Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
JohnLowe je napisao/la:najbolji vam Barbosa, i to je onako zalosno
prva je utakmica sezone. bit ce bolje, mnogo bolje...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Paraglajder
- Kontakt:
Ne zaslužuje Juda da bude na mom avataru nakon svega.KK_Bosna je napisao/la:paraglajder, vidim promijenio si avatar
KG mu je objasnio šta misli o njemu...
YNWA
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Heat 120 vs Celtics 107
PP 23P, 5S, 5A. BB 15P, 11S. KG 9P, 11S, 2BL. RR 20P, 13A, 7S. Barbosa 16P. Terry 8P.
Celtics 41 skok- Heat 36 skokova

PP 23P, 5S, 5A. BB 15P, 11S. KG 9P, 11S, 2BL. RR 20P, 13A, 7S. Barbosa 16P. Terry 8P.
Celtics 41 skok- Heat 36 skokova

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ajde bar su kelti imali više skokova, čudo jedno... nisam odgledao zadnju četvrtinu, zaspao, ali ono što sam vidio nije da sam mnogo razočaran... očekivao sam od terrya dobru partiju, ali 
sjajnu ekipu imaju kelti , bolju nego prosle sezone...kakve ce to tekme da budu u plejofu protiv hita jaao
hit you with so many rights you gonna beg for a left
ima da kosti pucaju,samo polakoXConTroL7 je napisao/la:sjajnu ekipu imaju kelti , bolju nego prosle sezone...kakve ce to tekme da budu u plejofu protiv hita jaao
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma vec je pocelo, vec su se Wade i Rondo pokacili malo, dok je KG odbio da se pozdravi sa Allenom. Veliki respekt sto se KG ne mijenja od dolaska u NBA. Svaka cast ovom covjek sto ima svoje principe.XConTroL7 je napisao/la:sjajnu ekipu imaju kelti , bolju nego prosle sezone...kakve ce to tekme da budu u plejofu protiv hita jaao
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Jedini problem za to je što je Heat puno,puno jača ekipa.Ja ne vidim kako je Boston jači nego prošle sezone i jedva čekam da vidim kako će Terry,Barbosa i ovi drugi biti bolji od Allena.
Što se tiče tenzije šteta što nije Perkins u Keltima bilo bi još zanimljivije mada i bez njega Kelti su sigurno pobjednici u svemu što liči na pokušaj fighta.
Što se tiče tenzije šteta što nije Perkins u Keltima bilo bi još zanimljivije mada i bez njega Kelti su sigurno pobjednici u svemu što liči na pokušaj fighta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jbg brate probaj bolje gledat , sta da ti kazem
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- BernardBarnjak
- Kontakt:
XConTroL7 je napisao/la:jbg brate probaj bolje gledat , sta da ti kazem
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako nisu jaci? Allen ima 36 godina cini mi se, nije mogao igrati odbranu na nivou na kojem je igra C. Lee. C. Lee, Terry, Leandro, zabice vise koseva zajedno i odigrace kvalitetniju odbranu nego jedan covjek sigurno. Valjda su tri lika jaca od jednog, mada mozda grijesim jbgLBJ MVP je napisao/la:Jedini problem za to je što je Heat puno,puno jača ekipa.Ja ne vidim kako je Boston jači nego prošle sezone i jedva čekam da vidim kako će Terry,Barbosa i ovi drugi biti bolji od Allena.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bolje on nego ja...KK_Bosna je napisao/la:paraglajder, vidim promijenio si avatar
- Paraglajder
- Kontakt:
Počinjemo, očekujem utakmicu na mnogo poena, puno kontri naših i triple-double Ronda. 
YNWA
- BernardBarnjak
- Kontakt:
10:8.
Jeff Green usao umjesto KG...
Sallinger umjesto PP...
Jeff Green usao umjesto KG...
Sallinger umjesto PP...
- Paraglajder
- Kontakt:
Tanko dibidus. Ne možemo ništa pogoditi. Teško da ćemo preokrenuti protiv ova 2 indijanca ako nastave trpati. Ali nema veze, nema razloga za paniku, to su samo dvije utakmice.
YNWA
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Loše. Nisam imao snage gledati cijelu tekmu... nije islo nikako. Nadam se veceras pobjedi.Paraglajder je napisao/la:Tanko dibidus. Ne možemo ništa pogoditi. Teško da ćemo preokrenuti protiv ova 2 indijanca ako nastave trpati. Ali nema veze, nema razloga za paniku, to su samo dvije utakmice.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Loš početak sezone, ali s obzirom da imamo dosta novih igrača, ne sumnjam da će to s vremenom (ukoliko ne bude povreda i povratkom Bradleya naravno
) izgledati dosta bolje i da će Doc to dovesti u red, jer ni prošle sezone nismo imali baš početak iz snova(0-3), a znamo da smo na kraju i više nego premašili očekivanja

The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Prva pobjeda. Jedva. Uffff...
PP 27p. KG 15p, 7s. RR 12p, 12a. Green 11p. Terry 8p...
Idemo dalje...
PP 27p. KG 15p, 7s. RR 12p, 12a. Green 11p. Terry 8p...
Idemo dalje...
Tesko izborena pobjeda,treba jos vremena da se ovi novi uhodaju mada Doc ce to dotjerati u red..PP odlican veceras
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.