Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ah wenger i 20 mil eura
ne bi on ni za ronalda dao toliko kad bi imao priliku
radije bi kupio neko 14-godisnje dijete iz japana za 2-3 mil 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kako sam ja protumacio Zemanovu izjavu on se definitivno odlučio riješiti Pjanica! Onako ponizavati svog igrača u medijima može samo neko ko je odlučio odstraniti tog igrača!
Ebem li mu mamicu cesku !
Svi se rugaju Papetu i pričaju o njegovoj ( ne ) stručnosti, a kada trener jedne ekipe kao što je Roma ne prati igre svojih igrača u nacionalnim reprezentacijama i ne zna neke osnovne stvari o igraču koji je uz Tottija i De Rossija izrastao u pravoga vođu ekipe, šta onda reći o tom stručnjaku, kojeg i dalje uvrštavaju pod isto ime. ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma pustiet Zemana ba, ne uklapa mu se u koncept i to je to. Ovo je rekao samo da skine novinare s leđa.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ma otic ce Zeman prije Pjane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bolje da pjana bježi od ovog zemana , inače će se raspast ko šumeća tableta u vodi..
pjana nema sreće sa trenerima. neka ide iz rome i italije, za njega je bundesliga. 
ovo je prilika za tottenhama u januaru.. pjanicu bi najbolje bilo da sto prije napusti onu smijuriju od kluba.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Neki dan sam kritikovao Zemana a sada ga izgleda moram braniti
Ali prvo moram malo ovih smajlija nabaciti
Zemana su pitali ko ce protiv Parme zamjeniti Tachtidisa na mjestu registe (zadnjeg veznog) a on je rekao da to nije prirodna pozicija za De Rossija (o tome bi se moglo diskutovati) niti za Pjanica (sto je 100% u pravu). To je sve, nista drugo nije rekao.
Ali prvo moram malo ovih smajlija nabaciti
Zemana su pitali ko ce protiv Parme zamjeniti Tachtidisa na mjestu registe (zadnjeg veznog) a on je rekao da to nije prirodna pozicija za De Rossija (o tome bi se moglo diskutovati) niti za Pjanica (sto je 100% u pravu). To je sve, nista drugo nije rekao.
Pa ko je sada lud, šta piše dupli sport ? 
Meni je još kritičnija njegova izjava da ima ponuda, međutim lafo sretan je u Romi. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sa oficijalne stranice, Zemanova izjava sa pres konferencije
I still haven’t decided who will replace Tachtsidis in front of the defence. De Rossi didn’t play as a regista in the past seasons – Pizarro covered that role – and last year he also played as a central defender. Daniele has played for eight years as a right-sided midfielder, so he shouldn’t have any problems playing this role now. I never said that De Rossi couldn’t play as a regista; my thoughts are that it’s not his natural role. He’s only played a few times in that position and always in an emergency. The same goes for Pjanic, who has never played that role.
`
I still haven’t decided who will replace Tachtsidis in front of the defence. De Rossi didn’t play as a regista in the past seasons – Pizarro covered that role – and last year he also played as a central defender. Daniele has played for eight years as a right-sided midfielder, so he shouldn’t have any problems playing this role now. I never said that De Rossi couldn’t play as a regista; my thoughts are that it’s not his natural role. He’s only played a few times in that position and always in an emergency. The same goes for Pjanic, who has never played that role.
`
Bolje bi ovo i Bernd Stange vodio od Zemana
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znači, misli na poziciju DMF, a ne CMF
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Vjerovatno polupismeni uposlenici duplog sporta, su i ovo protumacili pogresno, kao i mnogo drugih stvari...
Postovanje treba zaraditi.
-
Evil Genius II
svaka castcalcio je napisao/la:Neki dan sam kritikovao Zemana a sada ga izgleda moram braniti![]()
Ali prvo moram malo ovih smajlija nabaciti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zeman tvrdi: Pjanić u životu nije igrao playmakera
kao fan rome sam poprilicno iznerviran ovim naslovom tj cijelim clankom jer i sam sam procitao originalni talijanski tekst koji ima male (najmanje) veze sa ovime sto ste vi preveli. talijanska regista i pozicija koju pjanic igra kroz cijelu karijeru su daleko od istoga tako da ovim i slicnim tekstovima o miralemu (a i ostalim reprezentativcima) samo potpaljujete bespotrebne vatre po forumu koji je ionako spao na par kvalitetnih postova koji se gube u moru mrznje, provokacija, spama i cega sve ne. istim tekstom tj omalozavanjem trenerskih sposobnosti zdeneka zemana ste se zapravo pokazali u istom svjetlu kao i oni forumasi koje ce izazvani ovim clankom ostaviti 'dubokoumne' postove na temi naseg reprezentativca. razumijem da koristite svaku priliku kako bi pohvalili nase momke ali pretjerivanja su ocigledna. nekada je to bio dzeko i njegovo sjedenje na klupi, sada je izgleda dosao red na pjanica![]()
Pjanic najavljen na klupi veceras......
E, pa stvarno???
E, pa stvarno???
Pa zar kod LEa DDR nije igrao ispred stopera? A Pjanić , ili Simplicio, Markinjo, Pizzaro ispred.calcio je napisao/la:Sa oficijalne stranice, Zemanova izjava sa pres konferencije
`
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Confiance, MaroonBjelave, maroonGiant, random11, SanaBosna, Varta i 49 gostiju.