da se pohvalim
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la:Svaka čast Armine, raspolažeš sa pravom mašinom, ima moj stari takav![]()
ontopic: kako uraditi print screen na iPhone ?
Molim vas..Papastathopoulos je napisao/la:jedno pitanje za android mobitele, ev konkretno za Sony Ericsson live with walman...naime, imam 29 il 30% baterije i najednom mi se pojavi obavijest da mi je ostalo 1% baterije i telefon se ugasi....cim ga ustekam na punjenje, pise da ima 30%...da li ima neka opcija da se ovo nastima, jer ne mogu da vjerujem da je ovo fabricki, nema mi logike stvarno da ne smijem imati manje od 30% baterije ?
Papastathopoulos je napisao/la:Molim vas..Papastathopoulos je napisao/la:jedno pitanje za android mobitele, ev konkretno za Sony Ericsson live with walman...naime, imam 29 il 30% baterije i najednom mi se pojavi obavijest da mi je ostalo 1% baterije i telefon se ugasi....cim ga ustekam na punjenje, pise da ima 30%...da li ima neka opcija da se ovo nastima, jer ne mogu da vjerujem da je ovo fabricki, nema mi logike stvarno da ne smijem imati manje od 30% baterije ?
i kod mene je xperia - s, vrlo brzo se potroši baterija..alan_kardec je napisao/la:imam SE xperia u20, baterija se troši jako brzo. najviše dan do dan i po može da izdrži do sljedećeg punjenja. zanima me jel to zbog toga što sam slabo formirao bateriju ili je to problem i sa drugim xperia-ma, kako sam čuo?
meni ponekad, kad uključim power saver, sa nekih 20% baterije, smanji se na 4% i ugasi se mobitel. mada bi, sa uključenim power saverom, trebalo da imam više baterije a ne manje..Papastathopoulos je napisao/la:Ma nije bitno to sto se baterija brzo trosi, bitno je to da ne mogu imati manje od 30% baterije..a prije je moglo, to znam..
Ma u mene jarane cim dodje na 29%, samo mi dodje obavijestenje na displeju da mi je ostalo 1% baterije i ugasi se..al ev sad sam malo guglao, i iskljucio sam nakvo sinhronizovanje podataka sto dosta trosi bat, a i procitao sam da je za duze trajanje bat dobro da se telefon ugasi tokom punjenja i upali se tek kad je bat skroz puna..TheVerminator je napisao/la:meni ponekad, kad uključim power saver, sa nekih 20% baterije, smanji se na 4% i ugasi se mobitel. mada bi, sa uključenim power saverom, trebalo da imam više baterije a ne manje..Papastathopoulos je napisao/la:Ma nije bitno to sto se baterija brzo trosi, bitno je to da ne mogu imati manje od 30% baterije..a prije je moglo, to znam..
Tamo kad idem u postavke i onda "o telefonu" pise 2.3.4 ..to mi je doslo u telefonu kad sam ga kupio prije par mjeseci, nisam update-ovo softver jos..mogu li i ja nadogradit na 4.0.4 ?TheVerminator je napisao/la:Na kojem si androidu? Ja sam na 4.0.4 i odma u meniju imam ikonicu Power Saver..
Papastathopoulos je napisao/la:Tamo kad idem u postavke i onda "o telefonu" pise 2.3.4 ..to mi je doslo u telefonu kad sam ga kupio prije par mjeseci, nisam update-ovo softver jos..mogu li i ja nadogradit na 4.0.4 ?TheVerminator je napisao/la:Na kojem si androidu? Ja sam na 4.0.4 i odma u meniju imam ikonicu Power Saver..
Evo imaš na googlu nekih stvari, ja nisam baš nešto sa updateima..Papastathopoulos je napisao/la:Tamo kad idem u postavke i onda "o telefonu" pise 2.3.4 ..to mi je doslo u telefonu kad sam ga kupio prije par mjeseci, nisam update-ovo softver jos..mogu li i ja nadogradit na 4.0.4 ?TheVerminator je napisao/la:Na kojem si androidu? Ja sam na 4.0.4 i odma u meniju imam ikonicu Power Saver..
to nije nista cudno, to je standard s androidom, mozda neki custom rom uspije rijesiti problem s baterijom, al opet ne punoTheVerminator je napisao/la:i kod mene je xperia - s, vrlo brzo se potroši baterija..alan_kardec je napisao/la:imam SE xperia u20, baterija se troši jako brzo. najviše dan do dan i po može da izdrži do sljedećeg punjenja. zanima me jel to zbog toga što sam slabo formirao bateriju ili je to problem i sa drugim xperia-ma, kako sam čuo?
E hvala care..sad sam malo pregledao na YT par klipova o 4.0.4 androidu na ovom mom telefonu i zanima me jedna stvar..htio bi da dignem na 4.0.4, al bi li mozda mogao nesto zajebati na telefonu, il da recimo vratim na 2.3.4 ako mi se ovaj novi ne svidi ?TheVerminator je napisao/la:Evo imaš na googlu nekih stvari, ja nisam baš nešto sa updateima..Papastathopoulos je napisao/la:Tamo kad idem u postavke i onda "o telefonu" pise 2.3.4 ..to mi je doslo u telefonu kad sam ga kupio prije par mjeseci, nisam update-ovo softver jos..mogu li i ja nadogradit na 4.0.4 ?TheVerminator je napisao/la:Na kojem si androidu? Ja sam na 4.0.4 i odma u meniju imam ikonicu Power Saver..https://www.google.ba/search?q=Sony+Eri ... 24&bih=653" onclick="window.open(this.href);return false;
Probaj i sretno ti
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, StevieG8 i 380 gostiju.