Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 198

samozeljo1987
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la samozeljo1987 » 31 okt 2012, 21:11

Da srbija ne dolazi u nedjelju mislim da nebi niko otiso gledat..

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 31 okt 2012, 21:11

lumani je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:**** vam bog mater i hljeb tacno sam se sada morao izivcirat znao sam jel mi je lijepo dan dosao da ce bosna i kvazi igraci da "zaigraju" **** ti i rukomet i hljeb i sve...komentator jos vec debil gubimo 10 razlike on kaze nije gotovo nije ****........**** mu mater i ko ga postavi da komentarise sport!! tacno se necu vise zivcirat zao mi samo BHF sto ih prate a nisu zasluzili!@! @RE#RWE Fdjkvfn kvnbsefd vzjukfmnjus l msdf gs ffghrsth drf dfs b

smiri se,nisu vrijedni tvojih zivaca.
znam zato cu sada ja lijepo do grada ko covjek da se "smirim" ha ya neg ove debile gledat....bolje da sam gledao partiju saha neg njih kretnje ko moj djed Mehmed u dzamiju kad krene cccc
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 31 okt 2012, 21:11

Koji su ovo kreteni, oni prvoklasni. Pa de jebote stani i ne daj mu proc, ubi boga u njemu, ako nista bori se za taj dres debilu jedan, a ne pusta ga da prodjemo. Krenu u napad i kruze neki ****, ne znaju sta ce. Sve neki profesionalci, u dobrim klubovima, pa de se odrazi sa 9m i zavali golcinu ako si igrac, a ne dodju na 6m i onda guraju nesto loptu. Pu mamu vam ****, ne mogu da vjerujem, ko da igra Ekvatorijalna Gvineja i USA u kosarci, u pm... Koji kreteni!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 okt 2012, 21:12

zenicanin je napisao/la:pobjedite srbe i oprastam vam...
Ako kojim čudom ne naprave preokret u drugom poluvremenu i pobijede to je to što sam ja pratio u ovim kvalifikacijama.
Bolje da sam gledao Larin izbor nego ovo sranje.

Santos glavna faca.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 31 okt 2012, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 okt 2012, 21:12

Onako zamisljam nesto kako li bi izgledalo da igramo protiv Francuske ili Hrvatske :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 okt 2012, 21:12

adisice je napisao/la:sad će te vidit seriju 20-0 za nas...
Jedino da Dzeku i Pjanica kako ubacimo u igru :lol:
BUDI ŽELJO !!!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 31 okt 2012, 21:13

Uvijek kad se obrukamo ja kazem sebi: NIKAD IH VISE NECU GLEDATI,ali uvjek se vraćam..nešto me vuče za tim...pa eto..neka gubimo

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 31 okt 2012, 21:13

gringobih je napisao/la: Selektor nije tu samo u taktickom smislu nego kako mu ime kaze on selektuje te igrace koji setaju po terenu ;)
bolje od ovih nemaš, jbg. da igraju 50% kako igraju u klubovima bilo bi 2,3 razlike. uglavnom, čisto sumnjam da im je trener rekao da bacaju lopte Austrijancima u kontru, da ne trče nazad u odbranu,itd..valjda imaju dovoljno mozga da sami skontaju neke stvari, ipak su profesionalci.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 31 okt 2012, 21:14

Hocel se ko bacit na glavu za loptom, nek gube, al da vidim zelju...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 okt 2012, 21:14

Koji neprofesionalizam..

ajde sto je lopta spora pa sa igracem vise ne mozemo napraviti visak , dok kod njih je neko redovno sam i slicno..
al ovako bezvoljno,kurcevito..

luzeri vazda bili
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 31 okt 2012, 21:14

Kvalifikacije zavrsile prije nego su i pocele....... :evil:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 31 okt 2012, 21:15

Eto vaseg talenta Panica -ebo vas on koliko ste ga falili pojma lik nema.Terzic je tipicni odbranbeni igrac koji nekad nesto dadne i u napadu,neznam sta bi napiso ili je zalosnije ili smijesnije.
Piso sam vam sinoc za Silađija da je bolji igrac od svih nasi,covjek fantasticno ogranizuje napade bez ikakvi probjema razbija nasu glupu odbranu koja igra istureno prema njemu.Odbrana Austije dobro funkcionise,ali uz to da mi nemamo beka koji moze da sutne sa 10 metara.Ovo je presmjesno od jedne Austije gubit 13 razlike u 27 minuti,
PITAM VAS SAD,JELI SARICU OVO TREBA RAZUMJETE LI GA MOZDA SAD ZASTO NE BRANI ZA BIH

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 okt 2012, 21:15

maximusdecimus je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Selektor nije tu samo u taktickom smislu nego kako mu ime kaze on selektuje te igrace koji setaju po terenu ;)
bolje od ovih nemaš, jbg. da igraju 50% kako igraju u klubovima bilo bi 2,3 razlike. uglavnom, čisto sumnjam da im je trener rekao da bacaju lopte Austrijancima u kontru, da ne trče nazad u odbranu,itd..valjda imaju dovoljno mozga da sami skontaju neke stvari, ipak su profesionalci.
Pa svi su bolji od ovih...;)
Ovu sramotu nebi nam priredila ni Visocka Bosna ili RK Krivaja da su poslati u Austriju...Tako da....;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 31 okt 2012, 21:16

kratkop i janso ja im j... ma..ter svima oni moju bosnu ovako sramote ma..ter im **** nije problem da nisu dali nijedan go nego je problem ljudi hodaju po terenu selektoru otkaz dat i naci kakvog sa ulice nek sabere nas forumase 100 % bi bolje odigrali pa mi bi barem ostavili zboj ja im je,,bem mat...er a vi kako ocete :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Samo Sarajevo

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 okt 2012, 21:16

evo ga 2-0 serija :D :D

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 31 okt 2012, 21:16

Mozda je trebo od pocetka Doborca Panica i Terzica

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 31 okt 2012, 21:16

Vidjeh na ttxtu rezultat i nemogu vjerovat šta vidjeh... Šta se to događa ljudi???

