Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Popravni od sinoć.
Dubl:
New Orleans - San Antonio 2 @ 1.40
Eric Gordon je upitan za večeras, a i ako bude igro neće biti na 100%. S njim i bez njega Hornetsi su 2 različite ekipe. Startaće rookie Austin Rivers, koji ima fiziku ali ne i glavu, bar ne zasad. Gosti se po izjavama čine nabrijani na početak sezone, ekipa je uglavnom ista kao i prošle. Spursi su uvijek Spursi, bez obzira da li igrao Eric Gordon ili ne...za protivnike, naravno.
Detroit - Houston over 190,5 @ 1.70
Ja kako gledam Rocketsi će ove sezone morati igrati na puno poena. Na vanjskim pozicijama startaju 3 ofanzivno orijentirana igrača, nema izrazitog stopera. A reket pak drže Terence Jones (dobra fizika, ali ipak rookie), Marcus Morris (sophmore, stretch četvorka) te na centru Omer Asik (odličan skakač, čisto sumnjam da može sam čuvati reket). S obzirom da su na bekovima Lin i Harden kao odlični šuteri i razigravači (naročito ovaj drugi), trebali bi biti u stanju zabijati cijelu noć, ali zato Harden mora čuvati Stuckey-a pa bi ovaj vrlo lako mogao konstantno praviti probleme. Pistonsi se trude u odbrani, ali im fali talenta na toj strani parketa (Prince je prestar, Drummond premlad), Singler nema fizikalije, puno rookie-a na rosteru...). U napadu uvijek mogu zavrtiti nešto preko Monroe-a, imaju dosta dobrih šutera, a tu je i već pomenuti povoljan match-up koji će Stuckey imati. Valjda su ovo razlozi zašto kvota i jest u padu.
Kvota: 2.38
Dubl:
New Orleans - San Antonio 2 @ 1.40
Eric Gordon je upitan za večeras, a i ako bude igro neće biti na 100%. S njim i bez njega Hornetsi su 2 različite ekipe. Startaće rookie Austin Rivers, koji ima fiziku ali ne i glavu, bar ne zasad. Gosti se po izjavama čine nabrijani na početak sezone, ekipa je uglavnom ista kao i prošle. Spursi su uvijek Spursi, bez obzira da li igrao Eric Gordon ili ne...za protivnike, naravno.
Detroit - Houston over 190,5 @ 1.70
Ja kako gledam Rocketsi će ove sezone morati igrati na puno poena. Na vanjskim pozicijama startaju 3 ofanzivno orijentirana igrača, nema izrazitog stopera. A reket pak drže Terence Jones (dobra fizika, ali ipak rookie), Marcus Morris (sophmore, stretch četvorka) te na centru Omer Asik (odličan skakač, čisto sumnjam da može sam čuvati reket). S obzirom da su na bekovima Lin i Harden kao odlični šuteri i razigravači (naročito ovaj drugi), trebali bi biti u stanju zabijati cijelu noć, ali zato Harden mora čuvati Stuckey-a pa bi ovaj vrlo lako mogao konstantno praviti probleme. Pistonsi se trude u odbrani, ali im fali talenta na toj strani parketa (Prince je prestar, Drummond premlad), Singler nema fizikalije, puno rookie-a na rosteru...). U napadu uvijek mogu zavrtiti nešto preko Monroe-a, imaju dosta dobrih šutera, a tu je i već pomenuti povoljan match-up koji će Stuckey imati. Valjda su ovo razlozi zašto kvota i jest u padu.
Kvota: 2.38
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
dr.van nostrand je napisao/la: Leuven-KV Mechelen 3+ 1,60
Na njihovim medjusobnim ut. prosjecno pada 3,7 golova.
Leuven zabio 28 golova u 12 kola, Mechelen 21 gol.
Obje ekipe i primaju golove...ne pridaju mnogo paznje igri u defanzivi, u dobroj su formi, Leuven ima 4 pobjede u nizu, Mechelen dvije pobjede (i sve su bile utakmice u overu).
Ovdje vidim nekoliko golova na utakmici.
jel pametno uz ovo mons kortrijk GG,ovo GG i roma GG ??
FK Sloboda Tuzla
- EmirSioux89
- Kontakt:
Dobrodosao nadam se da cemo dignut neke pare uz tebe izgledas uvjerljivoSlevinKelevra je napisao/la:Pozdrav svima!
Forum odavno citam, a sve do sada nisam ni osjecao neku veliku potrebu za registracijom i ucestvovanjem u raspravama. Medjutim, dodjose i takva vremena te vam se od danas i ja pridruzujem. Na podforumu 'Kladionica' ima svega, od pukog nabrajanja parova i pisanja tiketa do odlicnih tekstova i analiza, ja bih ga ocijenio solidnim.
Razlog moje registracije je jednostavan: ova tema ce mi posluziti kao mjesto vodjenja statistike vlastitog kladjenja po nekom sopstvenom sistemu. Parovi i iznosi uplata ce biti napisani i dostupni svima. Dakle, nikakve dojave, padovi kvota i sl. Samo poznavanje najpopularnijih sportova plus statistika. Krecem sa skromnim budzetom od 20 KM pa cemo vidjeti kako ce se stvari odvijati. Cilj mi je da u odredjenom vremenskom okviru (recimo mjesec dana) napravim solidan profit dostojan studentskog budzeta. Kladionica Premier. Krecem sutra, dakle 01.11.2012.
Do citanja.
