Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Hercegovina je uvjek bila broj 1 za kosarkaske asove..,Petrovic,Bodiroga,Gurovic,Teletovic,Radmanovic,Varda,svi oni nesto imaju hercegovacko,neki manje,neki vise.Papastathopoulos je napisao/la:Ah pa malo je da je samo teletovic odavde, moramo jos kojeg izbacitia igra sad i za sparse
Prije otprilike mjesec i pol sam poslao poruku o njemuLotus je napisao/la:Ima jedan momak 14 godina zove se Ammar Bećar,igra u Americi.Veliki potencijal...http://www.facebook.com/AmmarBecar/info?ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne ispada se iz A divizije. Zasto paniciti, polahko. Samo opusteno. Od pozvanih, 2 ili 3 ce biti u rosteru.basketg je napisao/la:Od svih pozvanih jedini koji vrijedi je Nedim Buza,ostalo prosjek.Ako se bude ispadalo iz A divizije izlecemo u trku!
pomenuh da drugoj temi sandra gacica, a osada cu pitati sta je sa sulejmanovicem i pogotovo samirom sehicembasketg je napisao/la:Od svih pozvanih jedini koji vrijedi je Nedim Buza,ostalo prosjek.Ako se bude ispadalo iz A divizije izlecemo u trku!
znaci odlazak sandra gacica u caju laboral i prognoza da bi sehic mogao u NBA su pod upitnikom?basketg je napisao/la:Da izvinjavam se,tu je i Sulejmanovic,on je i vise nego dobar i moze biti odlican igrac a sto se tice ostalih veliki znak pitanja
u BiH ligi ima timova u kojim se bolje radi nego u endesa ligibasketg je napisao/la:Jeli mislis da je odlazak u Kahu neka velika sreca? Kod nas ima klubova u kojima se bolji radi nego kahi
Marijan-Sloboda TuzlazaboljisportuBiH je napisao/la:Može li mi neko reći gdje igraju ovi momci što se nisu odazvali zbog klubskih obaveza?
Hvala velika. Znao sam za prvu trojicu, a Krtolica, Koprivica i Karavdić su me interesovali.basketg je napisao/la:Marijan-Sloboda TuzlazaboljisportuBiH je napisao/la:Može li mi neko reći gdje igraju ovi momci što se nisu odazvali zbog klubskih obaveza?
Lakic- Varda Visegrad
Ivkovic-igrao u Crnoj Gori u baru ne znam jeli to jos aktuleno a decko je iz Bilece
Krtolica- igrao proslu sezonu za KK Zagreb da li je sad tamo ne znam
Milos Koprivica- momak sa Sokoca igra za Vrsac (bivsi Hemofarm)
Sedin Karavdic-Grosuplje Slovenija
da naravno, mnogi igraci koji su tamo dosli a od kojih se isticu scola, spliter i teletovic bili su vec formirani igraci sa zavidnim znanjem, a odatle su njihove karijere postale prosjecnebasketg je napisao/la:Nema u bh ligi takvih timova,u mladjim kategorijama ima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.