Doduše poraz ne znači ništa ako se u nastavku kvalifikacija krene pobjeđivati ;)

Srbija - Rusija na poluvremenu 15-12

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 okt 2012, 21:18

Dylan Dog je napisao/la:A kad sam ja govorio da nam je reprezentacija jad i čemer edinho-bih me napadao :mrgreen:
Ova reprezentacija nije ništa slabija od Austrije :roll: reko sam još sinoć izgubićemo u Austriji i onda dobiti Srbiju, jbe lud zbunjenog :roll: :roll:

Tačno ne moraš ni gledati ove utakmice naše repke, nakon 3-4 napada, tačno vidiš gdje će to otići :P
Na ovako pokretljivu odbranu Austrije naš vrli selektor ide sa mrtvim Panićem, koji nije ni jednom pokušao, isto koda imamo igrača manje , a to je taj veliki talenat šuta objema rukama :oops: :oops:

Jbt mi smo jedina reprezentacija koja sa igračem više prima 4-5 golova , a ne postiže ni jedan :roll: :roll:
Pa oni ne mogu da prođu na liniju 6 metara ni jednom, na ovako visoku odbranu, dok oni nama prolaze kako hoće :roll: :roll:

Enide svaka čast, ovo ostalo od Šuka do Markovića nabijem na k... :twisted: :twisted: :twisted:

Milion pitanja i nelogičnosti :roll:

SRAMOTA jbn Austriji ne možemo da damo pet golova :roll: :roll: svi bi trebali dati otkaz od selektora do saveza, ovo je bruka i sramota :roll:

Još mi stave majmuna Šuka da komentariše, jbo ih on, samo me nervira, niko klocu da objasni da ovo nije fudbal i da se ne može forsirati, jok on kaže samo tako momci treba pokušavati, iako lopte idu isforsirano preko bloka na vrh tribina :roll: :roll: frajer ne zna pravila, a komewntariše :evil: :evil:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 31 okt 2012, 21:19

ZZtop10 je napisao/la::evil: :evil: :evil: :oops:
Sta je ovo ba ? ne pratim bas rukomet al ne bi rekao da je ova austrija bas nesto jaka . Ne pamtim da sam ih gledao na nekim velikim takmicenjima. :?
Ma nisu slabi! Nisu top klasa, ali nisu niti amateri.

Igrali su dosta dobro na euru u Austriji prije par sezona, dobili Island, namucili Hrvatsku..
Nakon toga se skoro plasirali na jos jedan euro, u grupi pobjedili Njemacku i Island.

Nedavno su igrali kvalifikacije za SP protiv Makedonije, ukupno 51:53 poraz u 2 utakmice.

Znaci, nisu nikako slabi i ne moze nitko u grupi racunati na sigurne bodove u Austriji!

Tko prati Bundesligu sigurno zna.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 31 okt 2012, 21:20

legenda reala je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:A kad sam ja govorio da nam je reprezentacija jad i čemer edinho-bih me napadao :mrgreen:
Ova reprezentacija nije ništa slabija od Austrije :roll: reko sam još sinoć izgubićemo u Austriji i onda dobiti Srbiju, jbe lud zbunjenog :roll: :roll:

Tačno ne moraš ni gledati ove utakmice naše repke, nakon 3-4 napada, tačno vidiš gdje će to otići :P
Na ovako pokretljivu odbranu Austrije naš vrli selektor ide sa mrtvim Panićem, koji nije ni jednom pokušao, isto koda imamo igrača manje , a to je taj veliki talenat šuta objema rukama :oops: :oops:

Jbt mi smo jedina reprezentacija koja sa igračem više prima 4-5 golova , a ne postiže ni jedan :roll: :roll:
Pa oni ne mogu da prođu na liniju 6 metara ni jednom, na ovako visoku odbranu, dok oni nama prolaze kako hoće :roll: :roll:

Enide svaka čast, ovo ostalo od Šuka do Markovića nabijem na k... :twisted: :twisted: :twisted:

Milion pitanja i nelogičnosti :roll:

SRAMOTA jbn Austriji ne možemo da damo pet golova :roll: :roll: svi bi trebali dati otkaz od selektora do saveza, ovo je bruka i sramota :roll:

Još mi stave majmuna Šuka da komentariše, jbo ih on, samo me nervira, niko klocu da objasni da ovo nije fudbal i da se ne može forsirati, jok on kaže samo tako momci treba pokušavati, iako lopte idu isforsirano preko bloka na vrh tribina :roll: :roll: frajer ne zna pravila, a komewntariše :evil: :evil:

Čuj ŠukA???? De saberi se malo, zivota ti......Vjerovatno je onda i Džeka i slicno....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.