FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ovako sastav za danas hoger na desnom beku kolasinac na lijevom moritz I marika u prvoj mali meyer je na klupi nadam se da ce dobit sansu iako mislim da je jos prerano da ga forsiramo ali et...dao Bog da bude novi draxler...
Sastav za utakmicu protiv Sandhausena:
Hildebrand - Höger, Metzelder, Höwedes, Kolasinac - Moritz, Jones - Barnetta, Afellay, Draxler - Marica.
Klupa: Fährmann, Escudero, Papadopoulos, Farfan, Pukki, Huntelaar, Meyer
Hildebrand - Höger, Metzelder, Höwedes, Kolasinac - Moritz, Jones - Barnetta, Afellay, Draxler - Marica.
Klupa: Fährmann, Escudero, Papadopoulos, Farfan, Pukki, Huntelaar, Meyer
Bravo Afellay
Znaci mogla bi barca uzeti vise od 8 miliona
Znaci mogla bi barca uzeti vise od 8 miliona
Visca el Barça ! Mes que un club !
- BavaracZenica
- Kontakt:
Dobar Affelay nema sta
Schalke sigurno uz Bayern i Dortmund glavni favorit i za kup , odlicni su i u Bundeski i Ligi prvaka, drago mi je da je Njemacka liga i nadasve Njemacki klubovi odlicni i dobro posluju. Respect 
FC Bayern !!!!!
Klinac smo dobri
Mogli su još barem dva komada uvaliti pa da gledam malog Meyera ali, jednostavno Marica ne zna, ne zna i ne zna.
Mogli su još barem dva komada uvaliti pa da gledam malog Meyera ali, jednostavno Marica ne zna, ne zna i ne zna.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Zdena prijatelju, posto ne gledam utakmicu pa i ne znam kakve su prilike ili neprilike, ali dobro bi vam dosao napadac, imate vi Huntelara, ali Marica ne znam.. losina je onZdena04 je napisao/la:Klinac smo dobri![]()
FC Bayern !!!!!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Joj i to kako ga zabiBavaracZenica je napisao/la:Zabi ga Marica haha
Ipak Marica zna.
Eto laganini 3:0 protiv Sandhausena samo šteta što nije debitovao mali Meyer.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cestitam buraz na pobjedi, a sta reci za malog Maximilliana.. mali ima vremena veliki talenat to sigurno, ali ev vec je neko gore spominjao da Schlake u tim mladim pogonima do 17 i 19 godina ima najbolje selekcije maltene, to obecava za vas klub.Zdena04 je napisao/la:Joj i to kako ga zabiBavaracZenica je napisao/la:Zabi ga Marica haha![]()
Ipak Marica zna.![]()
Eto laganini 3:0 protiv Sandhausena samo šteta što nije debitovao mali Meyer.
FC Bayern !!!!!
Hvala buraz.
Iako si Bavarac već si mi simpatičan.
Ma biće nešto od malca. Trenutno je naš najbolji igrač u U19 momčadi a tek skoro je napunio 17 godina. Prošle sezone je naša U19 bila prvak Njemačke a već tad je Meyer igrao bitnu ulogu u ekipi.
Još ne mogu da nađem snimak pogotka Cipriana.
Edit: Evo gola.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako si Bavarac već si mi simpatičan.
Ma biće nešto od malca. Trenutno je naš najbolji igrač u U19 momčadi a tek skoro je napunio 17 godina. Prošle sezone je naša U19 bila prvak Njemačke a već tad je Meyer igrao bitnu ulogu u ekipi.
Edit: Evo gola.
- BavaracZenica
- Kontakt:
I ja pratim ovako preko goalsarena.com pa izbace golovee. Treba ti talenata imat, jaca i njemacki fudbal u cjelini.. Kad skontas opet koliko su klubovi napredovali u Njemackoj za razliku od ostalih liga, i koliko su finansijski jaki strahaaaaZdena04 je napisao/la:Hvala buraz.![]()
Iako si Bavarac već si mi simpatičan.![]()
Edit: Evo gola.![]()
FC Bayern !!!!!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
šta se čeka sa produženjem ugovora Huntelara i Holtbija ? 
Agieren statt reagieren
Još malo pa počinje utakmica. Evo sastava:
Unnerstall
Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs
Jones, Neustädter
Farfan, Holtby, Afellay
Huntelaar
Unnerstall
Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs
Jones, Neustädter
Farfan, Holtby, Afellay
Huntelaar
Hoffa se dobro brani al' i dobro lome naše igrače.
Evo statistike iz prvih 45 minuta.

Kakva utakvmica
Domaćini postavili bunker i samo čekaju kontre i sudijski zvižduk u njihovu korist i to im se isplatilo.
