FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 okt 2009, 18:05

Seyo_TM je napisao/la:
Željovac je napisao/la:_____________________Šehić________________________

Čolić_________Mešić__________Bajić___________Radovanović

Bešlija_______ Bekrić _________Šimić ____________Bučan

____________Mešanović_______Stanić________________

Evo, ovo je vrlo solidan tim od kojeg bi se mogao očekivati rezultat u Modriči.
ovo bas ofanzivan tim (koliko to moze biti sa 1. spicem)...stole nista od parkiranja izgleda :mrgreen:
Izgleda da je tako ako ove izvede .. Mozda samo minibus .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 16 okt 2009, 18:27

cole-ch je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:gdje ide ,koliko ce zeljo dobiti ?
Ide u Fljamurtari (Albanija). Zelji 45 000 KM, Cocalicu 45 000 KM (zivice sa nekim igracem iz Zanzibara u gajbi, inace gajbu ne placa) i Bashkim (Menadzer) 10 000 KM. 8-)

...informacija nije potvrdjena, ali nije daleko istini!
Hahaha........ dobra ti ta pravo.

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 16 okt 2009, 18:34

cole-ch je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:gdje ide ,koliko ce zeljo dobiti ?
Ide u Fljamurtari (Albanija). Zelji 45 000 KM, Cocalicu 45 000 KM (zivice sa nekim igracem iz Zanzibara u gajbi, inace gajbu ne placa) i Bashkim (Menadzer) 10 000 KM. 8-)

...informacija nije potvrdjena, ali nije daleko istini!
.ebo te, da ga ovaj zanzibarac ne sprči!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 okt 2009, 18:35

Zar Šimić imal neko drugi umjesto njega Selimovic :?:

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 16 okt 2009, 18:39

Sasvim solidan sastav! A kad skontaš da imamo još Selimovića,Serdarevića,Višću, Rovčanina, Ćuluma, jaki smo ko beton!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 okt 2009, 18:39

nime_tm87 je napisao/la:Zar Šimić imal neko drugi umjesto njega Selimovic :?:
Edit Seha je kapiten ;)
sERADEREVICA UMJESTO SIMICA ;) ;) ;)

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 16 okt 2009, 18:56

daaaaaaaaaaaaaaj ne seri svi su na raspolaganju sem mesica i cocalica naravno on vise neigra

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 16 okt 2009, 19:04

culumu smanjena kazna sa dvije na jednu utakmicu sto znaci da ima pravo nastupa u utakmici protiv modrice

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 okt 2009, 19:16

Pravi potez kluba kao sto je neko rekao jedina greska je sto ovo nije ranije rjeseno,a da ga je i tada odbio trebalo ga je na klupu staviti.Klub je klub i njega treba stiti,igraci su prolazni,imat cemo mi jos cocalica i boljih od nejga.Moglo se ovo zavrsiti na ljepsi nacin ali nije,i...sta sada treba jaditi za necim.Klub je svetinja,porodica takodje on je izabrao ovo drugo,njegova odluka.Ja znam da coca voli zelju ali ocito ima stvari koje su ispred toga i to treba postovati,nismo svi isti....
AMAR OSIM!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 okt 2009, 19:19

Culum igraa ... ps pa zar nisu oni otisli u modricu ,ali poveli su culuma :) :)
U Sarajevu ostali Daka, Visca, Cocalic ;) ...

spider
Kontakt:

Post Postao/la spider » 16 okt 2009, 19:25

csh je napisao/la:Pravi potez kluba kao sto je neko rekao jedina greska je sto ovo nije ranije rjeseno,a da ga je i tada odbio trebalo ga je na klupu staviti.Klub je klub i njega treba stiti,igraci su prolazni,imat cemo mi jos cocalica i boljih od nejga.Moglo se ovo zavrsiti na ljepsi nacin ali nije,i...sta sada treba jaditi za necim.Klub je svetinja,porodica takodje on je izabrao ovo drugo,njegova odluka.Ja znam da coca voli zelju ali ocito ima stvari koje su ispred toga i to treba postovati,nismo svi isti....
sta ga pravdas,pa on je kapiten,PRIMJER DRUGIMA,cuj izabrao porodicu?oprosti ,al pricas gluposti ili ti je coca rodjak,pa nudili su mu i u zelji najbolji ugovor poslije rata,a i znam da nije isti tretman kad klub nekog kupi il kad dodje djaba,umjesto da za godinu dvije ode kao gospodin i da se uvijek ima gdje vratiti,on zatvara sebi guzicom vrata zelje.fuj
bas me interesuje gdje ce otici(ukrajina,rusija ili slovacka)

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 16 okt 2009, 19:59

spider je napisao/la:
csh je napisao/la:Pravi potez kluba kao sto je neko rekao jedina greska je sto ovo nije ranije rjeseno,a da ga je i tada odbio trebalo ga je na klupu staviti.Klub je klub i njega treba stiti,igraci su prolazni,imat cemo mi jos cocalica i boljih od nejga.Moglo se ovo zavrsiti na ljepsi nacin ali nije,i...sta sada treba jaditi za necim.Klub je svetinja,porodica takodje on je izabrao ovo drugo,njegova odluka.Ja znam da coca voli zelju ali ocito ima stvari koje su ispred toga i to treba postovati,nismo svi isti....
sta ga pravdas,pa on je kapiten,PRIMJER DRUGIMA,cuj izabrao porodicu?oprosti ,al pricas gluposti ili ti je coca rodjak,pa nudili su mu i u zelji najbolji ugovor poslije rata,a i znam da nije isti tretman kad klub nekog kupi il kad dodje djaba,umjesto da za godinu dvije ode kao gospodin i da se uvijek ima gdje vratiti,on zatvara sebi guzicom vrata zelje.fuj

