Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
To Cristano uzima ove godine.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kakav cristiano, šta vam je...
nece, niko ga ne volimadridist je napisao/la:To Cristano uzima ove godine.
- KapioFootball
- Kontakt:
PSG zeli Ronalda i Mourinha..
Nista protiv,taman za te pare dovest Neymara Radovana i pokusati dovest jednog od Pellegrini/DelBosque/ilmozdaRaul na klupu..
Nista protiv,taman za te pare dovest Neymara Radovana i pokusati dovest jednog od Pellegrini/DelBosque/ilmozdaRaul na klupu..
Šta će nam Pellegrini, da se brinemo protiv giganata kao što su Alcorcon i Lyon.. Del Bosque može objeručke, iako sam i prezadovoljan Mourinhom.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ovo je za jednog madridistu losa izjava. Nema,ponavljam nema boljeg stratega na planeti trenutno od Mourinha a igraca od Ronalda.(JJebo i falca i pelegrinija i brku) raul da ali kasnije. Njihov odlazak moze pozeljeti samo neko ko mazohisticki uziva kad Bernabeu aplaudira Mesiju ili Del Pieru i pritom gledajuci to na tv-u vice :a vidi gospode. Znaci ,ja bih obadvojici ponudio ugovor da oni izaberu do kada, to sto u Madridu obicno prevlada ta seljacka politika pa genijalni treneri moraju otici zbog bizarnih razloga je za mene sranjje. Da ne spominjem papke u cuntaloniji koji bi odustali od cijepanja Spanije samo da Mou ode. Naravno ta vijest dolazi iz zabarije(Gazeta) tako da msm .... Isto tako neki ovdje na forumu bi aneurizmu dobili od erekcije izazvane odusevljenjem.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
Kralju, ti ne mozes post napisati da se ne dotaknes Barcelonemadridist je napisao/la:Ovo je za jednog madridistu losa izjava. Nema,ponavljam nema boljeg stratega na planeti trenutno od Mourinha a igraca od Ronalda.(JJebo i falca i pelegrinija i brku) raul da ali kasnije. Njihov odlazak moze pozeljeti samo neko ko mazohisticki uziva kad Bernabeu aplaudira Mesiju ili Del Pieru i pritom gledajuci to na tv-u vice :a vidi gospode. Znaci ,ja bih obadvojici ponudio ugovor da oni izaberu do kada, to sto u Madridu obicno prevlada ta seljacka politika pa genijalni treneri moraju otici zbog bizarnih razloga je za mene sranjje. Da ne spominjem papke u cuntaloniji koji bi odustali od cijepanja Spanije samo da Mou ode. Naravno ta vijest dolazi iz zabarije(Gazeta) tako da msm .... Isto tako neki ovdje na forumu bi aneurizmu dobili od erekcije izazvane odusevljenjem.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Podaniče a ti studiraš moje postove a?
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nedavno sam na drugom forumu pisao bas o Mourinhu i moj stav o njemu,pa ako te zanima procitaj,vidim da si aktivan tamo..madridist je napisao/la:Ovo je za jednog madridistu losa izjava. Nema,ponavljam nema boljeg stratega na planeti trenutno od Mourinha a igraca od Ronalda.(JJebo i falca i pelegrinija i brku) raul da ali kasnije. Njihov odlazak moze pozeljeti samo neko ko mazohisticki uziva kad Bernabeu aplaudira Mesiju ili Del Pieru i pritom gledajuci to na tv-u vice :a vidi gospode. Znaci ,ja bih obadvojici ponudio ugovor da oni izaberu do kada, to sto u Madridu obicno prevlada ta seljacka politika pa genijalni treneri moraju otici zbog bizarnih razloga je za mene sranjje. Da ne spominjem papke u cuntaloniji koji bi odustali od cijepanja Spanije samo da Mou ode. Naravno ta vijest dolazi iz zabarije(Gazeta) tako da msm .... Isto tako neki ovdje na forumu bi aneurizmu dobili od erekcije izazvane odusevljenjem.
I ovdje cu napisati da ne navijam za njegov odlazak,pa ni Ronaldov kojeg licno ne gotivim nit sam ga ikad gotivio nit cu ga ikad gotivit i to niko i nista ne moze promjeniti..
Meni ta dva lika ne mogu predstavljati madridizam i to je to..
Svaka njima cast i jednom i drugom,u onome sto rade su medju najboljima,ako ne i najbolji..