Tim Wiese se baš štedio svih ovih godina za ovu utakmicu, odigrao je svoju utakmicu života.
Hajd što je on branio ali i čist pogodak nam nisu priznali u prvom poluvremenu. Možda smo trebali biti zadovoljni i sa jednim bodom u ovoj utakmici no naši su igrači odlučili da idu po sav plijen i stvorili nekoliko dobrih prililika. Nažalost, kada se protivnik po treći put uspio približiti našem golu postigli su i taj treći pogodak i APSOLUTNO NEZASLUŽENO pobijedili.
Trebao bi se neko od medicibskog osoblja Hoffenheima pobrinuti za ovog Kevina Vollanda. Lik ima padavicu ljudi moji!
Cijeli susret samo pada i valja se po terenu.
Domaćini postavili bunker i samo čekaju kontre i sudijski zvižduk u njihovu korist i to im se isplatilo.
Tim Wiese se baš štedio svih ovih godina za ovu utakmicu, odigrao je svoju utakmicu života.
Hajd što je on branio ali i čist pogodak nam nisu priznali u prvom poluvremenu. Možda smo trebali biti zadovoljni i sa jednim bodom u ovoj utakmici no naši su igrači odlučili da idu po sav plijen i stvorili nekoliko dobrih prililika. Nažalost, kada se protivnik po treći put uspio približiti našem golu postigli su i taj treći pogodak i APSOLUTNO NEZASLUŽENO pobijedili.
Trebao bi se neko od medicibskog osoblja Hoffenheima pobrinuti za ovog Kevina Vollanda. Lik ima padavicu ljudi moji!
Cijeli susret samo pada i valja se po terenu.
Schalke pobjedjen oruzijem koje su oni praktikovali za vrijeme Magatha. Tacno nekad pomislim da su Schalke i HSV prokleti klubovi. Uvijek kada imaju priliku da naprave jedan iskorak i jedni jedni i drugi zakazu.
Samo me cudi da Stevens nije povukao rucnu i isao na siguran bod, nego je dopustio totalnu ofanzivu, no lahko je biti general nakon bitke.
Samo me cudi da Stevens nije povukao rucnu i isao na siguran bod, nego je dopustio totalnu ofanzivu, no lahko je biti general nakon bitke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Za Hoffenheim to nije ništa čudno, daleko najgrublja momčad BL. Joj kad se sjetim prije dvije sezone na Westfalenu kad je da Silva dao gol za 1-1 u nadoknadi. Beck i Compper su prednjačili u prljavštinama, a ni onaj cigan Luiz Gustavo nije ništa zaostajao. Odvratno...i da bitno da se Babbel napali protiv BVBa, a Bayernu odmah skida gaće čim vidi crvenu boju.Zdena04 je napisao/la:Hoffa se dobro brani al' i dobro lome naše igrače.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Znaš šta je najsmješnije tu, mi smo dobili više žutih kartona danasPrle je napisao/la:Za Hoffenheim to nije ništa čudno, daleko najgrublja momčad BL. Joj kad se sjetim prije dvije sezone na Westfalenu kad je da Silva dao gol za 1-1 u nadoknadi. Beck i Compper su prednjačili u prljavštinama, a ni onaj cigan Luiz Gustavo nije ništa zaostajao. Odvratno...i da bitno da se Babbel napali protiv BVBa, a Bayernu odmah skida gaće čim vidi crvenu boju.Zdena04 je napisao/la:Hoffa se dobro brani al' i dobro lome naše igrače.
TRAGIKOMEDIJA!
Fudbal je ponekad tako jednostavan.

Ovo prvenstvo je moglo biti još zanimljivije,
Schalke olako gubio bodove,
2 u zadnjim minutama kontra Hanovera,
2 nakon prednosti od dva gola kontra Fortune, te
3 danas protiv nadigranog Hoffe.
Jedino se može reći da je Bayern ono skroz zasluženo slavio,
prva 3 mjesta će biti sigurno,
to je najvažnije za udomljavanje u vrhu Njemačkog i evropskog nogometa.
Sada slijedi LP, ne sumnjam da će ponovo mlatnuti očajnog Arsenala.
Schalke olako gubio bodove,
2 u zadnjim minutama kontra Hanovera,
2 nakon prednosti od dva gola kontra Fortune, te
3 danas protiv nadigranog Hoffe.
Jedino se može reći da je Bayern ono skroz zasluženo slavio,
prva 3 mjesta će biti sigurno,
to je najvažnije za udomljavanje u vrhu Njemačkog i evropskog nogometa.
Sada slijedi LP, ne sumnjam da će ponovo mlatnuti očajnog Arsenala.
Trenutno korisnika/ca: CrvenoCrnaArmija i 7 gostiju.