Manchester United!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Noćni jedan
LA Lakers - 2 (1.70)
Pehonix Suns - 1 (1.70)
LA Clipers - 1 (1.60)
LA Lakers - 2 (1.70)
Pehonix Suns - 1 (1.70)
LA Clipers - 1 (1.60)
Manchester United!
ja sam danas odigrao nešto čisto da se prati, sumnjivi su mi ovi kupovi, posebno zbog sinoćnjih poprilično realnih rezultata...
Bayern H1
A.Madrid 2
Hanover 3+
Totenhem 3+
Čelzi 1X
Juve 1
Udinese 1
Svonsi daje gol
Bayern H1
A.Madrid 2
Hanover 3+
Totenhem 3+
Čelzi 1X
Juve 1
Udinese 1
Svonsi daje gol
FORZA MARŠAL !!!
Chelsea - Man.United pm3 1.80
Juventus - Bologna 1 1.20
Alcoyano - Real Madrid pm2 1.60
3.5
Ovo su kvote od prije neki dan kad su bile malo vece, tko želi nek prati iako baš nemam neku reputaciju ovde
Juventus - Bologna 1 1.20
Alcoyano - Real Madrid pm2 1.60
3.5
Ovo su kvote od prije neki dan kad su bile malo vece, tko želi nek prati iako baš nemam neku reputaciju ovde
- diego_juve
- Kontakt:
POPAY je napisao/la:
Eh taj crni Heracles..Valjda ispostuju do kraja utakmice
Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
2,75 kvota na lajvu vise od 2,5
- pintol_TM87
- Kontakt:
sretno ti da uzmes pare..dobri su svi parovii.POPAY je napisao/la:2,75 kvota na lajvu vise od 2,5
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Hvala,inace uvjek biram parove tipa vise od 2 il od 1 gola,samo sto je vcrs izuzetna uplata.pintol_TM87 je napisao/la:sretno ti da uzmes pare..dobri su svi parovii.POPAY je napisao/la:2,75 kvota na lajvu vise od 2,5
- pintol_TM87
- Kontakt:
mislis vise od 2 i 3POPAY je napisao/la:Hvala,inace uvjek biram parove tipa vise od 2 il od 1 gola,samo sto je vcrs izuzetna uplata.pintol_TM87 je napisao/la:sretno ti da uzmes pare..dobri su svi parovii.POPAY je napisao/la:2,75 kvota na lajvu vise od 2,5
a dobar ti je ovaj avatar
Vise od 1 gola(kvote 1,15 i 1,20) i vise od 2 gola.Mala provokacija gospodin Vukasovic 
Parma-Roma žk2 (preko 4 žuta kartona)
kvota: 2.00
Parma je drugi tim u Seriji A po broju žutih kartona, 28 u 9 utakmica, u 8 od 9 utakmica koji su oni igrali bilo je više od 4 žutih kartona, na drugoj strani imamo Romu koja ima samo za tri manje kartona nego Parma (25) ali sa jednom manje utakmicom.Roma je igrala 8 utakmica ove sezone i u 6 od njih bilo je više od 4 žuta kartona.Sudac je Damato koji je prošle sezone pokazao više od 4 žuta kartona u 7 od 17 utakmica i u ovoj godini u 2 od 4, mislim da će u ovoj utakmici biti više od 5 žutih sretno svima.
kvota: 2.00
Parma je drugi tim u Seriji A po broju žutih kartona, 28 u 9 utakmica, u 8 od 9 utakmica koji su oni igrali bilo je više od 4 žutih kartona, na drugoj strani imamo Romu koja ima samo za tri manje kartona nego Parma (25) ali sa jednom manje utakmicom.Roma je igrala 8 utakmica ove sezone i u 6 od njih bilo je više od 4 žuta kartona.Sudac je Damato koji je prošle sezone pokazao više od 4 žuta kartona u 7 od 17 utakmica i u ovoj godini u 2 od 4, mislim da će u ovoj utakmici biti više od 5 žutih sretno svima.
- pintol_TM87
- Kontakt:
BRAVO JA...pintol_TM87 je napisao/la:Juve 3 godine nije dobio Bolonju pa vi vidite..kvota an x2 je 3.2
Udineze vs Katania (PENAL NA TEKMI + DI NATALE DAJE GOL) KVOTA 5.1 sigurica
Bravo Tipintol_TM87 je napisao/la:BRAVO JA...pintol_TM87 je napisao/la:Juve 3 godine nije dobio Bolonju pa vi vidite..kvota an x2 je 3.2
ma kakav ti, bravo ja što sam prepisopintol_TM87 je napisao/la:BRAVO JA...pintol_TM87 je napisao/la:Juve 3 godine nije dobio Bolonju pa vi vidite..kvota an x2 je 3.2
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- pintol_TM87
- Kontakt:
pa svaka njihova tekma bude penal i svaki put di natale zabijadijabola je napisao/la:ma kakav ti, bravo ja što sam prepisopintol_TM87 je napisao/la:BRAVO JA...pintol_TM87 je napisao/la:Juve 3 godine nije dobio Bolonju pa vi vidite..kvota an x2 je 3.2
Udineze vs Katania (PENAL NA TEKMI + DI NATALE DAJE GOL) KVOTA 5.1 siguricaZezam se, svaka čast, iako mi nikad neće bit jasno kako si to prokužio
- majestic24
- Kontakt:
Jasminu,nemoj igrati na talijansku ligu...al dzaba,budala nikako da nauci.
3 utakmice igrao i sve tro gubim nakon prvog poluvremena
3 utakmice igrao i sve tro gubim nakon prvog poluvremena
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bice prelaza, u Rimu ili u Milanumajestic24 je napisao/la:3 utakmice igrao i sve tro gubim nakon prvog poluvremena

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.