Takodjer glupo je i porediti Murinja sa DelBoskeom ,a da ne spominjem osporavanje ovog drugog uzdizuci portugalca..
Za mene najveci fudbaler svih vremena Zidane je bio madridista i od strane navijaca Madrida nekad prosle godine je imao uvjerljivo najvise glasova pri izboru tima Reala od osnutka do danas.Znaci madridizmo izabralo, a Zizou sudeci po svim intervijuima o Joseu govori otprilike kao i ja,sa respektom, to me dodatno uvjerilo da je moj pogled na madridizmo isti kao kod vecine navijaca u svijetu ,sto ne spori nikome da ima svoje misljenje .To sto se ne slazemo u ovom slucaju nikako ne znaci da obojica nismo madridiste, taman posla nismo mi borg ko culesi(@adriano hehe) da slijepo obozavamo svakog ko ne voli Spaniju.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
Opet on ne moze post napisati bez da se spomene Barcu, fkt nevjerovatno
. Ta tvoja mrznja prema Barci i svemu sto predstavlja Barcu ce te dovesti do toga da postanes Cules, znas ono tanka je linija izmedju mrznje i ljubavi, a ti vise mislis o Barci nego o Realu
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
U skladu s time ti si se opasno priblizio tome da postanes prvi clan kulta "madridist".
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
E svaka cast na postu bez price o Barci
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ajde ba ne kenjaj,prisutniji si na ovoj temi nego bilo koji navijac Reala.adriano_leite je napisao/la:Opet on ne moze post napisati bez da se spomene Barcu, fkt nevjerovatno. Ta tvoja mrznja prema Barci i svemu sto predstavlja Barcu ce te dovesti do toga da postanes Cules, znas ono tanka je linija izmedju mrznje i ljubavi, a ti vise mislis o Barci nego o Realu
.
Ne znam kako ti ne dosadi vise...majke mi.
Udjem na ovu temu da procitam novosti vezane za klub,ali ne...tu se vec nakacilo par fanatika sa suparnicke teme kako bi prosipali mudrost koju su smisljali cijelo vece kako bi spustili nekom od navijaca reala.
Ako to nije fanatizam ja ne znam sta je.
Vecina vas su "veci" navijaci Barcalone nego sto je neki lik koji je proveo citav zivot 50 metara od Nou Campa.
Ima takvih i na ovom pdf,koji "navijaju" za Real naravno.
Znaci...
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa kud mene izabra kao predstavnika navijaca Barce koji visi na ovoj temi i spusta navijacima Reala?Dzoni je napisao/la:Ajde ba ne kenjaj,prisutniji si na ovoj temi nego bilo koji navijac Reala.adriano_leite je napisao/la:Opet on ne moze post napisati bez da se spomene Barcu, fkt nevjerovatno. Ta tvoja mrznja prema Barci i svemu sto predstavlja Barcu ce te dovesti do toga da postanes Cules, znas ono tanka je linija izmedju mrznje i ljubavi, a ti vise mislis o Barci nego o Realu
.
Ne znam kako ti ne dosadi vise...majke mi.![]()
Udjem na ovu temu da procitam novosti vezane za klub,ali ne...tu se vec nakacilo par fanatika sa suparnicke teme kako bi prosipali mudrost koju su smisljali cijelo vece kako bi spustili nekom od navijaca reala.
Vecina vas su "veci" navijaci Barcalone nego sto je neki lik koji je proveo citav zivot 50 metara od Nou Campa.
Znaci...
Znaci pises lazi da sam toliko prisutan na ovoj temi i da smisljam kako cu zajebavati navijace Reala. Ovo sto pises za "vecinu nas" je cista glupost, a na ovom forumu ih mozda ima tri ili cetiri, ali ja nisam medju njima.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
De trejduj ba Varejao u Spurse da izdominiramo ovu ligu , mani se suplje 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne znam kud bas tebe da odaberem...eto mozda sam i pogrijesio,u odabiru forumasa (neda mi se sad listati stranice unazad) za postavljanje primjera ali si svjestan da "vas" ima koji konstantno lupetate gluposti u stilu Penaldo ovo,ono...adriano_leite je napisao/la:Pa kud mene izabra kao predstavnika navijaca Barce koji visi na ovoj temi i spusta navijacima Reala?Dzoni je napisao/la:Ajde ba ne kenjaj,prisutniji si na ovoj temi nego bilo koji navijac Reala.adriano_leite je napisao/la:Opet on ne moze post napisati bez da se spomene Barcu, fkt nevjerovatno. Ta tvoja mrznja prema Barci i svemu sto predstavlja Barcu ce te dovesti do toga da postanes Cules, znas ono tanka je linija izmedju mrznje i ljubavi, a ti vise mislis o Barci nego o Realu
.