Potpisujem!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 okt 2009, 20:10

spider je napisao/la:
Laž!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 16 okt 2009, 20:21

pa što vas iznanađuje potez cocalića :!: pa on je kapiten najgore ekipe u ŽELJI svih vremena u zadnjih 5 g :!: kaže borio se smiješno :!: pa mogao je potpisati i onda otići :!: svaka čast amaru :!: bolje da igra delimir bajić momak se trudi i treba mu dati prostora da napreduje :!: a cocaliću ogadio si mi se :evil: klub je iznad svega :!: sve ti je dao čak i kapitensku traku - ti njemu ništa :!: voolim tee ŽELJOOOOOO

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 16 okt 2009, 20:44

Dajte ba **** cocu vise koji vam je k...c,bilo i proslo idemo dalje i vozdra...

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 16 okt 2009, 20:51

Coca je ubjedljivo nas najbolji igrac ove sezone, to se mora postovati.Ali ne treba ga dizati u zvijezde momak igra prosjecno vec nekoliko sezona promjenio je mnogo pozicija dok nije dosao na ovu na kojoj sad igra.Zeljo mu je dao kapitensku traku,dao mu je jedan renome jer je igrao u Zelji.I sta sad jl treba ovako da mu vrati?
Slazem se da treba i on da zaradi neke pare i da ode u Evropu,al zar na ovakav supacki nacin.Na kraju prosle sezene je takodjer htio da ide pa mu ga manadjer zavukao i nigdje ne ode.Eto kao ovdje nema sta da jede,pa mora da ode,ponudili su mu odlicne uslove on nije htio i alahimanet.Imas babu advokata albanskog menadjera,ani znaju sta je najbolje za tebe.Ovim si pokazao samo kakav si COVJEK i nista vise.

ZELJO DO GROBA
PONOSNO I HRABRO

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 16 okt 2009, 20:56

Old tawn je napisao/la:Coca je ubjedljivo nas najbolji igrac ove sezone, to se mora postovati.Ali ne treba ga dizati u zvijezde momak igra prosjecno vec nekoliko sezona promjenio je mnogo pozicija dok nije dosao na ovu na kojoj sad igra.Zeljo mu je dao kapitensku traku,dao mu je jedan renome jer je igrao u Zelji.I sta sad jl treba ovako da mu vrati?
Slazem se da treba i on da zaradi neke pare i da ode u Evropu,al zar na ovakav supacki nacin.Na kraju prosle sezene je takodjer htio da ide pa mu ga manadjer zavukao i nigdje ne ode.Eto kao ovdje nema sta da jede,pa mora da ode,ponudili su mu odlicne uslove on nije htio i alahimanet.Imas babu advokata albanskog menadjera,ani znaju sta je najbolje za tebe.Ovim si pokazao samo kakav si COVJEK i nista vise.

ZELJO DO GROBA

čuj ubjedljivo najbolji igrač a po čemu :?: ja koliko se mogu sjetiti kiks protiv rudara i protiv slobode :!: pa milion crvenih :!: prošlih sezona je bio ubjedljivo najbolji igrač u ubjedljivo najgoroj ekipe na čelu sa simom i lanđžom :!: ali nećemo više o njima :!: neka ide nevratio se nikad :!: mislim u ŽELJU :!: daj BOŽE samo da mi uzmemo dobar rezultat u modriči :!: volim te ŽELJOOOOO

LJOZEMAN
Kontakt:

Post Postao/la LJOZEMAN » 16 okt 2009, 21:00

Cocalic je isapo ovdje stvarno jadan svi mi volimo ovdje ZELJU ispred svega li on ..........licemjerstvo za 10.......... :!:

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 16 okt 2009, 21:00

harinjo je napisao/la:
Old tawn je napisao/la:Coca je ubjedljivo nas najbolji igrac ove sezone, to se mora postovati.Ali ne treba ga dizati u zvijezde momak igra prosjecno vec nekoliko sezona promjenio je mnogo pozicija dok nije dosao na ovu na kojoj sad igra.Zeljo mu je dao kapitensku traku,dao mu je jedan renome jer je igrao u Zelji.I sta sad jl treba ovako da mu vrati?

ZELJO DO GROBA

čuj ubjedljivo najbolji igrač a po čemu :?: ja koliko se mogu sjetiti kiks protiv rudara i protiv slobode :!: pa milion crvenih :!: prošlih sezona je bio ubjedljivo najbolji igrač u ubjedljivo najgoroj ekipe na čelu sa simom i lanđžom :!: ali nećemo više o njima :!: neka ide nevratio se nikad :!: mislim u ŽELJU :!: daj BOŽE samo da mi uzmemo dobar rezultat u modriči :!: volim te ŽELJOOOOO
P.S. PROTIV SLOBODE ODMAH ISPRAVIO SVOJU GRESKU ZABIO GOL.
a ostalo se slazem sa tobom,sem napominjem ove polusezone ubjedljivo je najbolji bio!
PONOSNO I HRABRO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 okt 2009, 21:16

Camac vam je sve rekao ne znam sta sada bezveze piskarate!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, b00t, benko21, F1921B, Google Adsense [Bot], Hrasno15, istokzeljo, mamonelafo, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Rule_hz, zeljovolimte i 160 gostiju.