a gdje ja to kritikujem ikog, cak sta vise kazem da mi koji smo kritikovali Stramu na pocetku sezone sada treba da se pokrijemo i sutimo. Kazem da ti je bezveze komentar jer si iz cijelog mog posta izvukao jednu rijec i kao ja sam rekao da pobjedjujemo na srecu, nigdje veze, samo sam rekao da smo ponekad imali i srece(sto je sastavni dio svega u zivotu).sanjingr je napisao/la:Nisam protiv kritike kad je na mjestu al kritikovati kad vezemo 10 gostujuci pobjeda sto jedino rade Bayern i Barca
e takve kritike nikad necu razumjeti,shvatam kad ekipa lose igra itd al sad kritikovati.ni u snu.
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Ti si ocigledno neko isfrustrirano dijete koje je zeljno svadje pa sad kad nema juventina pucas po svima redom, iskreno zao mi te je.
ps. slusaj malac, ti koliko imas godina e duplo toliko sam ja utakmica Intera gledao UZIVO, i isto toliko godina ga i pratim, prema tome nemoj mi vise govoriti kakav sam ja navijac, jer i ja tebe ne ocjenjujem.
I jos jedna bitna stvar, kad ekipa igra dobro e tad treba kritikovat i trazit da se igra jos bolje, a kad ekipu ne ide e tad im treba dat podrsku, to je zivot navijaca.
nemas mi potrebe odgovarat