Ne znam kako ti ne dosadi vise...majke mi.![]()
Znaci....
Znaci pises lazi da sam toliko prisutan na ovoj temi i da smisljam kako cu zajebavati navijace Reala. Ovo sto pises za "vecinu nas" je cista glupost, a na ovom forumu ih mozda ima tri ili cetiri, ali ja nisam medju njima.
Ja licno temu Barce ni ne citam,a kamoli komentarisem.Zasto?Zato sto me ne zanima.
I nije mi bio cilj sa proslim postom da "narucim tvoju egzekuciju" vec je to samo bilo moje trenutno zapazanje.
U svakom slucaju budi pozdravljen,i ziv ti meni bio.
Od ove sezone se druga ekipa madridskog Reala, točnije, mlade nogometne nade "kraljevskog kluba", takmiče u drugoj španskoj ligi (Segunda division).
Trenutno se druga ekipa Reala nalazi na 10. mjestu drugoligaške tabele (usporedbe radi, recimo da je druga Barcelonina ekipa osma), a utakmice Reala pogotovo su ostale upečatljive jer se na njima postiže pregršt pogodaka. S 23 pogodaka Real II ima drugi najbolji drugoligaški napad, no klub je primio čak 24 pogotka, te ima najslabiju odbranu u cijeloj drugoj ligi.
Kritike prema toj ekipi i pogotovo prema treneru Albertu Torilu, uputio je Jose Mourinho, čovjek na trenerskoj klupi seniorskog Reala.
"Oni rade veliku štetu klubu, ali najviše tim mladim nogometašima. Real II uopće ne igra kako inače igra Real. Toril koristi sistem 4-4-2 i kako će onda ti mladi nogometaši, jednog dana kada dođu u prvu ekipu, pohvatati konce naše igre, kakvu forsiramo u Realu", rekao je Mourinho i nastavio:
"Razgovarali smo Toril i ja o tome. Sve je prihvatio, a onda krene prva sljedeća utakmica i on igra po svemu. Ne mogu vjerovati. On ima svoj model, svoje teorije, a moram priznati da ponekad ispada smiješan u svemu, tj. igra njegove ekipe", rekao je Mourinho.
Kaze klix..
Pa brate dragi kako ce mu biti odbrana dobra kad mu prodas najboljeg beka,uzmes Nacha-najboljeg stopera i stavis ga na tribine..
Bezze trazi alibi za novo dovodjenje portugalaca i indisponiranje kamenjara..
Trenutno se druga ekipa Reala nalazi na 10. mjestu drugoligaške tabele (usporedbe radi, recimo da je druga Barcelonina ekipa osma), a utakmice Reala pogotovo su ostale upečatljive jer se na njima postiže pregršt pogodaka. S 23 pogodaka Real II ima drugi najbolji drugoligaški napad, no klub je primio čak 24 pogotka, te ima najslabiju odbranu u cijeloj drugoj ligi.
Kritike prema toj ekipi i pogotovo prema treneru Albertu Torilu, uputio je Jose Mourinho, čovjek na trenerskoj klupi seniorskog Reala.
"Oni rade veliku štetu klubu, ali najviše tim mladim nogometašima. Real II uopće ne igra kako inače igra Real. Toril koristi sistem 4-4-2 i kako će onda ti mladi nogometaši, jednog dana kada dođu u prvu ekipu, pohvatati konce naše igre, kakvu forsiramo u Realu", rekao je Mourinho i nastavio:
"Razgovarali smo Toril i ja o tome. Sve je prihvatio, a onda krene prva sljedeća utakmica i on igra po svemu. Ne mogu vjerovati. On ima svoj model, svoje teorije, a moram priznati da ponekad ispada smiješan u svemu, tj. igra njegove ekipe", rekao je Mourinho.
Kaze klix..
Pa brate dragi kako ce mu biti odbrana dobra kad mu prodas najboljeg beka,uzmes Nacha-najboljeg stopera i stavis ga na tribine..
Bezze trazi alibi za novo dovodjenje portugalaca i indisponiranje kamenjara..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.