ali naš divni savez se pobrinuo da se ne realizuje utakmica, tačnije nisu obavijestili sudije za današnju utakmicu
Welcome to Bosnia
Vidjeti ces danas, jeste da je ruzno vrijeme za igru. Imamo dobre napadace, brze ali odbrana je katastrofa. Ne igraju lose kako to tabela govori, a oni koji su gledali tekmu protiv Zelje proslo kolo mogli su se uvjeritiDevil je napisao/la:Kad si vec ovde,kakva je Gradina kao ekipa,moze li Slavija do nove pobede u prvenstvu ?
Kokot je suspendovan jos ovo kolo zbog crvenog protiv Celika,a nisam cuo za tog drugog.Pretpostvljam Rasevic.Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidjeti ces danas, jeste da je ruzno vrijeme za igru. Imamo dobre napadace, brze ali odbrana je katastrofa. Ne igraju lose kako to tabela govori, a oni koji su gledali tekmu protiv Zelje proslo kolo mogli su se uvjeritiDevil je napisao/la:Kad si vec ovde,kakva je Gradina kao ekipa,moze li Slavija do nove pobede u prvenstvu ?
Cujem da Slavija danas igra bez 2 igrača (krilna) koji naprijed pokrecu sve, je li istina to ?
sta su to po tebi greske sudije mozda oni brutalni startovi igraca slavije za koje su dobili zasluzene kartone. onaj lakat svitlice je mogao i crveni biti.ja nisam vidio nekih gresaka sudije .utakmica do sad po meni dobro vodena od pajicaDevil je napisao/la:Ponovo dosta sudijskih gresaka u korist protivnika.![]()
1:1 poluvreme,zasluzeno nereseno,jedan lep gol Benovica i jedan lep sut Kataneca koji Dujkovic sprovodi u svoju mrezu.
Teren ocajan,kisa ometa bolju igru,Slavija sada sa igracem manje mora napasti a to po ovakvom terenu i vremenu nije najsretnije resenje.
Prvi zuti Aleksicu ne bi dao ni licno trener Gradine.Zbog mokrog terena jeste imao brzinu ali je cisto izbijena lopta i tek onda je pao cini mi se Huseinbasic da je bio.Cist prekrsaj nad Vidicem negde u prvom delu utakmice na nekih 20 metara od gola,te igranje rukom negde na ivici kaznenog prostora Gradine,da ne kazem unutra jer nisam siguran.astra1922 je napisao/la:sta su to po tebi greske sudije mozda oni brutalni startovi igraca slavije za koje su dobili zasluzene kartone. onaj lakat svitlice je mogao i crveni biti.ja nisam vidio nekih gresaka sudije .utakmica do sad po meni dobro vodena od pajicaDevil je napisao/la:Ponovo dosta sudijskih gresaka u korist protivnika.![]()
1:1 poluvreme,zasluzeno nereseno,jedan lep gol Benovica i jedan lep sut Kataneca koji Dujkovic sprovodi u svoju mrezu.
Teren ocajan,kisa ometa bolju igru,Slavija sada sa igracem manje mora napasti a to po ovakvom terenu i vremenu nije najsretnije resenje.
Jedino je mogao svirati faul pre toga,to nisam lepo video da li je bio,ofsajd nije 100%.Mancini je napisao/la:Izgleda nije ofsajd bio!
Prije dvije\tri godine bio je mislim najbolji strelac premijer lige mislim da je tad igrao za Travnik,a u karijeri je igrao jos za Zelju,Sarajevo,Novi Pazar odakle je i dosao kod nas!!!Licno i ja sam ocekivao vise ali kazu da je imao povrede i da tek sad nabija fizicku spremu.Vidi se da se trudi ali fale golovi jer je doveden da daje golove a mi smo izgleda ekipa koja je dala najmanje golova!!!Opet kazem vise sam ocekivao od njega a opet mozda proradi u drugom dijelu sezone!!!Angel1410 je napisao/la:Ima li neko ko malo bolje poznaje karakteristike i (ne) kvalitete Dudića, da može da napiše nešto malo više o njemu? Da li samo ja mislim da je on potpuni promašaj?
Kako je drug on kvalitetan dovoljno je da ti kažem samo da ga ne bih ni najvećem neprijatelju poželio u ekipiAngel1410 je napisao/la:Ima li neko ko malo bolje poznaje karakteristike i (ne) kvalitete Dudića, da može da napiše nešto malo više o njemu? Da li samo ja mislim da je on potpuni promašaj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.