ok sad sam ja pricao sa miskom...rekao je ovako, posto ima otprilike 240 igraca, i tebe bi primio, ali pod uslovom da budes alternativa pasalicu i nikako drugacije.....znaci rodni list, dvije slike, kopiranu onu cipsovu prijavnicu i dodjes sutra oko pola 11 u hamze hume 2.....i predsjednika trazis i sve cemo zavrsit i kaparu poneses da to isfinansiras......zlatandr je napisao/la:Sta vam je ljudi ja sam novi Ajverson...strah i trepet streetball igralista sirom Starog grada![]()
![]()
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
vec je on ovo uradio prosle sezone samo na malo kulturniji nacintanzla je napisao/la:
Zlaja Jovanovic

You are someone else I am still right here
bosnaš jak ti ovaj tvoj siroki pravo... posebno se iskazuje ovaj tvoj Nixon kojeg si ti uzdigao do statusa NBA zvijezde.
Je li veceras Bosna igra s Olimpijom?Ako igra hoce li biti igdje na netu?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Odgodjena je za nekad poslije, nisam siguran, iduce sedmice u srijedu ja mislim. Bosna sljedecu igra u petak sa RadnickimButmiran je napisao/la:Je li veceras Bosna igra s Olimpijom?Ako igra hoce li biti igdje na netu?
odgođena je za 21. oktobar jer je Olimpija igrala na otvaranju eurolige.The Game je napisao/la:Odgodjena je za nekad poslije, nisam siguran, iduce sedmice u srijedu ja mislim. Bosna sljedecu igra u petak sa RadnickimButmiran je napisao/la:Je li veceras Bosna igra s Olimpijom?Ako igra hoce li biti igdje na netu?
@ipsa ja se nadam da ce mirza veceras dobiti malo bolju minutazu
a ja se nadam da ces biti na starom mjestu pa da te pribiljezimfera je napisao/la:odgođena je za 21. oktobar jer je Olimpija igrala na otvaranju eurolige.The Game je napisao/la:Odgodjena je za nekad poslije, nisam siguran, iduce sedmice u srijedu ja mislim. Bosna sljedecu igra u petak sa RadnickimButmiran je napisao/la:Je li veceras Bosna igra s Olimpijom?Ako igra hoce li biti igdje na netu?
@ipsa ja se nadam da ce mirza veceras dobiti malo bolju minutazu

I feel devotion!!
ajmo bosna,večeras prvu pobjedu za bh. klubove
neče biti lahko al vjerujem u Bosninu pobjedu.....kao što je neko vec pomenuo radujem se da vidim toliko nahvaljenog Sarajlica...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
42:33..vodstvo Bosne..ponovo smo počeli u grču dosta izgubljenih lopti..i onda slijedi serija 13:0...Jovanovic dobar,Hajric,Šeha standardno...Ivanovic je ušao u ritam...sjajna Bosna jer ipak je ovaj Radnički dobio Hemofarm u gostima...
zna li iko neki link na kojem se moze gledat tekma? osim stranice bht-a, tamo je kodirano... evo prodje poluvrijeme, ja jos ne nadjoh link nikakav :S
hvala unaprijed
hvala unaprijed
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!!!
+9 nakon 3/4 je ostalo...dobra igra Bosne...
Kuuler je napisao/la:zna li iko neki link na kojem se moze gledat tekma? osim stranice bht-a, tamo je kodirano... evo prodje poluvrijeme, ja jos ne nadjoh link nikakav :S
hvala unaprijed
http://nl.justin.tv/ciletin
Evo pobjedise na kraju...75-67...Sehovic opet najbolji sa 26 poena uz cini mi se 5-12 za tri...Jovanovic solidan,Ivanovic je po meni mogao i bolje iako nije bio toliko los kao protiv Zagreba.Bajic je po meni definitivno visak u ovoj ekipi,Ceskovic je imao par dobrih poteza...Sarajlija igra mozda minut-dva...
Solidan nastup. Sto je najbitnije, bodovi su tu.
75:67...pobjeda Bosne...Radnički je prilazio na -4 ali više nisu mogli..
Šeovhić 26 poena 6 skokova 5 ukradenih lopti
Jovanovic takođe odlična utakmica...rezonski bez potrošnje a stigao je pogoditi važnu trojku..
Ova NLB je jača/ravnopravnija nego ikad
Šeovhić 26 poena 6 skokova 5 ukradenih lopti

Jovanovic takođe odlična utakmica...rezonski bez potrošnje a stigao je pogoditi važnu trojku..
Ova NLB je jača/ravnopravnija nego ikad
- Middlesbrough FC
- Kontakt:
Dobro je, pobjedismo, kakav je start bio da pune četiri minute nisu dali koša iz igre. Sve u svemu, odličan rezultat KK Bosna, idemo dalje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.