Pod utiskom sam majke mi žešćim. Drago mi što odgleda ovakvu utakmicu, i da se one još igraju, a i kako neće sa Djurom u odbrani

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Dobro Camekvedofeelgood je napisao/la:eh cuj GangnamStyle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj forum pocinje biti sve zanimljiviji iz dana u dan
U 4 minute produzetka napravili su jednu jako dugu izmjenu, odugovlačili s kornerom i još neki prekid je bio. Prije toga nedosuđen čist jedanaesterac za Arsenal ...soxx je napisao/la:Au ja lude utakmice.. 12 golova. Msm ipak da je reading trebao proci u 90 minuta jer je trebao svirati sudija kraj al eto ovaj sudija zaboravio na pistaljkuI na produzetcima nije svirao kad je trebao.
Inace msm da je humano bilo da reading prodje, njima bi ovaj kup mozda nesto i znacio kad bi osvojili ga, al eto ispadose
nije trebao svirati kraj , sudija je produzio jos minutu jer se desila 1 izmjena , jos su se igraci readinga kurcili oko toga ko ce aut izvesti + zadrzavanja , tako da je sudija opravdano produzio jos 1 minutusoxx je napisao/la:Au ja lude utakmice.. 12 golova. Msm ipak da je reading trebao proci u 90 minuta jer je trebao svirati sudija kraj al eto ovaj sudija zaboravio na pistaljkuI na produzetcima nije svirao kad je trebao.
Inace msm da je humano bilo da reading prodje, njima bi ovaj kup mozda nesto i znacio kad bi osvojili ga, al eto ispadose
Opet dvostruka "pravila"Marsal je napisao/la: U 4 minute produzetka napravili su jednu jako dugu izmjenu, odugovlačili s kornerom i još neki prekid je bio. Prije toga nedosuđen čist jedanaesterac za Arsenal ...
De na isti avatar još stavi Gervinha, Ramseya, Santosa, Djouroua, Kosa i Manonneavedofeelgood je napisao/la:yebo vas dan samo se svadjate@Neo logicno brate da ima nadoknada u nadoknadi jer je bila izmjena u nadoknadi, ne? znaci opravdano produzeno i opravdano smo ga zabili
EDIT : Isto ko da sam ga ureko sa avatarom, po poce davati golove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.