neznam sta je onaj eps online, mislim da to nije vezano za kreditnu
neznam sta je onaj eps online, mislim da to nije vezano za kreditnu
Ne moras to popunjavati.LBJ MVP je napisao/la:
Moral se ovo popunjavat za ovaj free trial il će to biti uredu večeras
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.